樂古Nakuz

標題: 雅虎排名——全球排名前20位的歌手 LP排第一 [打印本頁]

作者: 【迷╯SaM】    時間: 13-9-2009 17:06
標題: 雅虎排名——全球排名前20位的歌手 LP排第一
前20名有:http://new.music.yahoo.com/blogs ... -acts-of-the-2000s/

1. Linkin Park,
2. Nelly,
3. Nickelback,
4. Josh Groban,
5. Rascal Flatts,
6. Norah Jones,
7. 50 Cent,
8. Alicia Keys,
9. Coldplay,
10.  Ludacris,
11. 3 Doors Down,
12. John Mayer,
13. Avril Lavigne,
14. Keith Urban,
15. Beyonce,
16. Kelly Clarkson,
17. Pink,
18. Evanescence,
19. Kanye West,
20. Carrie Underwood,
作者: ROCKS    時間: 13-9-2009 17:50

全部都係好主流
哩個係今年定上年
作者: 24321371    時間: 13-9-2009 17:52
Nickelback.....正到爆既樂隊囧

紅名果d真係無得彈-v-
作者: 【迷╯SaM】    時間: 13-9-2009 18:54
全部都係好主流
哩個係今年定上年
ROCKS 發表於 13-9-2009 17:50

今年 2009年7月
作者: 刷仔    時間: 13-9-2009 19:34
3# 24321371
老老實實
佢d歌我一聽就del左= =
紅名果d都係俾我放棄晒既人= =...
除左beyonce...
未聽過~_~"
作者: 24321371    時間: 14-9-2009 00:15
3# 24321371
老老實實
佢d歌我一聽就del左= =
紅名果d都係俾我放棄晒既人= =...
除左beyonce...
未聽過~_~"
刷仔 發表於 13-9-2009 19:34

....
唔岩key既....= ="

其實我想講...唔係紅名果d我都只係未聽幾個....
大部份我都聽過~!
2.Nelly
4. Josh Groban,
5. Rascal Flatts,
6. Norah Jones,
7. 50 Cent,
作者: ROCKS    時間: 14-9-2009 14:39
如果係總排名  哩到應該冇一個入到
作者: 刷仔    時間: 14-9-2009 16:51
6# 24321371
只可以講..
要搵到完全岩key既人真係難= =
尤其是我聽metal既人...
我果班全部人都聽中/日/台歌...
有一個都係英文既
不過又係唔岩channel..
作者: ROCKS    時間: 14-9-2009 20:51
6# 24321371  
只可以講..
要搵到完全岩key既人真係難= =
尤其是我聽metal既人...
我果班全部人都聽中/日/台歌...
有一個都係英文既
不過又係唔岩channel..
刷仔 發表於 14-9-2009 16:51

我身邊又咪係想搵個punk友都冇 /  \
作者: 24321371    時間: 15-9-2009 12:05
9# ROCKS
- -我聽PUNK開既...但182唔岩我囧
作者: ROCKS    時間: 15-9-2009 12:19
9# ROCKS  
- -我聽PUNK開既...但182唔岩我囧
24321371 發表於 15-9-2009 12:05

punk有分好多種   182 係skate punk
作者: 24321371    時間: 15-9-2009 13:17
我聽開果種punk係boys like girls ....類似呢d
作者: 刷仔    時間: 15-9-2009 16:47
boys like girls又係俾我放棄左= =...
岩岩接觸英文歌都係聽rock/punk 類既音樂
作者: 【迷╯SaM】    時間: 16-9-2009 00:58
如果係總排名  哩到應該冇一個入到
ROCKS 發表於 14-9-2009 14:39

唔係咁講啊

Linkin Park 既大碟售出數量係近10年排第一位

Avril Lavigne 售出既大碟數量都係入到頭10名 我記得好似排第5定第6名

仲有Green Day啊 只不過入唔到yahoo 頭10名咁解= =
作者: j32738    時間: 16-9-2009 17:43
點解個個都係歐美歌手
唔通大陸香港日本歌手唔勁?
作者: Ed草hk    時間: 16-9-2009 21:56
好小大陸香港日本歌手可以打入歐美
好小唔係無
作者: ROCKS    時間: 17-9-2009 13:03
唔係咁講啊

Linkin Park 既大碟售出數量係近10年排第一位

Avril Lavigne 售出既大碟數量都係入到頭10名 我記得好似排第5定第6名

仲有Green Day啊 只不過入唔到yahoo 頭10名咁解= = ...
【迷╯SaM】 發表於 16-9-2009 00:58

賣得多唔等於勁   -,-
作者: j32738    時間: 18-9-2009 17:52
我前20名睇唔到有1個係其他的
有冇100名以內- -
作者: 咖哩魚蛋    時間: 18-9-2009 19:30
avril lavigne   =)
太好了榜上有名  ..  >3<

lp點解可以咁強  >0<   ?
作者: tonyken    時間: 27-9-2009 10:43
其實我覺得無得邊個排第幾架wor= =
每個歌手style都唔同...
作者: Chrissuen`    時間: 28-10-2009 15:14
我想要MJ =3=
作者: tvcomhk2004    時間: 9-11-2009 21:20
MJok架,不過日日聽既話會好悶.....
作者: tt343    時間: 29-1-2010 20:30

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2