lkp101126 發表於 20-6-2013 16:35:56

雪國列車 100%火車通關方法 新手/進階/高手 by andy

唔少人都係新場個火車度過唔到.有見及此.本人製作了只是火車通關的影片

新手/進階/高手 都合適

TTFAudHF4Pg

--分割線-------------------------------------------------------------------
大逃殺場完整最快以新槍(末日風暴-Z)完成時間和路線(不是神手.不喜勿插) BY ANDY

57VGmXoYsPk

大家有咩唔明可以在此或youtube留言
--分割線-------------------------------------------------------------------

韓服今日更新左新圖:Hitchhiking

這是本人的新場影片(已行曬所有捷徑)(不是神手.不喜勿插) BY ANDY

226fq7Opv8M

alvin9523849 發表於 20-6-2013 16:50:52

終於有番個似樣D既大逃殺地圖~

池塘有鴛鴦 發表於 20-6-2013 16:55:39

個影片點解睇晤到

lkp101126 發表於 20-6-2013 16:58:39

回復 3# 池塘有鴛鴦
由於影片發生問題 暫時關掉影片 (半小時內重開)

Siu乂小聖 發表於 20-6-2013 17:31:33

有點吸引0.0

我對跳車果道有d興趣

w98f496d 發表於 20-6-2013 17:33:00

E D先算係逃殺場架麻...夠曬次激又有難到上天下海

血映雪 發表於 20-6-2013 17:57:13

韓服今日更新左新圖:Hitchhiking
lkp101126 發表於 20-6-2013 16:35 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

這英文的意思是搭便車, 很切合這地圖哦...

ZoMble乂幻月 發表於 20-6-2013 18:11:55

如果CSO既畫質可以再好少少
咁就真係超好玩啦;P

qwqw135790 發表於 20-6-2013 18:12:56

真真正正既大逃殺,終於有D FEEL

1146446089 發表於 20-6-2013 18:20:12

始終對CSO既大逃殺冇乜期望 CS既地圖大小有限制 CSO既大逃殺實會係2-3分鐘之內玩完 根本就冇可能做到CS:S個種緊張同刺激 整出泥都哂氣
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 雪國列車 100%火車通關方法 新手/進階/高手 by andy