天下乂無雙 發表於 9-12-2016 01:21:22

四大天王 你地心水係邊隻?

最後一隻天王 虎天GA資訊/影片 相信大家都已經睇左啦
唔知道如果俾你合一隻 你地會要邊隻呢?
一齊投個票 講下揀佢GA原因
等大家多D參考呀

kafu1234 發表於 9-12-2016 01:25:37

其實仲未更新完

最好等多2星期
先想合邊隻

#廣目天王 (黑暗板)

天下乂無雙 發表於 9-12-2016 01:28:42

韓巨D人唔係已經玩緊虎天LA咩? AND咩野黑暗版?

kafu1234 發表於 9-12-2016 01:38:40

天下乂無雙 發表於 9-12-2016 01:28
韓巨D人唔係已經玩緊虎天LA咩? AND咩野黑暗版?

放心
都末更新完

http://cafefiles.naver.net/MjAxNjEyMDhfMTU1/MDAxNDgxMTczMjAzOTIw.AXLvIL4RyqlwvKrrihicKJU8YmtggjNuF86B0kroTdUg.gikOlIgw41B1HQDsHajXniy65JduB3YvVLPyWnjKW8sg.GIF.pjuhunters1/%B1%A4%B8%F1.gif

加3 都仲未出場

http://cafefiles.naver.net/MjAxNjEyMDdfMjUg/MDAxNDgxMTAzODg5MzU2.2nFVoQtHWYkHRrGMdU1w2VY3-qnKeFwuiA5qaYB5kGsg.Ig6RWP1r8OEsxSdv9hNmDGgfofguDkA-jn8D9y06MoAg.GIF.sokokoro/sdsad1.gif

ychych00 發表於 9-12-2016 02:12:43

得虎天先有暗黑版?定係全部天王都有?

黑天使 發表於 9-12-2016 04:24:11

隻隻天王都有黑暗版 -,- 你打怪果d未黑暗版

foolruner 發表於 9-12-2016 09:51:21

ychych00 發表於 9-12-2016 02:12
得虎天先有暗黑版?定係全部天王都有?

其實五神都有黑暗版,而且名字不同

虎好似叫XX狂虎之類;P

配合劇情,黑商團叛徒用毒控制五神獸嘛;P

E~W~R 發表於 9-12-2016 10:25:09

龍天打天打地 有暈 範圍不差 傷害雖然可能冇其他天王咁高 但泛用性係高

黑天使 發表於 9-12-2016 11:03:04

foolruner 發表於 9-12-2016 09:51
其實五神都有黑暗版,而且名字不同

虎好似叫XX狂虎之類

系邊有呢d睇故事之類

foolruner 發表於 9-12-2016 11:22:30

黑天使 發表於 9-12-2016 11:03
系邊有呢d睇故事之類

巨商
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 四大天王 你地心水係邊隻?