樂古Nakuz

標題: 國戰圖分享=3= [打印本頁]

作者: matoi    時間: 27-3-2010 21:31
標題: 國戰圖分享=3=

因為本人最近都有野做...今日先得閒打下國戰...點知畢生難忘=3=
首先...我係吳攻蜀成都

正如大家所見,對面得返好少地....個弱國援助真係好攞命...點知.....

大家冇睇錯...用紅格包住嘅正正就係分身,而且仲要掛住蜀國團嘅名(唔知咩人開呢?會唔會係有人怕輸呢?)= =
結果吳國就要係對面有弱國,加上分身入侵嘅情況下光榮戰敗...
亦令我畢生難忘....
作者: 細細文    時間: 27-3-2010 21:44
好頂引lor,hahaha
作者: 傻服〞    時間: 27-3-2010 21:50

蜀國就快玩完咪比佢地出吓奸招囉A_A開吳分身果d簡直就係冇用
作者: 兇手兇猛    時間: 27-3-2010 21:52
蜀國既戰術..點追>3<
作者: 細細文    時間: 27-3-2010 21:56
haha,無晒面囉
作者: sin12321    時間: 27-3-2010 22:00
開1開分身 就變左吳國人士心目中ga熱門話題 蜀國永遠係得ga
作者: 傻爪小優~    時間: 28-3-2010 00:13
遲d可能開吳國人既名添-.-
作者: ericcheungxx    時間: 28-3-2010 01:18
白月0都係分身
作者: 冷星魂    時間: 28-3-2010 12:47
原來赤壁已差不多去到統一
作者: happy4153    時間: 28-3-2010 13:34
今川2弟右開分身=.=||||
作者: 傻服〞    時間: 28-3-2010 21:00
今川2弟右開分身=.=||||
happy4153 發表於 28-3-2010 13:34

冇計格  d人垃圾咪咁樣做囉-.-口水就幾"叻"既。哈,打交?
作者: issac1314    時間: 29-3-2010 11:50
唔好玩我啦  我冇玩幾個月啦
幾個月之前睇下 邊個國多分身d
2+比你地吳人統一就點姐
咪又係 吳人拉蜀人~
作者: sin12321    時間: 29-3-2010 12:02

幾個月前?! 半年前我地係魏國!!
之後我地轉吳有個蜀團叫翼xx 為左拉魏國幫手打吳 幫魏打番蜀轉頭
搞到自己主場冇人幫100位入得7x人 根本有空位 我地洗鬼開分身咩

上面果位 你吹水都吹好d啦
作者: Dan乂鍾意    時間: 29-3-2010 12:40
既然唔想輸,就諗下辦法點樣自強,唔好諗埋d偏門野,ed叫自欺欺人,唔好話d人怕死轉吳又或者比吳國拉晒d人,人地走梗係有原因,要走你留都留唔住,唔想走你拉都唔會拉得郁.
作者: tonycheung20    時間: 29-3-2010 12:43

你地又唔睇番自己點喎 你地自己吳國一個人刀冇開分身? 閉眼刀見到幾個!
輸左走去人地基地搞破壞 人地做好準備迎戰 又話人少先輸 你地平時國戰咪又欺我地人少
係咪平時比你地贏慣 而家輸左就嘈 揾埋哂借口
淨係色話人 又中唔睇下自己點!

唉。。。
作者: 漢堡    時間: 29-3-2010 12:45
贏都贏得唔光彩,仲好意思出世頻舉個"蜀".......吳國雖敗猶榮......
作者: tonycheung20    時間: 29-3-2010 12:55
贏都贏得唔光彩,仲好意思出世頻舉個"蜀".......吳國雖敗猶榮......
漢堡 發表於 29-3-2010 12:45

哦 坩你地平時赢得好光彩 想當初 我刀係吳 睇唔過眼先轉蜀 唔知咩國最多鬼計呢?
作者: 乞丐兒    時間: 29-3-2010 13:02
哦 坩你地平時赢得好光彩 想當初 我刀係吳 睇唔過眼先轉蜀 唔知咩國最多鬼計呢? ...
tonycheung20 發表於 29-3-2010 12:55

我同你相反 我本身係蜀  睇唔過眼先轉吳 唔知咩國最多旁門左道呢 ?
仲有你又知共濟會國戰後戰敗不服就走去攪破壞 ?
難道你又用旁門左道開分身入共濟會 ?
唔好成日用自己既想法當係事實啦 ..
作者: 漢堡    時間: 29-3-2010 13:04
咁問心一句,真係俾你地贏左,你覺得實在咩?真係靠實力?

當晚國戰我有份啊,我見到好多分身添,我死左好多次都見到D分身企係度.....
作者: tonycheung20    時間: 29-3-2010 13:08
我同你相反 我本身係蜀  睇唔過眼先轉吳 唔知咩國最多旁門左道呢 ?
仲有你又知共濟會國戰後戰 ...
乞丐兒 發表於 29-3-2010 13:02

因為我係果個團的 當時係現場==

見住成埋人來,公仔你有本事咪唔好應羅!大把人做証!
作者: 乞丐兒    時間: 29-3-2010 13:15
回復  乞丐兒

因為我果個團lo 係現場lo== 重使問==

見住成埋人來
tonycheung20 發表於 29-3-2010 13:08

黎你地基地攪破壞就唔等於我地戰敗不服
未攪清楚成件事既原因就唔好起到吹
難道琴日我地去你地基地就又係因為戰敗不服?
作者: 誠、––    時間: 29-3-2010 13:23
請各會員謹記只是討論性質,
切勿引起筆戰/罵戰
多謝合作。
作者: sin12321    時間: 29-3-2010 13:44
降風果d 唔怕老實同你地講
點解要去你地到搞破壞去你地到殺人 因為你地上幾個星期出頻挑戰飛羽麻
我地咪日日去你地基地lo
作者: Dan乂鍾意    時間: 29-3-2010 16:26
你地又唔睇番自己點喎 你地自己吳國一個人刀冇開分身? 閉眼刀見到幾個!
輸左走去人地基地搞破壞 人地做好 ...
tonycheung20 發表於 29-3-2010 12:43

點解咁多個基地我地唔去搗事,係去你個度,你自己好好地問下你地D團友入去我地基地做過D咩,當然你團友梗係唔止正常入去偷野咁簡單啦.入去人地基地偷野,就好多人都會,不過佢就額外做左D無謂野姐.
作者: Dan乂鍾意    時間: 29-3-2010 16:32
哦 坩你地平時赢得好光彩 想當初 我刀係吳 睇唔過眼先轉蜀 唔知咩國最多鬼計呢? ...
tonycheung20 發表於 29-3-2010 12:55

你E句就岩聽啦,最岩比你D蜀國大佬睇,D人要走自然會走,要留點都唔會走,唔好話D人轉吳就係怕死,又或者一定係比人拉走,唔好一唔夠人打交,就自己搵藉口話因為我地拉走晒佢地D人.
作者: EXIA002008    時間: 30-3-2010 16:58
tonycheung20 發表於 29-3-2010 12:43

唔該唔好扮到自己好似岩晒咁啦
,你地降風就係因為搞得人基地多先比人"大搞"你地姐,我地真係得閒無野做搞你地咩,我地打戰場唔好?
咩輸左走去你地基地搞事,真係好笑....
作者: ericcheungxx    時間: 3-4-2010 00:29
今日國戰啦,共濟vs追星,一定好多分身,大家估下有幾多@_@
作者: 細細文    時間: 3-4-2010 17:45
無10幾20個分身點似樣喎,100人對70人到喇應該
作者: 傻服〞    時間: 4-4-2010 02:59

簡直就係笑話  入你基地洗分打唔打得贏事?.?你hi大左啊?好似係你班人搞我地個地先wo 怕比人搞? 叫gm閉門唔比敵人入呀笨@@(笑)  眼見就話見幾個  又唔見你影相?冇證據唔好亂講啦  定係你開d分身入蜀場係度賊贓嫁禍ja?呵? 傲視群雄
ps : 唔該你唔好係道扮講道理thx
作者: 兇手兇猛    時間: 5-4-2010 11:49
傻服A_A,笑多D對身體好,呵呵@@
作者: 小鷺    時間: 6-4-2010 19:06
白月0都係分身
ericcheungxx 發表於 28-3-2010 01:18

路過) 對阿, 樓主算少了
白月玲即是現在的月影武, 不過他"老婆"也有他的號, 雖然不知道是誰, 但肯定的就是分身

作者: 傻服〞    時間: 7-4-2010 19:13
傻服A_A,笑多D對身體好,呵呵@@
兇手兇猛 發表於 5-4-2010 11:49

=.=兇手你...
仲有呀  你地降風d人經常黎搞我地d田  而家又講我地踩你場??睇黎你地既詭計比我地多好多wo
作者: AA24281379    時間: 13-4-2010 19:27
非分身   但也不能殺一人.......
作者: 傻服〞    時間: 16-4-2010 11:51

錯字多多  真係睇長d時間先會明~.~檢討吓la你   亂講冇用ga  a_a

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2