樂古Nakuz

標題: 好火 我唔會屈人 [打印本頁]

作者: 楓之葉    時間: 8-8-2008 11:05
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 8-8-2008 11:07
個d帖系佢未做版主前發的= =
作者: 段恨逆天    時間: 8-8-2008 11:08
講真- -
唔係無甘做 只係當時岩岩合團 能力甘夠先唔甘做
作者: 楓之葉    時間: 8-8-2008 11:10
作者: 牡丹靈姬    時間: 8-8-2008 11:13
原來果條乜乜shun627 係你=-=
又話唔自在D分?俾人扣左就開POST發炮∼
百日,你封佢POST禁佢言啦。
佢呢個POST明顯又想引起罵戰囉
佢宜家幫我地成團人改姓呀
即係唔尊重我地幾十人既祖宗呀,咁點計先
作者: 豬BE    時間: 8-8-2008 11:14
下  乜天女可以霸住既咩??????????
想當年- -我仲係得40幾LV-.-點霸
你吾會屈人!?  吾通神奈成個團都日日留哂係天女咩
BB佢地 好日都吾返一次天女
點霸住呀????????????
成日係天女既都係得  我  蚊蚊  櫻子  個D姐
吾好咁口響話吾好屈人啦哥哥*0*
作者: 楓之葉    時間: 8-8-2008 11:18
作者: 豬BE    時間: 8-8-2008 11:19
吾好講笑= =
我有大把相証明-.-
大把人入得天女-.-
作者: 牡丹靈姬    時間: 8-8-2008 11:19
原帖由 豬BE 於 8-8-2008 11:14 發表
下  乜天女可以霸住既咩??????????
想當年- -我仲係得40幾LV-.-點霸
你吾會屈人!?  吾通神奈成個團都日日留哂係天女咩
BB佢地 好日都吾返一次天女
點霸住呀????????????
成日係天女既都係得  我  蚊蚊  櫻子  個 ...

BEBE,樓主過果個POST係成團神奈既人鬧緊當時係暴瘋既天
原來果時既神奈得2個人=-=
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 8-8-2008 11:21
唔係霸唔霸住ge問題
根本上玩家係可以入天女天靈殺人= =
呢d係佢ge權利-.-唔可以封殺
作者: 楓之葉    時間: 8-8-2008 11:22
作者: 牛油    時間: 8-8-2008 11:24
百日回得好圓滑==""
我要學下....
我個人意見係
入得天女就預左比人打
永都好似咁認為
作者: 楓之葉    時間: 8-8-2008 11:26
作者: 豬BE    時間: 8-8-2008 11:26
冇錯丫= =但係你E+ 屈我地WO~~~~~~~
咩叫霸哂-3-  冇可能既事啦
仲有  你話丹丹係雞= =<-------百日   人身攻擊呀
話神奈川成團都姓屈<------人身攻擊+亂幫人改名
作者: 楓之葉    時間: 8-8-2008 11:28
作者: 牛油    時間: 8-8-2008 11:29
其實講緊好LOVE佢地點解會嘈埋神奈呢?
我幫好LOVE講返先,係佢隻分身比夜血D人打咪開隻72黎打返佢地
咁都有錯MA?好LOVE隻分身32LV
你地只係識話人地大哈細,試問你地唔大哈細先又點會比人大哈返細?
E個話題真係值得諗
作者: 楓之葉    時間: 8-8-2008 11:29
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 8-8-2008 11:31
呢張帖隨時變罵戰 ( #$@##$#@#! )

葉兄,其實我唔多明你係第2頁發表ge回復=)
作者: 牡丹靈姬    時間: 8-8-2008 11:31
原帖由 楓之葉 於 8-8-2008 11:22 發表

e  有隻雞喎

你地話我屈你地我系唔系要澄清下先   
我依家做左d咩錯事  要版主禁我言
系唔系你地身有屎  驚我愈爆愈多
你撩我先  唔系我撩你  你要搞清楚     廢事人地誤會我
神奈d人唔會撩事  得其他人 ...

版主有眼睇=-=
你要爆就爆~要講就唔好講返D成年前既野=-=
係到推POST...唉
講D新D既料黎聽下啦~
好心你啦百日,見唔見到有人係到人身攻擊同引起罵戰呀?
拿拿聲禁佢言啦
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 8-8-2008 11:34
發展"過熱"
依家關帖"冷卻"

放心,丹,要做我一定做,我依家就做-.-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2