*忘.義* 發表於 12-10-2008 20:05:36

近日發現有小朋友假扮我! 想知咩事?入黎睇下啦

近日發現有位小朋友假扮我          aoc名:魂﹏c仔

識我既人都知我唔會亂棄 玩lag !

但係最近我玩就俾我撞到個魂c 亂棄 玩lag 串人

已經證實左係戰《魂》可樂 相信係俾人踢左出團唔服氣

所以用我名玩29!去圖!
http://pic.fksite.com/081012/191501by_fksite_com.BMP

http://pic.fksite.com/081012/192158by_fksite_com.BMP

仲有幾張圖的遲d先加 因為係我fd幫我影的!

前排我都知有人扮我但係佢(水魚)都係純粹玩下所以都冇咩點理

希望大家小心! 技術同品德就可以證明一切!    (雖說我沒什麼技術可言,但係都會比流料強)

slayer2004 發表於 12-10-2008 20:50:57

再加3張

扮人名係好冇品ga行為黎,希望大家唔好再做: o)

*忘.義* 發表於 12-10-2008 21:07:27

thx 自己友!_!                     

呵呵

edd713 發表於 12-10-2008 22:49:15

我都係到
我係 3p
我可以證明

不動翼 發表於 13-10-2008 18:21:33

唉呢d咁ga傻仔,比人踢左出團就玩人名,咁冇品唔好玩aoc啦,樓主我支持你

tangchunming 發表於 14-10-2008 21:25:52

唉= =''太多傻仔啦!! 而家都冇玩...

godoslaw 發表於 14-10-2008 21:34:31

咁你想我踢可樂定係水魚呀有d唔係好明=.=""

小楓100 發表於 15-10-2008 19:32:16

唔係次次棄
唔過棄親都係d 29理由

三毛俠 發表於 16-10-2008 15:28:37

比人踢左出團係因為佢廢''
咁就要玩人 唔用腦的小朋友

回憶x祥 發表於 18-10-2008 08:53:33

有人扮你我信-.-"

但係....[]

識你既人都知你唔會亂棄 玩lag []

lag牙唔會但係....-.-棄呢@@"

都係d冇理頭ge理由=.="唔知計唔計a""a[]
頁: [1] 2
查看完整版本: 近日發現有小朋友假扮我! 想知咩事?入黎睇下啦