ls006493 發表於 21-12-2009 16:59:15

n個問題

請問一下3lv任個提子園係WHERE佢話係城既南方   即係where   

仲有   點解我玩aika果時用Q9(九方)打字果時會彈GAME彈個野話比我聽有D外來程式可能影響到AIKA D程式

仲有一個問題點解我玩完AIKA果時個MON會比例唔同左姐係D野大左 本來一行搞店既野變左要2行

仲有 = =其實點分咩國   我係黃國起人   係紫國入又見到自己人   咁姐係點
有無高手解答

ls006493 發表於 21-12-2009 20:55:28

有無高手解答我等左成日 好想快d玩   但要解決左ed問題   淨係答一個都好

jim33282007 發表於 21-12-2009 21:39:43

http://www.nakuz.com/bbs/news.php?action=news&theid=7904

看這個網頁吧 入面的資料對新手很有幫助的啊

ls006493 發表於 21-12-2009 22:02:47

真係好多謝你解答e家我知啦 我之前以為係國城的下面

不過仲有無人知其他果d

夢夢豬 發表於 21-12-2009 22:16:14

你可以換用速成/倉頡打

saintely 發表於 22-12-2009 08:39:33

仲有 = =其實點分咩國   我係黃國起人   係紫國入又見到自己人   咁姐係點

你未入國可以亂去其他國都係會見到佢地有支旗
LV10有個市民任
你記住你想入邊個國就響邊個國接市民任...
如果唔係你會後悔

仲有   點解我玩aika果時用Q9(九方)打字果時會彈GAME彈個野話比我聽有D外來程式可能影響到AIKA D程式
我裝左九方用都無事喎
你用既唔係安裝版?

ls006493 發表於 22-12-2009 14:38:58

唔該你地解答= =全部野都知啦             雖然用唔到九方 == 我可以係個記事簿打左copy左再整係aika到 =
頁: [1]
查看完整版本: n個問題