標題: [打印本頁]

作者: miracle_chan    時間:
標題:
為方便更有效處理魔.堡及對戰系統宣傳投訴,
特設此帖專門處理。

凡在此回覆而不是投訴魔.堡或投訴對戰系統宣傳者,
一律重扣 40 分,或ban account 1421 日,
假如犯版規,一樣跟番版規處理。

假若再發表 關於 魔.堡或投訴對戰系統宣傳投訴 的新主題
投訴將會不受理 + 關題 + 扣回發帖2分

投訴者需跟以下格式填寫投訴資料

01. 被投訴者的樂古帳號(如無可不填)
02. 被投訴者的ip
03. 投訴圖片(圖片必須清晰)

作者: ↖幻滅♂ray    時間:

2個魔堡=0=
作者: kitkit11    時間:
作者: 亂世之奸雄    時間:
魔堡1個
魔堡

作者: 天空之城    時間:

宣傳論壇

[ Last edited by ↖幻滅♂ray on 2006-9-23 at 09:30 AM ]

魔 堡 x 3

[ Last edited by ↖幻滅♂ray on 2006-9-23 at 06:55 PM ]
作者: 失望中...    時間:
無市集跟(゚д゚)有何分別!!??

還有ban字來幹嘛

[ Last edited by 失望中... on 2006-9-24 at 10:12 AM ]

魔 堡 x 2
Originally posted by 失望中... at 2006-9-24 10:11:
無市集跟(゚д゚)有何分別!!??

還有ban字來幹嘛

[ Last edited by 失望中... on 2006-9-24 at 10:12 AM ]
這不是魔 堡嗎??
Originally posted by 失望中... at 2006-9-24 23:59:
這不是魔 堡嗎??

你的圖片顯示當時拉人的是 箏堡V1-02
假如他是魔 堡,請進一步比相關資料如遊戲畫面圖。
Originally posted by miracle_chan at 2006-9-25 00:32:
你的圖片顯示當時拉人的是 箏堡V1-02
假如他是魔 堡,請進一步比相關資料如遊戲畫面圖。
聽說以前定義了沒有市集的都叫魔 堡嘛
Originally posted by 失望中... at 2006-9-26 18:41:
聽說以前定義了沒有市集的都叫魔 堡嘛

定義會因隨著時間事情發展而改變或更改。
作者: kaminghk    時間:

(゚

(゚
宣傳咸網-.-

加多張有人講粗口

[ Last edited by ↖幻滅♂ray on 2006-9-27 at 09:38 PM ]
5分到手

多左幫拉比我食多5分

[ Last edited by 亂世之奸雄 on 2006-9-29 at 06:20 PM ]
作者: TonyJaa2    時間:

[ Last edited by TonyJaa2 on 2006-9-29 at 10:39 AM ]
作者: 吠~可憐小狗~吠    時間:
5分到手了
作者: kv300kll    時間:

X2
作者: 吠~可憐小狗~吠    時間:
5分到手了
(゚
作者: 林一峰    時間:

條友仲話唔好理樂古tim woo
bao_45 bao_45 bao_46 bao_48 bao_50

[ Last edited by kitkit11 on 2006-10-13 at 06:01 PM ]
杰投訴的ip+幫拉
作者: 冥域小狗    時間:
加分吧,10分入手
加分吧版主
作者: aR楓''..*    時間:
岩岩見到對戰系統有人拉 魔...堡
之前記得好似話禁 魔...堡 呢樣野..

我原來想連線睇入唔入到場同埋係唔係 魔...堡 map
可惜打完個人既ip見唔到..可能爆左人吧
只係係對戰系統見到有人拉 魔...堡
同埋拉人既都冇樂古ac既用Guest..但都總算有ip
因為好似管理員教左 "(;´Д`)" 呢個字打唔到出黎..
故用 魔...堡 代替= =
有三個唔同ip既人拉
不過同樣係唔用樂古ac而拉的 ip分別係
218.102.227.22
61.92.219.201
221.127.188.212
而開場人既ip係221.127.188.212

岩岩再去對戰系統度諗住搵場玩
點知又見到有人拉 魔...堡 時間係 19:55:03

今次又係用Guest 同樣係想入場但見唔到 又冇圖了= =
希望版主可以盡快防止d人再黎玩(;´Д`)..bao_48

[ Last edited by aR楓''..* on 2006-10-14 at 12:00 PM ]
02. 被投訴者的ip :61.92.219.201

Originally posted by ↖幻滅♂ray at 2006-10-14 22:46:
02. 被投訴者的ip :61.92.219.201

何來先到先得-.-?
我依個係10點9影嫁啵..都唔見有人貼10點9

[ Last edited by ↖幻滅♂ray on 2006-10-15 at 04:08 AM ]

魔堡3個
221.127.190.69
61.92.219.201
作者: aR楓''..*    時間:
有人拉魔...堡

今次終於比我入到個場..但係就黑哂

如果有人幫到我第二幅請pm我
作者: 低手~    時間:
標題: **
:L 7
都是要玩**
:L :L
標題: 魔-堡
魔-堡圖1張-____-

有人拉人玩江湖 睇圖
無聊的東西=_=
作者: ~肥昌少~    時間:
投訴此人宣傳其他論壇
作者: [H]bunbunbunbun    時間:
一個宣傳論壇的人
作者: Torchic╳小火雞    時間:
原帖由 我何時丸狂 於 2006-12-13 20:36 發表
see this
i don't want to die mother !

Special Case

雖然這個句子,沒有任何攻擊會員、粗言穢語的成份,
不過就有恐嚇之成份。
這類的文字,會令人感到不安。 (就像之前「某論壇的某會員,在論壇上發表意圖想炸掉某主題公園的文章」)

我會跟版主再作出商討。
原帖由 【peter^^】 於 2006-12-13 21:37 發表
下=3= 咁又關事 家陣搞個冷gag都唔比嗎
又冇粗口成份

你唔好話你上次串到爆之後輸左唔服氣家陣冇野搵野黎搞呀

在你眼中就是冷gag

你有沒有感到其他人的感受?
你這樣子算冷gag,
不過在其他人的眼中算不算冷gag呢?還是一句恐嚇說話?
你必須對你的說話作出負責。

作者: 龍哥仔    時間:
標題: 三國rpg既1p唔夠串踢人
59.149.114.106 佢ip~冇相~佢冇神神狂踢人
作者: 龍哥仔    時間:
標題: 唔夠打踢人
59.149.158.146   個名叫on!/.\唔夠打踢人
作者: 死黑    時間:
備份

backup

[ 本帖最後由  於 2007-3-12 16:31 編輯 ]

167.77 KB, 下載次數: 29

126.59 KB, 下載次數: 25

198.31 KB, 下載次數: 29

又少一個玩家了..(狠心\_/)

219.37 KB, 下載次數: 28

不知是不是瘋了= =

[ 本帖最後由  於 2007-3-18 14:18 編輯 ]

209.79 KB, 下載次數: 28

213.74 KB, 下載次數: 27

#50,#51投訴成立

歡迎光臨 (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz!