樂古Nakuz

標題: 三國志10vs三國志11 [打印本頁]

作者: wason1    時間: 23-9-2008 02:21
標題: 三國志10vs三國志11
邊隻會比較好玩 耐玩
作者: kenny0821    時間: 24-9-2008 16:49
個人覺得三國志10好玩d
作者: Rex Tamkw    時間: 24-9-2008 18:16
三國志10 ...我覺得畫面令小小[[yoyo_025]] (個人意見)
作者: [H]神之判官    時間: 24-9-2008 19:18
標題: 回復 3# 的帖子
畫面唔係應該11靚過10咩....= ="

系統就冇得比較啦
即係等於拎最終幻想同世紀帝國比

11單挑同舌戰好玩過10
地圖靚過10
難玩過10

不過10劇情多過11(畢竟係個人式)
始終鍾意玩10多d....
作者: wong11221    時間: 6-4-2009 20:25
三國志7 同埋10都係我既至愛=3=
作者: taitaumuimui    時間: 25-5-2009 06:24
我比較锺意三國志9同11
作者: 光之騎士    時間: 25-5-2009 11:02
三國志係我細細個玩ge game
我锺意8-10
作者: 傻仔特務007    時間: 29-5-2009 19:30
I  love  11   因為鍾意所以鍾意[[onion_70]]
作者: 999asd    時間: 3-6-2009 16:16
作者: apple1234    時間: 9-6-2009 01:09
三國志10玩得少 三國志11唔好玩...
我鍾意三9...
講三國志11先啦....其實光榮整電腦整得太廢了....當玩家勢力強大時,不會主動結盟其他勢力....打老曹,孫軍好似得小勢力咁...同埋大家都會有呢個想法...玩得耐,武將多,城多,就唔想玩...點解?因為武將多而勁...搞到個難度性減低...當一個城市被攻時...其他城不會派兵協助...玩家以強大的兵力進攻一個都市....電腦都是派一隊蟻兵擋...(最好恐就係...你騎兵,佢出戟兵....習慣~~)
三國志9...我最喜歡的一代...喜歡它的原因是舞台攻略...對我來說很難很難...同埋可以較難度....我較200%...玩劉備...三個月就比曹操滅了...同埋我們進攻敵城個陣...敵人會運兵
作者: Rex Tamkw    時間: 11-6-2009 17:58
畫面唔係應該11靚過10咩....= ="

系統就冇得比較啦
即係等於拎最終幻想同世紀帝國比

11單挑同舌戰好玩過10
地圖靚過10
難玩過10

不過10劇情多過11(畢竟係個人式)
始終鍾意玩10多d.... ...
[H]神之判官 發表於 24-9-2008 19:18

11單挑係好玩過10-.-"  但少只又少 既機會先單挑到...次次同電腦單挑都拒絕....
作者: online168    時間: 12-6-2009 16:06
of course 三國志11 la
作者: 小山田萬太    時間: 15-6-2009 22:17
當然係10好玩d啦
作者: hyperkabuto    時間: 28-6-2009 15:25
100% 三國志10好玩過三國志11
作者: 卍牙水卍    時間: 1-7-2009 23:30
我玩三國志只係有玩過10同11
如果淨係計畫面,劇情就11好好多
但係10就容易控制
11開頭好難玩~
只要你一俾人攻過你就好易死-.-難全方面發展
10就戰鬥個d多野玩d囉-.-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2