ComeBeatme 發表於 8-2-2011 15:02:09

[日服]JPS討論區[恭喜plk111><]

HI~
我是JPS的新玩家 (6角2
之前也有玩過下HKS
因黑橙所以沒玩了
衣家想個帖比JPS玩家一起討論~~~
================
我想問JPS命中機體的%%%有幾多?
(存了300rt未用過,未抽過一次,最多買lv5 lv8)
混戰用咩機好???????
(用空比狙打下,用跳比格斬,用炮比人SM= =)
===恭喜名單===
plk111
中了沙漠劍士

plk111 發表於 8-2-2011 15:03:36

JPS新手+1
命中%大約20%(!?)
一定比HKS高
放心www

a0078910 發表於 8-2-2011 15:08:21

好果你好運的話出機冇難到
DOS的星星級
雖然係星星不過都係新手=3=

plk111 發表於 8-2-2011 20:50:44

日服D抽蛋的威力
樓主給HKS見識下巴!!!!!

garfieldodie1 發表於 9-2-2011 12:03:30

抽蛋証實左一樣野,就係個個動畫決定命運

如果隻兔
係度跑步>實無金,仲大把藍
撞車>都無金,但係少d藍
變左超人飛>中金機會好高

日服之前抽左一次,隻兔係度行,但把武器 :( 美服都係咁樣,uc蛋機隻兔成日都係行,50粒有43個藍 x(

未抽過港服蛋,不過日服信心點都高d...

plk111 發表於 9-2-2011 19:50:59

系人都知a= =
JPS我試過跑步出銀
渣車出金 (UC
IS / USS 我不知XD

p.s. JPS 200UCx1 800UCx5 仲有x20www

a0078910 發表於 9-2-2011 20:20:48

等我講下我今日抽果一號機抽成點LA
用左600RT 出2超人1車
3金-2銀-幾個銅-白好似有一個
金有女僕一隻同2隻浮游砲(淚
銀就2隻步槍狼(有3隻了(汗
上次抽400RT 出2次車
0金3銀 其他我5講了
3銀有核彈BD2一隻 步槍狼同果隻蛋蛋砲(我自己改的個名XD
合共用左1000RT 有3金5銀
出左好多武器真的 支火劍有4支 亞基光散5支3支導彈同3支氣槍(好似係3支
------------------------------------------
基本上garfieldodie1你講的抽過蛋都知= =

plk111 發表於 9-2-2011 20:42:11

>>>007
就是了就是了......
下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1000rt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
007你個袞人......................(怒
果度成千元ga!!!!!!(怒x2
怨念,實在是太怨忿la!!!!!!!!!!!!!!!!!!(反桌
007!!!!!(比手叉向007的脖

garfieldodie1 發表於 12-2-2011 17:19:04

(汗)咁又係,港服比美服早開咁多xD.低b左添

無買日服點,因為e家無好想要o既機,免費o既50rt + 升階個d 抽左2次,2次都係行路 :( 得2個武器

咁美服o既運氣指數已經ok...起馬我用960rt 4超人2車 (160rt = 5次)
中左9金/6銀/6銅/9藍

plk111 發表於 12-2-2011 20:08:17

好過HKS行路80%中白(材料)
JPS行路多時中武~~~
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: [日服]JPS討論區[恭喜plk111><]