樂古Nakuz

標題: 武林群俠傳 vs 天龍八部 [打印本頁]

作者: NARUTO~~    時間: 13-8-2008 18:44
標題: 武林群俠傳 vs 天龍八部
我只玩過天龍八部....覺得隻game一般般....=.=
兩隻都係武俠game..邊隻好玩d先
作者: 我是外星人    時間: 13-8-2008 20:35
個人認為武林
因為天龍我覺得黎黎去去都係刷棋刷小刷反升咁
無咩新意
作者: 【麥兜】    時間: 14-8-2008 10:02
恩..同意你咁講...[[tk_06]]
作者: ccs2211    時間: 14-8-2008 16:46
作者: NARUTO~~    時間: 14-8-2008 17:38
咁武林除左打怪..重有咩玩???
作者: 克里斯多夫    時間: 14-8-2008 19:18
我覺得武林好玩d
天龍剩係打怪
武林官方至少會每日整d活動比玩家玩
唔知點解網蟲d game開頭好好玩
作者: 【凍檸水】    時間: 15-8-2008 10:45
我都覺得武林囉
因為我開頭都諗住係玩天龍咖
但係我顯示卡唔掂,見到天龍d公仔全部藍色[[onion_53]]
依家武林都算ok,但係寵呢,例如馬嬲,騎寵既豬啦
都會無左隻眼[[onion_56]]
作者: 我是外星人    時間: 15-8-2008 14:39
原帖由 NARUTO~~ 於 14-8-2008 17:38 發表
咁武林除左打怪..重有咩玩???

仲有果d好似d小遊戲果d咁既野玩
作者: chickenfai    時間: 15-8-2008 16:45
作者: 呀釗    時間: 16-8-2008 22:59
武林  =  ="      我都有玩天龍     雖則話破晒上線紀錄      就係因為多人得制    搞到部機LAG LAG地        武林又伺服多分流     吾LAG    又多任解    又有補償      點都係武林好!
作者: qzwxas    時間: 17-8-2008 01:49
武林好好多:lol
作者: 05035    時間: 23-8-2008 19:52
我e家玩緊武林,但係覺得都係天龍好玩dd
因為天龍你想殺人就殺得,武林要問過人
作者: 乂維他奶乂    時間: 23-8-2008 21:10
天龍好鬼悶架 開頭果陣就覺得好玩
但玩耐左就覺得好悶 成日刷副本刷副本
相反武林就唔同 有得打d怪升 唔洗要人組刷副本先升到
又有小遊戲果d玩
俾我玩就緊係玩武林啦
作者: ~!~肥麟~!~    時間: 24-8-2008 02:04
原帖由 【凍檸水】 於 15-8-2008 10:45 發表
我都覺得武林囉
因為我開頭都諗住係玩天龍咖
但係我顯示卡唔掂,見到天龍d公仔全部藍色[[onion_53]]
依家武林都算ok,但係寵呢,例如馬嬲,騎寵既豬啦
都會無左隻眼[[onion_56]]

朋友=.=武林對顯卡既需求高過天龍好多啵=.=
作者: 詠思    時間: 19-5-2009 20:36
武林好玩好多
作者: kitfu    時間: 8-6-2009 00:31
武林好d
天龍我都有玩過
真係好悶
作者: 「。Samuel。﹏    時間: 18-6-2009 20:13
天龍畫面咁鬼花=.=
武林好玩好多
作者: cit棋    時間: 20-6-2009 01:17
天龍睇上黎難上手>_< 武林正好多wo~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2