aidan108 發表於 6-8-2010 16:37:03

話說仲有冇人玩日服?

近排俾個舊同學叫去玩番日服,見瑪奇玩到悶悶地就走番去重玩,

諗起舊時退出公會真係黑歷史(還好那班自以為是的人渣已不在

----------------------------

入題

日服開新AC真係爽爽爽爽爽死你,

一開始有三部娘機比你選,虎娘空娘仲有百合www

諗起港服岩岩推出百合,只係得一兩個人有,已經唔想再諗落去('A'.)...

話說新AC升到某個LV會送馬娘,之後再送補娘 ('<'.)b

其實今次上黎發帖只係想問下有無人有M群分享下?

有大部份組件唔知點有同埋D任務會送咩就想問下大家WWW

----------------------------------------------
重點:求M群wwwwwwwwww

----------------------------------------------
題外話.

今日用秋香(綠國)見到有條友叫god[下略]

見到佢打新手場,俾人殺左n次就打「pkpk」(叻叻叻叻)

我正在深思這個言語,日語發音有pk的嗎?

雖然佢自稱香港人,但係我估佢以為自己玩緊港服=[

老實,好憎o個種人=[
================
尋日打夠50RT

諗住去抽蛋抽武器,

結果抽到金蛋,吹脹

雖然唔係機體係裝飾品,但係感覺天上好似玩緊我

alxxx 發表於 6-8-2010 22:24:00

如果是會自重/會日語的玩家,歡迎來到日服 =]
日服m群請到召喚獸找,那邊有兩個(一個停運中)

不會自重的玩家可不少
從我初到日服(因為一說話就是英文,都被人當外人了...)
到最近2kfun上某post都可看見

最近金蛋是很好中啦
不過我想要的都是銅的武裝...(十字弓淚目)
我猜...你是轉那railgun?

aidan108 發表於 6-8-2010 23:04:12

如果是會自重/會日語的玩家,歡迎來到日服 =]
日服m群請到召喚獸找,那邊有兩個(一個停運中)

不會自重的玩家 ...
alxxx 發表於 6-8-2010 22:24 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

什麼railgun 也不理了(揮手

一想到出來的雖然是金蛋但是出來是裝飾物令我的朋友笑到反肚了('A'.)< 靠!有什麼好笑?

------------------------------

我最初玩係入黎玩左一兩場,就有人搵我,問我係咪香港人,

可能o個陣用漢字做名既人唔多,所以俾人搵上,

但係之後見到自己個團吹得自己太高,我就無玩.

M群詳細希望<---重點

---------------------------
話說你的頭像是不是準備領便當?www

憨仔 發表於 7-8-2010 00:01:22

求M群 老實說私信問吧.

免的某些自重廚.....(ry

hoho4877 發表於 7-8-2010 00:51:27

group670054@msnzone.cn

64372764 發表於 7-8-2010 11:41:23

我抽到金蛋>亞基拉....

憨仔 發表於 7-8-2010 12:24:32

已講了私信的......

5樓請自重

mickie32032 發表於 7-8-2010 13:09:06

你們用咩vpn    我個vpn 經常有問題

yoyo8976 發表於 7-8-2010 14:03:51

我玩左1日日服,就比人封左AC-.-+(拇子

aidan108 發表於 7-8-2010 14:36:29

我玩左1日日服,就比人封左AC-.-+(拇子
yoyo8976 發表於 7-8-2010 14:03 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

真係黑仔,我從來未俾人封過WWW
頁: [1] 2
查看完整版本: 話說仲有冇人玩日服?