查看: 27336|回復: 97
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香B入泥拉!

人地放片有我地人既相就得 我放逆天靖就唔柒得 你糸幫炫傾咪開聲羅 無人唔比你幫WO人地開AC放小劍就得 我地人開AC放花柳就五柒得 我吊你咩 傻HI 做撚到咁五公正 你去含撚拉
回復

樂古d版主不嬲好有問題
回復 支持 反對

DIU你咩,,我都唔撚識你地南服既人   乜撚野偏幫??  我睇完食完花生 記得咪DEL 唔記得咪留...呢個壇根本已經死左九成,你估我好得閒,,無時無刻都開住樂古??  你班人咁大個..仲要咁小學雞玩真人相  我真係想知天龍執左之後你地會唔會覺得今時今日所做既行為好撚幼稚

評分

參與人數 3Bravo! +3 收起 理由
may123456 + 1 123
ヾ辰風× + 1 吊得好.香b有冇諗住轉黎南服炫傾一齊打弱智 ...
TheSpeed + 1 吊得好

查看全部評分

回復 支持 反對

我有相個post 1早比板主del左 唔好咁撚on9啦 唔話你地戰魂啲人個腦裝屎 都唔得
回復 支持 反對

老早冇人玩真人相  你唔好恃住我地忙無時間上樂古而成日攪埋小動作
返去捉鬼好過啦 做埋哂無意義既野
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

比撚埋條link又點話,記得del喇喎
型棍星ˇ 發表於 31-5-2014 09:27

抵你成世45石既 如果我糸你,打又唔夠人打,我就唔會拎晒d時間上樂古做鍵盤戰士
努力d搵錢去上石,再唔糸你咁柒 拎舊錢去韓國整容都得,記得唔好黑衣仔貪平,我唔想你整容失敗又放自拍上樂古影響人食慾
另外想問轉左你張icon佢好無?求下你啦,留黎比人知你有幾柒有幾奀咩
回復 支持 反對

抵你成世45石既 如果我糸你,打又唔夠人打,我就唔會拎晒d時間上樂古做鍵盤戰士
努力d搵錢去上石, ...
ヾ辰風× 發表於 31-5-2014 10:23

瘦係佢稱號,佢想你叫佢做痩骨仙人掌,成條柴咁,都唔知條死人腰有無24咁多,成日一味只識串人柒,自己柒又唔認,直情係王ser哨牙閪癌嘅後代
回復 支持 反對

DIU你咩,,我都唔撚識你地南服既人   乜撚野偏幫??  我睇完食完花生 記得咪DEL 唔記得咪留...呢個壇根本已經 ...
∼香B∼ 發表於 30-5-2014 20:24

你中意點講都得架 糸五糸得你先知羅 吊你老未KIM 單野 呀KIM無講野 放幾撚耐呀 心照拉 成星期都五撚DEL
回復 支持 反對