收起左側

[中港台][亞洲] 你認為的最佳組合

F.I.R.
1.台灣既唱功點都好過香港果d先-.-
2.佢地玩埋樂器
3.佢地d歌既旋律有慢有快,唔會好似一d歌手咁專門唱快歌/慢歌
4.最緊要係唱功好好

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
小小的艾薇兒fan + 1

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 rico818 於 2006-12-18 20:38 發表

可笑...........F.I.R真係咁正咩?一個S.H.E係度F.I.R都要企埋一邊啦............你話其他係配角只係因為你膚淺......咁又唔怪得你既,香港得F.I.R係出名小小.........

每個人既觀點都唔同
在我既角度,F.I.R.既唱功的確好過S.H.E.
S.H.E.我覺得佢係偶像歌手多d

唔好同我講邊個係香港出名d
我專門聽台灣既,香港果d我反而唔識
回復 支持 反對

原帖由 peteryung3 於 2006-12-24 18:50 發表

我只能苦笑
我問你
所謂嫁S.H.E.有無作過歌?
有無用樂器?
佢地有D咩野?
就係青春
但係青春唔係永恆
當佢地開始老,開始醜
仲有邊個會鍾意?
你根本無資格講膚淺呢兩個字
因為你連膚淺點用都唔知

為 ...

你錯啦..........
S.H.E.有既唔單止係青春
仲有強大既唱片公司同無止境既宣傳
亦有偶像劇增加名氣

反觀F.I.R.,佢地無宣傳(唔知台灣果邊點,至少係香港唔見),亦冇拍偶像劇
佢地老唔老,我唔知,反正我係聽佢地既歌,唔係睇佢地個樣
F.I.R.有既係動人既聲線,創作音樂既才華
有才華既人,總會有人賞識的
回復 支持 反對

原帖由 [H]chyip 於 2007-3-1 22:46 發表
如果只係歌既話 我覺得f.i.r. 真係最好
睇埋前幾頁有關f.i.r.既回覆 , 令我更愛f.i.r.
=========================
另外Sweety d歌都有聽d , 個人覺得幾岩聽

sweety好好架!
只係冇咩人識-.-"
櫻花草係百聽不厭^^
佢地d戲幾好睇,但係唱功就真係不及F.I.R.
F.I.R. d歌好多人都係歌唱比賽入面簡黎唱,但係換黎既評語都係簡錯歌-.-
佢地d歌真係乜邊個唱到,包括職業歌手
回復 支持 反對