樂古Nakuz

標題: 聖騎80等去向如何? [打印本頁]

作者: ivanyoyo    時間: 19-4-2010 20:14
標題: 聖騎80等去向如何?

e家70lv 我想問聖騎 應該點邊個屬性先好? 大前題要多怪,小人,小掛~
地圖最好係平地
我會打到80lv 小林寺先去打怪,so 可以考量80lv既時候 打怪的lv差距(命中改唔到架拉,我最好既敏裝去曬呢到= =)
請各位俾下意見~

作者: 俊aR~    時間: 20-4-2010 13:23
我係Shadow炫影呀@@'
80lv打cd@@
作者: 遊俠翔    時間: 20-4-2010 18:03
多怪,小人,小掛,平地,唔係冇

但係經小,你去升?
作者: ivanyoyo    時間: 20-4-2010 18:22
我係Shadow炫影呀@@'
80lv打cd@@
俊aR~ 發表於 20-4-2010 13:23

hi my fd~.~
一齊打擂台,幫你洗,到e家高lv過我=v=唔識人拉~.~
勁勁勁!
ps: cd區太多掛了,不過多謝你提議= =
多怪,小人,小掛,平地,唔係冇

但係經小,你去升?
遊俠翔 發表於 20-4-2010 18:03

咁,要克屬(冰火雷其一),易打,多經為主拉,有冇好提議~
基本上我要升得快就得= =
因為我80lv先出返去小林,所以其中一個屬性會加爆點=v=
作者: 神之淚ms    時間: 20-4-2010 20:28

在下小小體會啦(可以唔洗理我講乜野)
我97狂狼用冰(升爆20lv)無野做,去神木打下火馬,
點知,原來咁好打,D怪一定唔夠CD,騎士bear多,但都唔錯
打幾下就死,最正係我爆招飛刀,爆擊6XXXX-口-",原來屬性打咁多~

一係打火狗(學冰),有掛,但唔算多,10個有3~5個CH有啦,
超密怪,但血中間,經都係中間啦,十分唔錯,但係會出現黑道老大
可能你會打唔中,而且打到好痛-__-"我狂狼未試過打,因為唔夠血頂隻黑道

我講既野唔岩用既,就當我無講過啦==

*註:好似睇落好正,但我既情況係爆緊章魚同埋開緊full Lv冰冰冰屬性啊!!
作者: ivanyoyo    時間: 20-4-2010 20:55
在下小小體會啦(可以唔洗理我講乜野)
我97狂狼用冰(升爆20lv)無野做,去神木打下火馬,
點知,原來咁好打,D怪 ...
神之淚ms 發表於 20-4-2010 20:28

嘩,6w丫 果然屬性係屈機,升呢隻果然唔錯,咁我加冰屬,岩岩去左gamebase 睇d人都係話加冰好先,thx a lot~
作者: 神之淚ms    時間: 21-4-2010 18:51
嘩,6w丫 果然屬性係屈機,升呢隻果然唔錯,咁我加冰屬,岩岩去左gamebase 睇d人都係話加冰好先,thx a lot~ ...
ivanyoyo 發表於 20-4-2010 20:55

=.=,E+有小小怕你到時效果唔理想個事,返黎*我
      拿拿拿..唔關我事加(-___-)"

記住我係爆lv冰,係爆LV呀!!!!!!!同埋章魚呀==
作者: 俊aR~    時間: 21-4-2010 19:19
hi my fd~.~
勁勁勁!
ps: cd區太多掛了,不過多謝你提議=  ...
ivanyoyo 發表於 20-4-2010 18:22

邊夠你勁@@!
同問埋鏢賊80~100lv打咩升最快^^
作者: ivanyoyo    時間: 21-4-2010 20:02
=.=,E+有小小怕你到時效果唔理想個事,返黎*我
      拿拿拿..唔關我事加(-___-)"

記住我係爆lv冰, ...
神之淚ms 發表於 21-4-2010 18:51

嗯,放心我一定返黎X你= =
我一定加冰= =

邊夠你勁@@!
同問埋鏢賊80~100lv打咩升最快^^
俊aR~ 發表於 21-4-2010 19:19

80~100 雪女開始OK,唔怕俾人誤封就去拉~>~
怕係會俾人秒SO都係去打神木D野
作者: 老鼠仔~~    時間: 22-4-2010 13:33
[quote]hi my fd~.~
勁勁勁!
ps: cd區太多掛了,不過多謝你提議=  ...
cd圖其實你有心搵圖
15分鐘就搵到
我自己試過
作者: 老鼠仔~~    時間: 22-4-2010 13:35
80~100 雪女開始OK,唔怕俾人誤封就去拉~>~
怕係會俾人秒SO ...
80lv打雪女好以唔係幾夠攻
建議打cd到90lv以上
作者: ivanyoyo    時間: 22-4-2010 18:18
勁勁勁!
ps: cd區太多掛了,不過多謝你 ...
老鼠仔~~ 發表於 22-4-2010 13:33

冇話我插你......10個頻如果全部外掛,你等極都係冇= =
作者: 神之淚ms    時間: 22-4-2010 18:33
唔係bo,有時D傻仔開掛,你開佢測防,如果佢係掛機既,就彈佢返去101地圖
之後應該可以打一陣既,所以我地咪成日系101,神木村到,見到D龍騎,法c打空氣~
不過,帶黎既後果,就係爆你廣-__-",認住你
作者: kkct    時間: 22-4-2010 19:54
聖騎80去打鬼怪洞4啦一定好升

標80﹣100去旦龍啦 88lv都可1小時x2 打到600﹣700w exp 吾洗食水。_。又吾洗動

不過最好升就係打6手;P
作者: ivanyoyo    時間: 22-4-2010 21:24
聖騎80去打鬼怪洞4啦一定好升

標80﹣100去旦龍啦 88lv都可1小時x2 打到600﹣700w exp ...
kkct 發表於 22-4-2010 19:54

首先要有足夠資金,第2要有足夠既血,第3要有親愛的單人高神火力神手(3分鐘完場果d)朋友
前2者我都有,問題是第3個沒有= =
作者: cla991053    時間: 22-4-2010 21:40
首先要有足夠資金,第2要有足夠既血,第3要有親愛的單人高神火力神手(3分鐘完場果d)朋友
前2者我都有,問題是 ...
ivanyoyo 發表於 22-4-2010 21:24

我有一個方法解決晒上述所有問題

唔好玩
作者: ivanyoyo    時間: 22-4-2010 21:43
我有一個方法解決晒上述所有問題

...
cla991053 發表於 22-4-2010 21:40

咁都係慢慢升lv 算= =
作者: 神之淚ms    時間: 24-4-2010 00:12
順便一問,80十字去邊到升.V."
作者: kkct    時間: 24-4-2010 00:34

80lv十字打妖憎升到81先
81之後:cD
              鬼怪洞4
     6手 
     >試下打吾打得中騎士(紅)
              水細介 魚屋
     時間999任<要夠攻
作者: 俊aR~    時間: 24-4-2010 09:15
勁勁勁!
ps: cd區太多掛了,不過多謝你 ...
老鼠仔~~ 發表於 22-4-2010 13:33

15分鐘咁易就搵到- -??
10個頻全部外掛
就算搵到圖.唔夠5分鐘又比d外掛搶返嫁啦-_-
作者: KinG楠    時間: 21-5-2010 13:27
80lv十字打妖憎升到81先
81之後:cD
              鬼怪洞4
     6手 
     >試下打吾 ...
kkct 發表於 24-4-2010 00:34

妖憎
鬼怪洞4
6手
^^^^^^^
可唔可以講個地圖/怪既全名,
睇唔明但想去
作者: ivanyoyo    時間: 21-5-2010 17:44
妖憎
鬼怪洞4
6手
^^^^^^^
睇唔明但想去 ...
KinG楠 發表於 21-5-2010 13:27

嗯呢2個都唔錯
我焰劍加屬攻,跟本扣唔到我血
PS:124了=V=
作者: KinG楠    時間: 22-5-2010 23:38
嗯呢2個都唔錯
我焰劍加屬攻,跟本扣唔到我血
PS:124了=V=
ivanyoyo 發表於 21-5-2010 17:44

一個月就升左40lv?-o-
咁快打咩呀/?

講番你未答我問題啵??????
作者: ivanyoyo    時間: 23-5-2010 14:09
一個月就升左40lv?-o-
咁快打咩呀/?

講番你未答我問題啵??????
KinG楠 發表於 22-5-2010 23:38

火狗 6手 最後冰骨龍
妖憎
鬼怪洞4
6手
^^^^^^^
睇唔明但想去 ...
KinG楠 發表於 21-5-2010 13:27

嗯 係黃金寺廟,有一個黃色紅色既tent,你入去就得架拉
作者: a2001005    時間: 4-6-2010 18:02
我想問下點先可以做皇家騎士and狂狼?
作者: *林、    時間: 4-6-2010 21:20

我想知我而家既點有沒加錯....

我發現有人低LV過得十幾LV...但攻擊都高過我將百點-.-
作者: ivanyoyo    時間: 4-6-2010 21:36
我想知我而家既點有沒加錯....

我發現有人低LV過得十幾LV...但攻擊都高過我將百點-.- ...
*林、 發表於 4-6-2010 21:20

差唔多拉
邊條友叫你加78敏咁多
作者: *林、    時間: 5-6-2010 00:29
巴哈D精華區- -

佢話5超過90就OK...
作者: ivanyoyo    時間: 6-6-2010 00:02
巴哈D精華區- -

佢話5超過90就OK...
*林、 發表於 5-6-2010 00:29

你唔知點解要加敏呢......
敏,係鏢黎講 係雞肋黎
主要功能只係用黎穿裝
問題出係到
40lv既裝只係要40-50敏
你加到7x咁多重咩
同埋見你好似冇咩錢
咩裝都冇咁既
你去放張點(建議)去換1e 去買d裝備 丫100%卷丫果d
作者: *林、    時間: 6-6-2010 11:15
你唔知點解要加敏呢......
敏,係鏢黎講 係雞肋黎
主要功能只係用黎穿裝
問題出係到
40lv既裝只係要40-50敏 ...
ivanyoyo 發表於 6-6-2010 00:02

我有一隻鞋40lv...要成80敏..我差d加到80敏= =

而家42lv我打算50lv果陣一次過換晒d裝,不過我而家身上都沒咩錢..

全身家得一千萬...而家最貴果個都係得個+3幸既楓葉指套....

點數我好多...我買左加加埋埋差唔多一千蚊港幣...

第一次600點換左6000萬....膠.-,-

之後沒同人換過點...之後用左799點買50個楓葉轉蛋捲,約1000點抽月光寶盒,買裝飾(兩對翼,殘影,武器效果,表情X4,套服,鞋,戒指,手套,髮形仲有唔知乜鬼野)...加埋都有2千幾點~剩低仲有200點幫FD買左幾廿個廣播~

沒啦...

不過我有返PART TIME...都沒咁驚- -唔係拎家人D錢冼...不過都唔會點再買點數架啦~
第一次買點數用到咁盡...開頭果600點係N年前買完之後到而家沒用過= =
作者: ivanyoyo    時間: 6-6-2010 13:13
我有一隻鞋40lv...要成80敏..我差d加到80敏= =

而家42lv我打算50lv果陣一次過換晒d裝,不過我而家 ...
*林、 發表於 6-6-2010 11:15

你想換錢搵我拉,我200點9000w-1e
我e家玩梗: 戀陶x花雪 呢個id遲出都俾人知道咩會 希望 某兩個人唔好插我= =
重有,你d裝備呢e家係冇咩用,不如你換點買d全職裝頂住先拉
作者: *林、    時間: 6-6-2010 13:42
你想換錢搵我拉,我200點9000w-1e
我e家玩梗: 戀陶x花雪 呢個id遲出都俾人知道咩會 希望 某兩個人唔好插我= ...
ivanyoyo 發表於 6-6-2010 13:13

有點就唸下先@@

今晚add你...

38LV既獵人? ==
作者: ivanyoyo    時間: 6-6-2010 18:02
有點就唸下先@@

今晚add你...

38LV既獵人? ==
*林、 發表於 6-6-2010 13:42

嗯= =
但係e家可能冇咩錢 你下星期搵我拉,到時應該搵到錢架拉
作者: *林、    時間: 6-6-2010 22:53
嗯= =
但係e家可能冇咩錢 你下星期搵我拉,到時應該搵到錢架拉
ivanyoyo 發表於 6-6-2010 18:02

岩岩開左雙狂狼玩....發覺易升好多!!!!!

早知玩狂狼= =...

而家20lv啦....玩左10個鐘...訓教先///
作者: ivanyoyo    時間: 6-6-2010 22:58
岩岩開左雙狂狼玩....發覺易升好多!!!!!

早知玩狂狼= =...

而家20lv啦....玩左10個鐘...訓教先/// ...
*林、 發表於 6-6-2010 22:53

我大把狂狼裝
用點同我換吧=v=
10lv 既狂狼聖物 (金槍魚)

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2