樂古Nakuz

標題: 你地認為e隻Game點「昆」我地d錢!? [打印本頁]

作者: 刺客↗    時間: 24-3-2010 18:13
標題: 你地認為e隻Game點「昆」我地d錢!?
gameone出名「昆」錢
但根據而家D資料...e隻game又好以冇咩地方可「昆」我地

大家估下佢會出咩招先?
作者: ~蛇仔~    時間: 24-3-2010 22:28
絕世武功商城有售
作者: zY.    時間: 3-4-2010 12:50
隻隻GAME都要用$啦,不過我玩咩GAME都冇用過真$
作者: harry1997224    時間: 5-4-2010 20:06
但係我上大個官网佢話商成冇 +強啊寶石果d野
又冇絕世武功 又冇寵物 又冇補血果d
都唔知商成有咩 = =
作者: 霍仔    時間: 6-4-2010 23:19
時裝
暫時只想到d個...............
作者: ~蛇仔~    時間: 7-4-2010 13:04
同意樓上~
我估仲有D輔助生活技能個D野...
騎乘,結婚野等等
作者: Spoiler    時間: 9-4-2010 01:36
唔知落到Gameone手上又變成點呢?
作者: 刺客先生    時間: 11-4-2010 12:25
呢隻game冇咩好昆...
時裝
騎乘
抽獎(天龍次次更新一定有轉蛋)
寶石一定冇(除非gameone自己加野)
作者: johnny1552    時間: 11-4-2010 16:02
呢隻game我諗都係出時裝呀.回城.倉果d架姐-.-
作者: N_n1089    時間: 23-4-2010 21:26
回城卷
世界頻喇叭
時裝
坐騎只有馬0.0
煙花
擴充背包,倉
很多遊戲都是這些東西啦
作者: yu1990123    時間: 25-4-2010 22:59
9成9禮物品果d 咩隨機有秘笈拿 又果d 仲有咩野加速修練內功 加速減pk值  加速伐木
作者: climbx11111    時間: 23-5-2010 10:55
我覺得佢(gameone)會set左一個玩家第一種武功可以自由學,跟住九陰係咪話唔係丐幫都可以學18掌既~~我諗佢地會set左要學其他武功就一定要係商城買輔助品or秘笈,當然一定會出埋樓上咁多位人士講果d野啦~~~gameone無乜可能會做唔會賺錢or蝕本既生意
作者: ~蛇仔~    時間: 23-5-2010 15:06
我覺得佢(gameone)會set左一個玩家第一種武功可以自由學,跟住九陰係咪話唔係丐幫都可以學18掌既~~我諗佢地 ...
climbx11111 發表於 23-5-2010 10:55

好明顯影響遊戲平衡喎= =
你有冇聽過可以用錢買打狗棒法?!
商城最多都係出坐騎同埋生活技輔助品...
再唔係既仲有時裝同埋生活技必須品....
出都係出D唔洗入點都會得到既野~
作者: climbx11111    時間: 25-5-2010 11:13
好明顯影響遊戲平衡喎= =
你有冇聽過可以用錢買打狗棒法?!
商城最多都係出坐騎同埋生活技輔助品...
再唔係 ...
~蛇仔~ 發表於 23-5-2010 15:06

我都好贊同你既講法~~~但控制權唔係我地班玩家到,而係gameone到,但係時勢所趨,而家隻隻game都要賺錢,唔通佢會咁好死出隻賺得咁小既game咩(賺得少少都唔算賺到呀,呢個好在乎個人問題,有人覺得賺少少就當賺左,有人相反,佢係一間公司黎,我覺得佢要賺既唔止咁少)~~~雖然出秘笈機會可能會渺茫d~~
bt我覺得出強化or寶石就佢就肯定會出,講到尾,單單靠出坐騎同埋生活技輔助品賺唔到d乜~除非佢轉死性~~~
作者: ~蛇仔~    時間: 25-5-2010 18:07
我都好贊同你既講法~~~但控制權唔係我地班玩家到,而係gameone到,但係時勢所趨,而家隻隻game都要賺錢,唔通 ...
climbx11111 發表於 25-5-2010 11:13

驚溫只係代理商,佢冇權破壞遊戲架構....
作者: ikaika    時間: 29-5-2010 11:20
Gameone出寶石/強化個d都無用
因為依隻game既裝備得個樣睇
隻game主要玩武功
中國九陰既商城好似話只係賣game錢/生活技必須品(唔係好記得)
作者: xxxxxaa    時間: 5-6-2010 19:32
門派整個貢獻度..
想學武功呀?升貢獻啦<~
想升貢獻呀?比錢錢啦-_-"

比完錢再整個任務過你..要你搵e樣搵果樣
全部商城/game錢買~.~
作者: ran0075    時間: 5-6-2010 22:29
絕世武功講左唔會商城啦,,係奇遇npc
作者: ~蛇仔~    時間: 6-6-2010 00:43
岩岩諗到新野....
唔知會唔會練武功要D乜野必須品,如果唔係會走火入魔,跟住個樣野就要商城買= =
作者: S1021062    時間: 9-6-2010 21:27
唔知落到Gameone手上又變成點呢?
Spoiler 發表於 9-4-2010 01:36

gd
作者: ben2080_1314    時間: 13-6-2010 18:07
我覺得係時裝/座騎`
仲有個D喇叭掛`
作者: 剎仔1997    時間: 3-7-2010 11:17
會唔會有商城"神裝"?
作者: 沉默風    時間: 18-7-2010 20:57
絕世武功要搵npc 不過gameone係商城整召喚器 隨機召喚一名npc現身
作者: 彩虹島    時間: 3-8-2010 14:38
第2只天龍 寶石+強化。。。玩完  點解好game 全部都系甘
作者: ~蛇仔~    時間: 3-8-2010 18:31
第2只天龍 寶石+強化。。。玩完  點解好game 全部都系甘
彩虹島 發表於 3-8-2010 14:38

九陰冇寶石,冇強化架= =
作者: 髮泥    時間: 10-8-2010 18:22
時裝~ 強化石~
作者: kh05443    時間: 15-8-2010 12:32
可能係整妝既材料商城有得賣@@
作者: ~蛇仔~    時間: 15-8-2010 15:09
可能係整妝既材料商城有得賣@@
kh05443 發表於 15-8-2010 12:32

九陰D裝備冇屬性= =
作者: 小保保    時間: 20-8-2010 01:06
我估應該係裝備個d昆掛
作者: 一口一︱︱︱    時間: 23-8-2010 19:54
除左時裝我仲諗到佢會收月費
作者: ~蛇仔~    時間: 23-8-2010 20:03
我估應該係裝備個d昆掛
小保保 發表於 20-8-2010 01:06

裝備冇屬性~
時裝~ 強化石~
髮泥 發表於 10-8-2010 18:22

冇強化
作者: 淡忘的承諾    時間: 25-8-2010 12:29
話就咁話姐-,,,-
一開始無唔代表 明天改版果時 唔會出
到時佢又可以拉D人出黎 扮玩家 要求呢樣要求果樣
到時我地咪又係中晒佢地計
    不過洗少少錢玩唔係問題!
最緊要有FD一齊玩
玩得開心 洗少少錢又何嘗
係唔係咁講先
作者: ~蛇仔~    時間: 26-8-2010 14:56
話就咁話姐-,,,-
一開始無唔代表 明天改版果時 唔會出
到時佢又可以拉D人出黎 扮玩家 要求呢樣要求果樣
到 ...
淡忘的承諾 發表於 25-8-2010 12:29

如果蝸牛一早要咁做,洗鬼整九陰整咁耐咩= =
係遊戲架構既問題,你隻GAME本身SELL咩就係SELL咩...
九陰而家就係SELL D MMORPG唔會SELL既野~
你又慢慢轉番做大眾化個D,又要寶石,又要強化...
你想做死蝸牛班友咩= =

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.3