chanko898 發表於 24-9-2013 14:01:39

24/9/2013 緊急消息:7仔gash系列電子卷網路繁忙

本人見今日有重大更新,想用一個月既人工同佢火拼,一收工就去7仔買gash+電子卷既時候個收銀員同我講網路繁忙起碼到2點半到先得,我走過幾間都係咁答
有見及此所以請有買開gash+電子卷既同志&烈士,請稍等&轉買點數卡,拍謝

臭蟹座 發表於 24-9-2013 14:02:49

咁多人買??

terryasdq 發表於 24-9-2013 16:32:12

睇尼呢埸將成為世界大戰,一定牽連甚廣!!!希望樓主早日出擊...

chanko898 發表於 24-9-2013 17:41:47

回復 3# terryasdq

無諗過我為左買電子卷要周遊列國= =最後終於買左450x2 120x2 拎去試抽,仲差4組數字就全中,一開頭個數字拼拼圖竟然有2把PT槍= =有弓箭但無我想要既離子所以按左重設13次.很悲劇:'( 最奇特既系個陣時中左把一刀好開心咁禁落去點知.....得30日:L

terryasdq 發表於 24-9-2013 18:02:03

回復 4# chanko898

離子好用咩=.=...雖然我暫時唔見得把弓有咩好....不過每個人喜好唔同...就連我都會為左把激光劍抽50-100...我祝你亦都祝自己-v-早日奪得屬於自己既愛將

chanko898 發表於 24-9-2013 18:19:15

回復 5# terryasdq

忘了說,離子中左,想要既理由因為我分身AC無科技槍得鋸,加上我玩開C同災,所以有把離子防身遠膠近攻:lol: 沒問題

terryasdq 發表於 24-9-2013 20:56:36

回復 6# chanko898

因己方受到各下內容而導致自尊心受創(關鍵字:__中左,鋸:@ ),對話到此結束:curse: !!

qwqw135790 發表於 24-9-2013 21:22:48

會唔會太勁???

roompklee 發表於 25-9-2013 00:28:20

咁睇有排都未汁;P

chanko898 發表於 25-9-2013 07:44:11

回復 9# roompklee

佢合約去到2016年年頭 ,2013年佢見CSO隻game咁好搵之後續左約
頁: [1] 2
查看完整版本: 24/9/2013 緊急消息:7仔gash系列電子卷網路繁忙