樂古Nakuz

標題: 劍z 作戰影片 by uioprt [打印本頁]

作者: UIOPRT    時間: 1-11-2014 16:18
標題: 劍z 作戰影片 by uioprt

見宜家冇人再發片係樂古, 所以就發上里幫大家解下悶
唔知大家係漫貓又冇睇過e條片呢
如果大家有咩意見歡迎留言
http://v.youku.com/v_show/id_XODE0NDc0ODIw.html
作者: bevisyin    時間: 1-11-2014 17:30
片呢?

片呢?

片呢?

作者: 小黑死神    時間: 1-11-2014 17:43
片呢?
bevisyin 發表於 1-11-2014 17:30

睇到佢放youku 所以skip左 Youtube才是皇道

作者: bevisyin    時間: 1-11-2014 18:11

放片上樂古比人話打得垃圾/比人連住插 開頭廢=全場廢(我自認我廢 但未去到垃圾)所以唔放樂古
例子:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... =&highlight=&page=1
(宇宙場玩槍緊係冇係陸地好 但我後尾射返準啦)

唔介意都可以睇下我D片(利申:非高手)
唔落味精(唔用道具 逆轉先會用道具)
[youtube]mVQ07MI-UCw[/youtube]
My Channel:https://www.youtube.com/user/bevis147258/featured
作者: UIOPRT    時間: 1-11-2014 20:10
片呢?
bevisyin 發表於 1-11-2014 17:30

宜家睇到?
作者: bevisyin    時間: 1-11-2014 20:13
宜家睇到?
UIOPRT 發表於 1-11-2014 20:10

睇到~
作者: 工口仔    時間: 7-11-2014 16:53
老老豆豆 係漫貓有冇比人插到一文不值?
作者: UIOPRT    時間: 8-11-2014 03:17
老老豆豆 係漫貓有冇比人插到一文不值?
工口仔 發表於 7-11-2014 16:53

你自己去睇下米知
給我虐得一面屁那來自信說這種玩, H仔
作者: 工口仔    時間: 8-11-2014 09:46
你自己去睇下米知
給我虐得一面屁那來自信說這種玩, H仔
UIOPRT 發表於 8-11-2014 03:17

我放大啲字幫你宣傳下究竟UIO既自信從那來的
咪臭係網絡英雄囉sosad SD高達救世界打天下呀

笑死 我自信點黎一睇就知我現實生活非常風光 你看看你
作者: UIOPRT    時間: 8-11-2014 12:20
我放大啲字幫你宣傳下究竟UIO既自信從那來的
咪臭係網絡英雄囉sosad SD高達救世界打天下呀

笑死 我自信 ...
工口仔 發表於 8-11-2014 09:46

你睇下你, 俾人虐完仲咁多聲氣, 我一開頭虐你都冇笑你啦係米

成日話zero翼好勁, 你覺得佢勁就學下人點玩啦, 老實講你仲渣過迷戀丫頭
咁你繼續用里種態度生活, 低你玩里玩去都係萬年渣
作者: 工口仔    時間: 8-11-2014 15:11
你睇下你, 俾人虐完仲咁多聲氣, 我一開頭虐你都冇笑你啦係米

成日話zero翼好勁, 你覺得佢勁就學下人點玩啦, 老實講你仲渣過迷戀丫頭
咁你繼續用里種態度生活, 低你玩里玩去都係萬年渣
UIOPRT 發表於 8-11-2014 12:20

我話Zero翼勁唔係真心架傻仔...朋友黎我同佢開下玩笑
同埋乜係抵我玩里玩去玩去都咁渣...即係咁如果我仲有玩我諗你應該真係收得皮
可惜我根本冇玩...三四個月先上一次線八卦睇下...隻帳號我又比左人

即係你明唔明我成大前年冇掂過然後同你打幾場jz...
對戰個陣你係好勁我都冇串你呀 有讚你添...留個言你就咁在意...
你明唔明家陣你自己同啲廢柴比然後話自己好勁...

最後...
你打夠飛未機? 全世界人同你用SDGO比高低好唔好?
你呢啲乜價值觀黎架? SDGO定你人生價值新世界呀!

作者: -ChuckY猛虎-    時間: 8-11-2014 19:47

成日話zero翼好勁, 你覺得佢勁就學下 ...
UIOPRT 發表於 8-11-2014 12:20

可愛純情UIO

諗野唔用腦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2