查看: 15065|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] CSO點會有呢種人啊!!!!!

關閉 [複製鏈接]

LosTInTaLl約定!!
呢個人好鬼死正 喺街場LOGO人,咁就問佢GOT5 MA? 佢就說:入rc傾la (想說關於LOGo請不要回帖)
之後我地團長黑萬問佢got5唔夠膽?佢就說:黑萬我契弟啊!!黑萬說:喔,喺wo,佢又說:我喺黑萬大老!!(佢仲唔知個個人喺黑萬)sorjai !! 之後我地說唔got5咪算lo
佢比左rc我地就入去啦 個rc仲要唔喺團個rc 喺其他人既rc 我地就話:唉冇品到要用其他人既rclo推比個綠頭人唉,佢仲要開分身同我地傾,驚到- -! 我地叫佢onlan 佢話好啊!!開頭話自己旺角X旗啦 之後又話自己大喃話onlan,串佢幾句就驚曬啦!!
之後佢話got5? 我地話ok,佢又話got5ok bot me op,真喺笑左lol
所以想同大家說:不要比責任推比其他人,應該自己承擔!!
回復

錯區
回復 支持 反對

唉,真喺冇品logo完人sorry都唔講聲
回復 支持 反對

講黎講去都是因為LOGO引起的
回復 支持 反對

LOGO有咩錯- -我不嬲都LOGO人
回復 支持 反對

旺角我渣旗!!
do you understand?
正題:
我都比人logo唔小,每次都當見唔到..
因為追究落去都冇意思
回復 支持 反對

LOGO番佢算..
回復 支持 反對

回復 1# abill04064

最憎人logo 今日先比隻小學雞聊完 e加仲火緊 支持!搞掂佢
回復 支持 反對

得閒就中意logo的人路過
以前唔小心logo過既人對唔住
回復 支持 反對

錯區
Logo will not make you die
This question is about what you think
If I , I will logo him
回復 支持 反對