打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 依家D人唔識放冰打地怪?(放左片)

講聲唔好意思先,成篇字海本身放幾張圖上黎就明晒件事,奈何我唔記得左影事件如下
話說本人最近心血來朝玩返巨商,點知港巨執左,唯有係台巨同FD重新玩過。早2日見有個叫「豐乳同露」既團招人,咪是但入
咁岩先我個FD解緊印北D任,咪叫佢拉我過去吸下經
當我地打緊禁衛兵個陣,團頻有個人(我諗有D職位呱)叫我唔好開外掛吸升,就算用都唔好俾佢見到
有人叫佢開名,佢仲非常好心地話唔開名,叫個個人(即係我)好自為之
咁我咪解釋話我FD帶我升,佢就話我FD55萬戰無可能夠打
之後咪同佢講用燕1放冰,祖1上左巨刀咁打,叫佢唔信可以組佢睇下
最後佢都係唔信,跟手踢左我啦
PS唔止佢一個覺得無可能,仲有1,2個中途有附和過佢話無可能夠打-o-
到底我同我個FD D技術係咪真係高到咁LOL??我依家好困惑呀
話組你俾你睇你唔肯,依家又叫人拍片BTW你地D團員7夠未-.-???幫我計埋時~LOL
回復

回復 4# 傻西瓜

你點肯定我地打羸出黎-.-唔怕老實講,係個SER LAG封冰DELAY封唔切/斜角場,我地要撤退
回復 支持 反對

回復 17# 傻西瓜

你真係好大量呀><原諒我咁小氣繼續同你地嘈不過見你好似唔係好識睇句子,咁我唯有將就下你用POINT-FORM啦
1.拍片係你地叫我拍黎證明夠打,唔係用黎證明我打既時間
2.我好似無否認過有時會幾秒出左左黎-o-
3.我5樓好似講過斜角/封唔切冰會走場lol(我估2秒內應該出得番黎XD可能有樣野叫走場外掛我唔知呱?)
4.我真係未見過外掛要特登揀1批1批怪咁黎打架囉
回復 支持 反對

回復 26# 水火不容

好啦,我等大家知頭知路D啦
如果你就係你ICON入面既東邪
咁我原文所講好大量唔開我名同唔肯俾我組證明我無用外掛,個個咪你囉LOL
不過你又岩既,你的確由頭到尾無講過我個名
可能我先入為主覺得你係我隔離,就以為你口中所講"用緊外掛既團友"係指我姐
亦有可能唔係你踢我既,可能又係咁岩你講完句"你技術咁高我地團唔岩你入",就有人唔小心禁錯我名踢左我啦
回復 支持 反對

回復 31# 水火不容

咁ON9既名我諗我唔會記錯既~.~
不過你鍾意啦,我無相你實岩架@@
應該係我眼/腦既問題
回復 支持 反對

回復 33# 水火不容

我就係識先驚
有次行過見到清州城介,以為自己開錯GAME,玩緊金庸ONLINE
回復 支持 反對

回復 34# 傻西瓜

我咪話左我小氣囉,下下都要POINT俾你睇既話我好辛苦架
總之唔係東邪啦,我無相丫嘛~.~
係你啦係你啦,係你話我外掛啦
快D舉報我,本人都好憎外掛狗
我呢D唔識死,你地放過左我咁多次都仲係要同你地嘈,係我真係唔忍
不過記得po番官方個回復,等我7下
回復 支持 反對

回復 37# 水火不容

驚自己ON9到開錯左金庸ONLINE依家仲驚埋你用彈指神通彈9ME
回復 支持 反對