查看: 1883|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(收集意見) 香港【LoNeLy】娛樂服 重新開放!!

注意:【本伺服器依嫁重新開放返 希望多多支持】                                 
                                           香港 LoNeLy 】娛樂服
本人名叫:*+LoNeLylSunNY   
本伺服IP位置:123.202.139.111
未玩過可以入黎試下!!
開放時間多數係:5:00∼11:00(假期除外)
███████████████████████████████████████████
本伺服器專玩:
喪屍模式
監獄模式
死鬥模式
███████████████████████████████████████████
玩家規則:
1.請玩家不要用冰彈上 T=喪屍  去唔到的地方 (對T唔公平)
2.請玩家不要用咪爆粗!!
3.T不可以買槍 (喪屍模式時)
本伺服器設置了:
一開始有夜視 (只要禁N)
降落傘 (要禁Y 打buy_parachute 再係高空上禁實E就用到)
CT/T  都一開始可以買ak/m4  (只要係Y度打/ak  /m4 咁就得啦)
有得升lv  用章代表!!  (指住個人就有得睇佢幾lv)
███████████████████████████████████
本伺服器配備:

系統:Windows XP
顯卡:XFX Geforce 8600GT
CPU : Intel Pentium Core2 Duo E4500 2.20GHz
Ram  :  2 GB
上網公司:香港寬頻
████████████████████████████████████████████

有咩要改善 都可以係度講  我會盡我能力改善!!

!!

單選投票, 共有 14 人參與投票
28.57% (4)
14.29% (2)
21.43% (3)
35.71% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我玩過呀~我覺得超正~
係我玩過以來最好既喪屍ser~
又唔lag,又有無限彈,人數適中^^最鐘意你隻o5,可以飛起,幾正!又有降落傘~
不過衰就衰在場主有時會用hook,有點不公平~
同埋某d場會彈game~希望可以改善~
仲有,我都想整番個好似你咁樣既ser~
但有d野我唔識整,雖然以前我都整過,但大部份唔記得晒~同埋有d插件我搵唔到....
唔知你可唔可以教我整呢?
回復

好多謝你的寶貴意見!!  我會盡我能力改善問題!!  你話唔知邊到有amxx插件 我比個網你!!
網址:http://www.hkcsk.com/viewthread.php?tid=33504&extra=page%3D1
其他樂古都有post!!

希望可以幫到你!!
回復

頭像被屏蔽
回復

新加左怪獸模式!!!
回復

but日頭好玩d
回復

多謝你的意見  我會開放多d日頭  但今日開不到ser 要出街
造成玩家不便 敬請原諒!!!
回復

同埋有d喪屍係你唔係度個陣用槍
好9
:handshake
回復

好玩~~~:lol    最好玩係學校場
但可唔可以   喪屍血校more d   &時間太少
回復

多謝你的意見  我會多d玩學校的喪屍同整多d時間!!!!

我唔係度玩家用槍係睇佢地自唔自律  我希望佢地會守規則D!!!
回復