樂古Nakuz

標題: 玩到韓彩 但係鍵盤唔受控制 [打印本頁]

作者: Zero    時間: 15-6-2010 09:20
標題: 玩到韓彩 但係鍵盤唔受控制
入到GAME入面玩 佢成日自動幫我禁佐1個方向..
或者會加速..請問有冇解決方法??
作者: 07101519    時間: 15-6-2010 10:05
我另外一部電腦都係甘-____-,你試下按下space(姐係防下佢),睇下得唔得
Hope I can help you =]
作者: Zero    時間: 15-6-2010 10:16
我另外一部電腦都係甘-____-,你試下按下space(姐係防下佢),睇下得唔得
Hope I can help you =] ...
07101519 發表於 15-6-2010 02:05

連防有時都防唔到..我真係~!@#$%^     唉 解決到呢個問題...什麼樂點都比哂佢都冇問題..雖然我得980xd
作者: wai824656    時間: 15-6-2010 10:25
當佢自動按某時,你的解決方法就是連按該鍵數次
下次試下WORK唔WOR~
作者: Zero    時間: 15-6-2010 10:33
當佢自動按某時,你的解決方法就是連按該鍵數次
下次試下WORK唔WOR~
wai824656 發表於 15-6-2010 02:25

呢個方法我都知,,只不過我想搵個可以完全解決哂既方法,,,令到佢唔會再自動禁,,
  頭先試過換個舊鍵盤試,,都唔得唉,,真係黑仔,,,
作者: soderek9687    時間: 15-6-2010 11:00
係咁啊 無得搞
作者: Zero    時間: 15-6-2010 11:19
係咁啊 無得搞
soderek9687 發表於 15-6-2010 03:00

唔係掛/__\冇得搞..
作者: j32738    時間: 15-6-2010 12:43
以前日日玩都係咁.....
而家就無事
作者: Zero    時間: 15-6-2010 12:51
以前日日玩都係咁.....
而家就無事
j32738 發表於 15-6-2010 04:43

你大約過佐幾耐先冇事:funk:
作者: 俊伋    時間: 15-6-2010 14:16
呢個方法我都知,,只不過我想搵個可以完全解決哂既方法,,,令到佢唔會再自動禁,,
  頭先試過換個舊鍵 ...
Zero 發表於 15-6-2010 10:33

換過keyboard都唔得?!咁即係電腦本身問題?插位有問題?(eg.生鏽)
作者: a26181314    時間: 16-6-2010 10:18
我都係呀     不過你走場/打300去中點/死果時    唔好死kick住d制

如果真係5小心中左的話        Ex.跑去左上       你在kick左上     is   ok
作者: soderek9687    時間: 16-6-2010 13:07
換過keyboard都唔得?!咁即係電腦本身問題?插位有問題?(eg.生鏽)
俊伋 發表於 15-6-2010 14:16

好難有e d事lo 如果插位有問題?(eg.生鏽)咁應該用唔到啦...
作者: soderek9687    時間: 16-6-2010 13:09
我係打300果時陣會自己行 不過只要勁禁space 禁到可以控制就得
作者: MoDs    時間: 16-6-2010 14:08
你係次次玩都係甘樣?
我都成日係甘
準備好果陣打梗字 未打哂就入左去玩果陣就係甘行去一個方向 要轉番英文 就無事zz
作者: jackyt121    時間: 16-6-2010 14:33
我都成日係甘
作者: 俊伋    時間: 16-6-2010 20:15
好難有e d事lo 如果插位有問題?(eg.生鏽)咁應該用唔到啦...
soderek9687 發表於 16-6-2010 13:07

我講個可能性出黎,咁唔係唔知又係咩問題= =?
作者: ctk0907    時間: 17-6-2010 09:35
當你玩前已禁實鍵盤就會增加這個問題出現既機會
作者: j32738    時間: 17-6-2010 15:34
你大約過佐幾耐先冇事
Zero 發表於 15-6-2010 12:51

1分鐘/幾十秒
作者: Zero    時間: 17-6-2010 17:33
我都係呀     不過你走場/打300去中點/死果時    唔好死kick住d制

如果真係5小心中左的話        Ex.跑去 ...
a26181314 發表於 16-6-2010 02:18

就係成日要禁返我先覺得煩/_\..唉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2