terryasdq 發表於 29-9-2013 19:32:18

cso絕命交鋒另一路線[注意:唔係新發現,此帖只係附圖附教學]

另一路線係走向入鐵閘直落風扇...但最後都係走唔出風扇-.-平時入就得...出就唔識............

教:要引發BOSS爆鐵閘就要拎對BOSS有強大殺傷力既槍,而我係用隼雷同埋幾個隊友(大約2-5或以上),以MAX攻去打隻BOSS,一定要快,因為有時限!

寫明返先,係有人教我...佢叫:EveRLasTinGl晨l,而玩另一路線目的只係娛樂,我未試過以呢條路線打王(每次死係風扇到),通唔通到去打下一Round仲未知,所以暫歸類為娛樂用途!

qwqw135790 發表於 29-9-2013 20:02:53

廢時嘈,可唔可以下次post文之前
爬文睇下有無人post過先ok????(你可能當我廢up再post過d old new野)

terryasdq 發表於 29-9-2013 20:05:10

回復 2# qwqw135790

真係唔知sor@@咁可唔可話我知文係邊...我想睇一睇人地入既方法有咩唔同!

qwqw135790 發表於 29-9-2013 20:09:13

回復qwqw135790

真係唔知sor@@咁可唔可話我知文係邊...我想睇一睇人地入既方法有咩唔同! ...
terryasdq 發表於 29-9-2013 20:05 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

更多>搜索>打出相關文字

ZoMble乂幻月 發表於 29-9-2013 20:16:06

old news

terryasdq 發表於 29-9-2013 21:05:36

回復 4# qwqw135790

搵唔到=.=

qwqw135790 發表於 29-9-2013 22:03:38

回復qwqw135790

搵唔到=.=
terryasdq 發表於 29-9-2013 21:05 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

當我錯,個場出左咁耐都知啦下ma,同埋呢到係樂古唔係d咩細論壇

terryasdq 發表於 29-9-2013 22:34:56

回復 7# qwqw135790

咁又冇話岩同錯,之前我係樂古都見到好似話咩係原本韓服初設路線......而我只係POST圖姐~!:D

kwai-kit 發表於 30-9-2013 09:28:12

這條過不到關?
之前我一直在找路到通風口~
終於有人分享了~

terryasdq 發表於 30-9-2013 16:58:14

回復 9# kwai-kit

過唔過到仲未知,希望你會成功完返尼答我^0^
頁: [1] 2 3
查看完整版本: cso絕命交鋒另一路線[注意:唔係新發現,此帖只係附圖附教學]