樂古戰士 發表於 28-4-2010 12:41:04

復仇乂RevEnGe 收新血

本團重新招生:
1.本團不收走團,外掛,無品,小學雞,咀炮,搞分裂之人士
2.本團收新生準則: 技術較好            技術較差
                              無vent                  有vent
                              無mic                   有mic
                              無打團戰經驗    有打團戰經驗
3.本團收新生要先進行面試:
一場1on1面試. (考官為副團長)
目的:測試被考者的個人技術.
評分:槍法,聽聲,睇位.

參與本團團練.(考官為多位團友,)
目的:測試被考者的團隊合作能力(teamwork)和個人意識(sence).
評分:聽聲,走位.
註:以上考試皆有團長和多位團友做觀察者給予評分.

要升為正式團員:
1.必須留團至少一個月.
2.經常參與團練和與團有關之活動.
3.自動向團長或副團長提出申請.

要升為副團長:
1.必須留團至少三個月.
2.必須有多位副團長推薦.
3.技術好.
   有vent,mic.
   出席團mix,match,比賽表現良好.
   和團員相處和諧.
   得到團長的認同者.

申請入團
方法一:在本post留言並自行申請.
方法二:聯絡post2任何一位副團長.

本團成立之目的:
是為眾多的朋友給予聯絡的平台,增加朋友之間的互信,建立更深刻的友誼.
我們希望用我地的技術,和其他團進行比賽,match,mix等.促進技術交流和切磋,結交更多的朋友.
希望你們可成為我們的一分子....謝謝!!!

樂古戰士 發表於 28-4-2010 12:44:38

本團有120個團友
本團平均有17人上線.
最高記錄為25人在假期上線.
上學天平均有10人.
本團團長為:         原名:                  留團(月計)   
RevlGunneR       槍之魔                  /
RevlSkyEnding   逆天之寒            1年4個月   
RevlsoSad         XxMiDnIgHtxX   10個月         
RevlsoNub         國寶級人物哇卡卡   9個月         
RevlsoBoring      emre                  8個月      
RevlHaCk         HaCk                  8個月      
RevlkeeB         keeXD                6個月
失望                                           11個月
碎月刀牙             你pk                   2個月
llCheaterAll         CheaterA            5個月
如對該貼有任何不滿,請在本主題留言聯絡本人.

拉拉是個人才 發表於 28-4-2010 18:00:38

真係 evisulfai 好膠

我團上次想同佢團打團戰

我團派左個 尾名有chun 就話唔打.話佢太pr0 (即cheat)

但個chun 只玩過1鋪 果1鋪仲要係洗kd.

個名後未 有chun =罪?

樂古戰士 發表於 28-4-2010 18:06:44

巫女係勁過他ge人都話cheat嫁啦^^
我之前都比他話唔小,成個團有差唔多1/3都比他話過@@
他自己味一樣有用過掛?係yahoo打[巫女娃娃] 個名香爆^^
他自己屈掛屈得多,個個都知^^ 他無晒說服力嫁啦^^ 開埋個evisu垃圾團 比我地炒16比4^^
funny...

國寶級人物 發表於 28-4-2010 18:35:03

哇 一睇就知勁團啦 我要入呀XDD

sum_pig 發表於 28-4-2010 19:09:47

2張貼的??

BaBYx同 發表於 28-4-2010 19:45:49

唔錯啦~~~

國寶級人物 發表於 28-4-2010 21:24:09

本團有90個團友
本團平均有14人上線.
最高記錄為25人在假期上線.
上學天平均有10人.
本團副團長為:      原 ...
樂古戰士 發表於 28-4-2010 12:44 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
唔好踢爆我ok=_=?

alex3334 發表於 28-4-2010 21:25:13

a_a 我想marylam 入番 我身請左入團

國寶級人物 發表於 28-4-2010 21:25:51

a_a 我想marylam 入番 我身請左入團
alex3334 發表於 28-4-2010 21:25 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我咪批左你入囉=_=
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 復仇乂RevEnGe 收新血