打印 上一主題 下一主題
收起左側

(民意調查)改良制度,版主復職!(推翻死水一樣的黑暗制度!)

關閉 [複製鏈接]

-.-你們好 我又來了,
也不用說了..
做樂古版主 老老實實做唔做都罷就
有錢收?有糧出架? 乜都無呀:0)
義務幫你地管版搞咁多野
又要諗爆頭定埋哂d 19版規去管住d會員
一句唔該都無就fire 乜野道理?

而家唔係你炒我 係我唔撈啦 反省下啦 ...
池少~ 發表於 2009-6-4 11:06 PM

非常同意閣下所見..

不工作是失職,但處理手法不但不太見成效,殺害不小無辜,且為樂古一直用心工作的人,
你們對得起他們嗎?他們的心聲你們聽到嗎?

致高層,
雖你們想得到的結果是十1分正確,
但方法卻一錯再錯,
一,處理手法,錯
二,回應會員的投訴/意建,沒接取意建,更一面抗衡,
三,在事件後的善後工作十分不如理想,公告.合理回應. 只有個數
     這數什麼高層,是小會員的意建不用理會?

你們需要改善的不是此事件,而是你們都態度,
小會員說的是心聲,他們的激動,
為什麼?樂古倒閉嗎?

我想我一直說的那翻話,
沒有說錯了,

意見 高層不容理會
回復

原來件事係咁,
因為我小去版討而革職 感到無奈..這個原因太兒戲了點
做左版主咁內  數數手指都有4,5年, 一直盡忠職守 日日睇版
到今日自己都出左泥做野, 都有keep住睇版
就因為我無去報到??  喂,發條短訊比我都得掛
睇泥我要諗清楚自己個版重要定係版主討論區重要啦
算啦,心死
自己一直都知d高層要面, 做左就無得返轉頭
回復

我自知沒有理行應有版主的事
但對樂古的現況深應遺憾,
樂古變得太多,

在早前壇主,做錯了事,
一面抗拒會員意見,
直到了事,也十分馬夫,
現在...是樂古變了還是人變了,
再見了吧..
回復

天下無不散之筵席
但係估唔到今次只係相處左一,兩個月就離別@@"
回復

一直有(有帳號;P)
derek742 發表於 4-6-2009 23:41

巴打 我都有(揮手)

[369]
回復

真想問問。。。。
版主不到版主區就已經受極刑??
這樣的話就太不應該。。。
樓主我十卜你!~
很多版主都做很多野的說= =
畢竟係一份冇人工既苦工- -
點解幫手做我相信大家都知道!~
回復

其實我真係想知道班高層所謂人際關係問題係點
唔通同高層熟先等於人際關係好?
同普通會員熟就唔算係人際關係?
睇怕起高層眼中的人際關係用唔上普通會員度囉
根本只係一個藉口

基本上要通知所有版主有幾難
高層發個pm唔係可以sd比哂所有版主咩?
點解有pm唔用就要靠人際關係先通知到?
真係幾好笑喎姐係要去哂其他區拉關係?
唔通樂古個版主位要靠人際關係先可以保住個位?

同埋點解我覺得班高層無用pm通知班版主好似一d責任都無?
回復

致一眾獨裁高層:

做版主又無人工收 義務性質咋
又要定期諗野帶動下人流
比D活動會員玩
又要處理唔少既工作量
學期尾又要應付考試
都抽時間上黎管個版
邊有咁多多餘時間陪你慢慢係度吹水啊?
又無通知 1week期限? 好多?

我覺得呢個根本就係一個陰謀
有搞關係果D 甚至擦鞋版主 就有人通知佢去報到
無搞關係又要應付考試既版主 就比人炒
家陣炒晒d唔係高層親信 唔奉承高層果d
靠關係又再上位了 升埋做區版 幾鬼威啊
獨裁統治 再現中華帝國?

論壇就好似一間公司咁
員工就好似版主 係最重要既財產
家陣我地只係係咁鬼多條版主守則中犯左一條? 就係無去版主討論區報到
請問呢條係咩滔天大罪? 殺人放火 姦淫擄掠?
最多咪出張警告信囉 咁就要炒?
事前無通知 就話人際關係問題
即係間接承認你地係度搞小圈子?
咁不如將個壇變私人論壇啦 想註冊就等高層驗證先可以註冊啦
咁鍾意搞小圈子 開咩公眾論壇姐?

家陣又唔係潛水 又唔係唔做野 只係1星期期限內無報到 仲要係無任何事前通知
高層們唔好話比我知呢個措施係為左打擊一d潛水既版主
我相信明顯唔係囉=) 連通知都無 so amazing!
有做野既版主就比人炒左 一堆關係版主就上晒位
比人屈到咁 條氣點到唔順囉
出個公文出黎交代? 唔覺有咩交代囉.
歉意無 乜都無 做左咁耐版主 無功都有勞啊
你估管版唔使用時間同心機架?

仲話唔代表唔可以申請返版主 但就關閉埋版主申請
笑到我..
真係對Nakuz充滿憤怒+失望
回復

講真呀,
果D 依家咁理直氣壯係到支持所謂"超版"既行為既人(版主 / 超版本身)
"我都唔覺你完全明白事件囉 =) 唔該晒"

今次既事件一句講晒, "可笑"=)
根本, 本身LEE 個規則存在就已經係一個問題啦
傻豬黎既
唔好諗野諗得咁表面啦=)
既然本身係一個問題,
就自自然然導致今次事件係無聊無效無謂,
某人無知無能無理, 被炒既版主無辜無意無奈

再再再講真呀
被炒既版主大可以一走了之,
唔需要再留係一個已經因人事變動而變質, 封建既NAKUZ
(^自己知咩事啦^^")

有能力之人, 自有伯樂欣賞
版主係到講野既原因好簡單
因為覺得自己無錯,
唔好不斷COPY 既PASTE 所謂既規則, 所謂既內政WHATEVER
唔好係唔適當既時候擺官腔
唔好唔識得接受別人既意見
論壇最寶貴既係"人才", "人流"
無人才就唔會有人流(全部帖都係廢帖)

好好反省下啦,
"管理層"
=)
又要講返好老套, 但係中晒POINT 既說話啦
唔識變通既人, 同一個機器有咩分別?
咁不如寫個SCRIPT / BOT / PROGRAM 自動管理仲好啦=)
就好似某某人所作所為咁咋MA =)

好老實咁講
元老級既會員都已經無乜
(見證NAKUZ由開壇前至依家...)
你要聽就聽
唔聽就算
我亦都相信版主要走,
亦都會有人跟住版主走

唔好以為香港得一個NAKUZ 咁既論壇
所有版主另起爐灶好易既咋
到時損失既係你自己
(雖然已經因某事已經不斷流失)

算數啦=)
要炒就炒超版^^"
唔炒, LEE 啖氣, 唔係, LEE 個壇無得救=)
1. 處事方法唔成熟 <- 咁都做到超版? 算吧啦^^"
2. 不接受意見
回復

大家都講中我的心聲。我真係想係度問下呢18位投不同意的人。你們甘樣同迂腐有咩分別!!!!!!!你們良心過得去嗎??只係識搞小圈子,無用!垃圾!!!
回復