樂古Nakuz

標題: [推薦]FEZ日本玩家所拍的影片 [15/7 新增殘廢刀遊的合作 擴建召喚挖水的運用] [打印本頁]

作者: 期待∟wINg”    時間: 13-7-2008 18:41
標題: [推薦]FEZ日本玩家所拍的影片 [15/7 新增殘廢刀遊的合作 擴建召喚挖水的運用]
由nakuz期待∟wINg”提供我在日本方面找到的由nakuz期待∟wINg”提供
                                    轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供無論戰士 法師 遊俠 由nakuz期待∟wINg”提供
                                   轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供都有不同的影片由nakuz期待∟wINg”提供
                                    轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供技術當然有所保證由nakuz期待∟wINg”提供
                                    轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供而方向都有很多由nakuz期待∟wINg”提供
                                    轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供每個影片都是高清整作 ( 不是說笑的 )由nakuz期待∟wINg”提供
                                    轉貼時請加上轉貼
由nakuz期待∟wINg”提供但load影片的時間比預期中快得多由nakuz期待∟wINg”提供
                                    轉貼時請加上轉貼
由nakuz期待∟wINg”提供網址 : http://circle.zoome.jp/fez/media_list 由nakuz期待∟wINg”提供
                                    轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供由nakuz期待∟wINg”提供由nakuz期待∟wINg”提供由nakuz期待∟wINg”提供
                                    轉貼時請加上轉貼字眼

由nakuz期待∟wINg”提供值得推薦的有:                                                    樓主給的分數(10分)

由nakuz期待∟wINg”提供輔助性殘廢刀遊 : http://circle.zoome.jp/fez/media/359/                 ( 7分 )   
                            轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供殘廢刀遊的合作 : http://circle.zoome.jp/fez/media/383/                 ( 9分 )
                                     轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供雙修戰士 : http://circle.zoome.jp/fez/media/438/                          ( 9分 )
                         轉貼時請加上轉貼字眼
由nakuz期待∟wINg”提供擴建 召喚 挖水的運用 : http://circle.zoome.jp/fez/media/406/         ( 8 )
                         轉貼時
由nakuz期待∟wINg”提供其他的都沒有看=_=發現後立刻告訴大家  

作者: 賣野呀    時間: 13-7-2008 22:13
好多@@有冇雙手戰好片推介
作者: choika777    時間: 14-7-2008 00:26
咁多廢事睇自己綀屬於自己的技術仲好
作者: 星野零    時間: 14-7-2008 02:21
個人用殘廢也是對戰士用殺人用的,很少沖上去就殘廢便走..打法和我完全不同...所以還是練回自己的打法好了= =
作者: @Ricky@    時間: 14-7-2008 06:42
原帖由 星野零 於 14-7-2008 02:21 發表
個人用殘廢也是對戰士用殺人用的,很少沖上去就殘廢便走..打法和我完全不同...所以還是練回自己的打法好了= =

唔知我睇左幾條片既主角係廢刀遊定點........

條友d技術好似.........

而且仲要40LV.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
但日本人D打法好唔同,佢地唔係為左殺人而打國戰,我睇果隻刀遊佢只係不斷放漆黑+廢PW+廢手.完全唔洗殺人.

我地應該學下@@
作者: 忘記密碼chip    時間: 14-7-2008 08:00
原帖由 @Ricky@ 於 14-7-2008 06:42 發表

唔知我睇左幾條片既主角係廢刀遊定點........

條友d技術好似.........

而且仲要40LV.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
但日本人D打法好唔同,佢地唔係為左殺人而打國戰,我睇果隻刀遊佢只係不斷放漆黑+廢PW+廢手.完全 ...

曾幾何時我都有咁玩,但反而引一堆執雞人去
對方走,就變相係分散左果區一部分戰力
所以呢d玩法對HKser黎講...除左有默契既團or fd一齊外,仲慘過白做
作者: 鬼整你    時間: 14-7-2008 08:08
默契打法,早期都仲有,
前面班戰士喺窄路向前逼,
我地後面放箭雨,火花,
或者分兩路攻,
人地最多都係出內奸,

宜家係一兩隻外掛巨龍跑去對面個主晶放技,
枕住有一邊有5,6隻掛,另一邊有三兩隻,都唔駛點玩la
作者: ac24979013    時間: 14-7-2008 08:20
我都想知雙手戰點整最高傷害囧
作者: 忘記密碼chip    時間: 14-7-2008 08:37
話說CB時,更有戰場feel (強大彈幕)
而且唔洗默契(神奇),魔師護戰士,弓遊用箭雨等技造彈幕推進
我用刀遊好難殺人,更何況高傷? (其一,我未夠技術)
但幾乎無走位可言,食硬箭 (對方,己方 同)
----------------------------------------------------------------------------------
小發現... JP ser角色PW回得好快
似乎HK之後改版會改快佢
有利於彈幕使用@@

而且武器拎上手,放唔岩位既問題都冇 (修正左)
----------------
又有發現,巨龍 帶有沖前功能 (而家既2 - 2.5倍)[[tk_42]]

作者: 我是外星人    時間: 14-7-2008 11:44
佢打法好附助性咁
我們d人某程度上好自私
自己打自己咁
好難有d咁抵得諗咁[[yoyo_143]]
作者: ac24979013    時間: 14-7-2008 12:05
e家個個刀遊都用重撃嫁啦-.-

邊有人會打國戰唔想殺人..

佢地都想殺殺殺...玩戰國/真三國無雙甘樣~
作者: jackey2929    時間: 14-7-2008 12:08
好正呀~~~~~~~~~thx you~~
作者: jackey29292929    時間: 14-7-2008 12:14
唔錯 我覺得都幾好~[[bao_36]] [[bao_36]]
作者: kingmenory    時間: 14-7-2008 12:23
作者: ac24979013    時間: 14-7-2008 14:13
樓上個位講得幾岩,..

場場國戰都有外掛既出現=,=

激死囧[[bao_29]]
作者: 期待∟wINg”    時間: 14-7-2008 22:22
新增了一個雙修戰士
實在強得很!!!!!!!!
作者: 小麥111    時間: 15-7-2008 01:17
雙手戰 用衝擊斬- -    我用碎擊打你2下先用到1個衝擊=.=
我個得條友都唔係好勁下  主要係靠點武等
雙修 一定要好高lv   仲有  我唔覺雙修有幾勁- - 玩死一隻好過
作者: 一老鼠仔一    時間: 15-7-2008 02:24
日本就好啦...咁多好隊友- -
  香港玩場國戰都係各有各打...俾其他人汁左個人又有排講
唉...勁想玩台灣!!!!!起碼冇咁吵XD><
作者: crazypanda    時間: 15-7-2008 03:09
[[bao_36]] [[bao_32]] 好正喎.....
作者: Mr魂    時間: 15-7-2008 08:21
殘廢刀遊果段唔係咁好睇..
雙修戰果段先好睇,,,,,,,,,,
作者: 忘記密碼chip    時間: 15-7-2008 08:35
http://circle.zoome.jp/fez/media/383/
呢段果2個刀遊,合作性一流
作者: ac24979013    時間: 15-7-2008 08:40
原帖由 忘記密碼chip 於 15-7-2008 08:35 發表
http://circle.zoome.jp/fez/media/383/

可唔可以幫我搵下雙手戰技巧既片呀-口-麻煩下你[[bao_40]]

作者: 期待∟wINg”    時間: 15-7-2008 10:42
原帖由 忘記密碼chip 於 15-7-2008 08:35 發表

我都睇左...不過唔記得左邊度- -
好彩你搵番=]
作者: +細細粒+    時間: 15-7-2008 12:49
果2隻刀遊好合拍,,超勁呀><

大開眼界

多謝樓主[[bao_33]]
作者: ~和~    時間: 15-7-2008 13:27
爛橙學下人地啦,人地冇外掛又唔lag,你?delay都玩死人[[m94]]
作者: 星野零    時間: 15-7-2008 14:25
日版之前都有過外掛風波,浪費左他們的代理不少時間...其實大大們說得不錯...香港SER太自私...我同其他刀遊合作...基本上我沒出招他們也不會出..好了...我一人單P..他們也要等我扣掉對手一半血才幫手- -...而我行的路線是以殺人為主,殘廢為副的打法,當然..如果隊友給追殺和有半血對手(不同方向),我也是先幫隊友解難先的....但全殘廢流不殺人..相信我沒這個耐性玩- -
作者: coa    時間: 15-7-2008 14:28
有冇雙修遊俠,好想睇,呢個post好野黎
作者: 星野零    時間: 15-7-2008 14:50
當然有啦...我剛剛看了這個...來到香港說不準會被誤以為是外掛XD
http://circle.zoome.jp/fez/media/467/
作者: ac24979013    時間: 15-7-2008 20:41
不過香港d刀遊個個都掛住用重撃..

殘廢流同埋合作性根本好難做到=.=

除左另外開國戰練習同fd練
作者: 期待∟wINg”    時間: 15-7-2008 23:27
原帖由 星野零 於 15-7-2008 14:50 發表
當然有啦...我剛剛看了這個...來到香港說不準會被誤以為是外掛XD
http://circle.zoome.jp/fez/media/467/

呢個我都睇左
但只係覺得佢只會用程介打最後果下
弓果方邊無咩點用到=_=
所以無推薦到
作者: 忘記密碼chip    時間: 16-7-2008 06:13
技能樹同我好相似
呢個選修方向幾乎萬能

------------------------------------------
輔助性殘廢刀遊 : http://circle.zoome.jp/fez/media/359/
小發現,background music係metal slug其中一關既...
之後係東方...,再之後不明的...

作者: zsean    時間: 16-7-2008 15:19
殘廢刀遊的合作
果2條友超勁
作者: yukyuk0510    時間: 21-7-2008 01:32
我想問d野...
第2條片...佢有一下係用弓技黎汁雞..
個招係咪鷹箭??
同埋知唔知佢點樣加技點呢??
因為我覺得佢個玩法唔錯..
可以參考下咁~~
作者: 龍之心    時間: 21-7-2008 02:23
我覺得個2個刀遊好勁...隻GAME真係唔洗話下下要殺人先至勁
如果你係刀遊壓線既話...你打到佢地走
咁表視你成立...點解?!?
因為佢地多數都會番去水晶補血...咁樣佢地咪好快用晒D水
作者: ts01474667    時間: 21-7-2008 04:56
我聽聞過 日本果d係改過版 所以刀游d繳械先咁屈

而家我地香港果版....好似唔會佢地咁....繳械唔會貫穿左
作者: o_o〞    時間: 21-7-2008 09:59
標題: 回復 33# 的帖子
果招係精準射擊[[bao_42]]
作者: 惡魔的身影    時間: 21-7-2008 18:10
我有冇睇錯??= =
點解人地d刀游個d殘廢技(爆武等等)可以一次過打3個人??
作者: 星野零    時間: 21-7-2008 19:20
其實香港也可以...我也能一次打3個(亂水時)..當然..這是要技術配合..相信他也練了很久才能放得這麼準...但日版是和香港不同...這就是距離性增強了..至於是否屈機..個人認為還不是...因為沒人叫你必定所有人集中一起打他...這真的要看技術和戰略的問題
作者: 傑傑R    時間: 21-7-2008 20:12
我想問有冇雙手戰士既片呀??
用雙手武器既片
作者: 期待∟wINg”    時間: 21-7-2008 21:39
原帖由 惡魔的身影 於 21-7-2008 18:10 發表
我有冇睇錯??= =
點解人地d刀游個d殘廢技(爆武等等)可以一次過打3個人??

香港舊版都得
無加大左個範圍
亂水果陣我破到十幾個
日本加大左既只有程介
作者: 132231    時間: 23-7-2008 09:16
http://circle.zoome.jp/fez/media/476/

呢個場幾好....

我想玩

唔知香港幾時出..
作者: 月下狼    時間: 8-10-2008 13:40
香港多白痴-.-...
原因係d game越黎越多幾歲靚仔玩online...
搞到原本有默契比班靚仔入埋黎咩都冇
我方2p對方1之後我身邊個位1000hp既人勁快淆走[[onion_74]]
作者: 撈麵大帝    時間: 26-2-2009 19:04

睇o下高手表現sin
作者: 白朱古力b    時間: 20-8-2009 20:02
有呢d網真係好  好方便可以睇到日本玩家o既片

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2