樂古Nakuz

標題: HK SER o甘多年後先出?畫質方面,懷疑ar! [打印本頁]

作者: gbagames    時間: 13-8-2011 15:24
標題: HK SER o甘多年後先出?畫質方面,懷疑ar!
我記得系我小5定隒個時就系網上見到jp有龍珠online,o甘系o甘等ar等...
耐到我都就5記得,e+我都升中4la...我頂佢e+先出...e+online games 畫質可以好到貼近pc game,但系一個o甘耐ge online e+先出, 會5會好似玩信長o甘ga?==(魔3)
官方cut d圖就系ok ge...但系大家都知只系睇cut圖會死人ga ma...

劇情就5怕ge,話曬系jp動漫ge經典,
但系好驚d畫質會超廢
作者: lungpig    時間: 13-8-2011 15:46
= =what?當年你會唔會係記錯左?
你唔信畫質既話其實可以上youtube睇.
作者: needyou    時間: 13-8-2011 15:50
我記得1~2年前已經話有龍珠ONLINE...~~
作者: jackyam123    時間: 13-8-2011 16:01
畫質靚到好似龍谷咁你估有咩後果@@?

後果咪你部機負荷會好大囉
作者: gbagames    時間: 13-8-2011 16:02
冇記錯= =可能系小6
仲記得個時系某d譠見到有人話尼d kai game hk5會出
個時5識打字ge我,打左個fuxk....
作者: gbagames    時間: 13-8-2011 16:11
畫質靚到好似龍谷咁你估有咩後果@@?

後果咪你部機負荷會好大囉
jackyam123 發表於 13-8-2011 16:01

冇野ar你?
我地用得貴顯卡同cpu等ge野就系想要高畫質咋ma
你o甘講,d顯卡要黎托?隻隻game好似gba o甘得la?,負荷米細lo,百9幾開都得tim
作者: jackyam123    時間: 13-8-2011 16:18
冇野ar你?
你o甘講,d顯卡要黎托?隻隻game好似gba o甘得la? ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:11

咁係你地用得貴姐.唔係個個都負擔得起,你話驚gm佢地n年都唔出個龍珠

人地為左出香港龍珠特登出香港wasabii(唔知係咪.好耐以前就唔見有香港既wasabii)

耐d都無計架?人地係台灣又要係香港登記又要搞喱搞角 係咁架啦

同埋你打機正係為左畫質?
作者: gbagames    時間: 13-8-2011 16:22
日ser 出左n年,確實年數ge我5系好知,但系一定耐
系5系個個人都用貴顯卡,有用ge我系為追求畫質, 你話咩負擔大,你5識去設定到教低佢ga?
同埋我打機第一系睇畫質同效果
作者: jackyam123    時間: 13-8-2011 16:26
日ser 出左n年,確實年數ge我5系好知,但系一定耐
系5系個個人都用貴顯卡,有用ge我系為追求畫質, 你話咩負擔 ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:22

咁無野講啦睇畫質(高畫質對於我黎講好遙遠我先話係負擔姐,我之前玩個隻game 我set到1024x768  玩左無3-4個月就燒左張顯卡)
作者: gbagames    時間: 13-8-2011 16:36
咁無野講啦睇畫質(高畫質對於我黎講好遙遠我先話係負擔姐,我之前玩個隻game 我set到1024x768  玩左 ...
jackyam123 發表於 13-8-2011 16:26

你= =真系冇野ar ma... 1024x786 5系好關事,主要系入面d特殊效果
如果你系1024x786,特殊效果全關/最低,你張顯卡都燒,o甘你實系比人呃,咩垃圾顯卡?
5裝用cpu補都好過佢la下哇
作者: jackyam123    時間: 13-8-2011 16:37
你= =真系冇野ar ma... 1024x786 5系好關事,主要系入面d特殊效果
如果你系1024x786,特殊效果全關/最 ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:36

呢家野我真係唔係好知a0a
作者: gbagames    時間: 13-8-2011 16:43
呢家野我真係唔係好知a0a
jackyam123 發表於 13-8-2011 16:37

我以前都5系好知咩系顯卡,後來先知自己廠機廢機冇顯卡,個時仲教到全特殊效果 最高,但系都只系LAG 同CPU熱,O甘用左2年,到中1先換腦裝顯卡

如果我系你,張顯卡O甘就燒我實去搵賣個條友
作者: hohi259    時間: 13-8-2011 17:20
1開始右唔會投資咁多落去
作者: atttcc19967    時間: 13-8-2011 18:32
其實係YOUTUBE己經有好多台灣玩家/官方既片
請樓主去睇睇
一般遊戲台服無可能同港服差太多  
最多係人數問題
至於你話幾年前就有
我淨係知舊年台版先公測
畫質唔差
應該無樓主你講甘耐時間
作者: hkargo    時間: 13-8-2011 18:37
有無真係咁耐..
我好似小六個時見過
E+升中三
作者: DicKiT    時間: 13-8-2011 19:03
講真,你都係得果17歲,你負擔到貴既cpu同顯卡?_?
係你老豆老母負擔炸?_?你出黎搵錢果陣先學人講話咩負擔喇[fuxk]
作者: s15ooooo    時間: 13-8-2011 22:14
冇野ar你?
你o甘講,d顯卡要黎托?隻隻game好似gba o甘得la? ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:11

咁係咪應該到硬件區影箱內+PO LIST出黎分享下呢XD
硬件區係靠你地D有錢人帶動架喇!!!(你唔好同我PO出黎顯卡低過570同I7 2600K- -)
作者: gbagames    時間: 14-8-2011 03:12
回復 16# DicKiT

可能你屋企大把,17歲5洗出去做野,你尼d人咩都5吾 手+然 知咩事就系到廢up,fuxk 我w0r
串人w0r,你搵d電腦高手cheak下我ip,睇下我系咩國家la,kai 子.我同你講我e+部腦系我由打工d錢
""負擔""ga  高手^_^

串w0r.嘈w0r.勁w0r. 系ge可能你e+都仲系老豆老母比錢ga ma.
作者: gbagames    時間: 14-8-2011 03:17

回復 17# s15ooooo

o甘講姐系串姐,
再講一次:可能你屋企大把,17歲5洗出去做野,你搵d電腦高手cheak下我ip,睇下我系咩國家la,kai 子.我同你講我e+部腦系我由打工d錢""負擔""ga!

顯卡:用ing GTX570 冰龙版
最近入左張 HD6970
你話5好同你PO出黎顯卡低過570同I7 2600K,
o甘我系要po低ge話,系米犯版規? 搵人封8+1我ip  ar笨6+1!
作者: ckltkwss0508    時間: 14-8-2011 07:50
回復 4# jackyam123
玩online game點會負荷太大{:14_704:}
(唔計你用5,6年前既電腦)
作者: jackyam123    時間: 14-8-2011 09:27
回復  jackyam123
玩online game點會負荷太大
(唔計你用5,6年前既電腦)
ckltkwss0508 發表於 14-8-2011 07:50

負荷大=張顯卡錢姐=.=  屋企窮無法..唔通打機都要阿媽出錢wow

自己零用錢又唔多=.=

儲成3-4個月先換到卡...

仲唔負荷大
作者: s15ooooo    時間: 14-8-2011 11:55
回復  s15ooooo

o甘講姐系串姐,
再講一次:可能你屋企大把,17歲5洗出去做野,你搵d電腦高手cheak下我ip,睇 ...
gbagames 發表於 14-8-2011 03:17

我幾時有話你部腦唔係靠自己搵錢- -||?
話說,6970好勁-.-??570好強-.-???
我講多次你知^_^我中三出黎用左幾個月時間晚晚10點鐘先返到屋企,已經由開始時既7千5變成16K,後來搵返書讀,E+讀時裝設計^_^
仲有,你串D定我串D,你話強,但如果PO出黎係560TI E張算係中高階左右既,咁我咪好失望囉???
咁所以話得勁機我諗最起碼都570掛???我都580SLI啦係咪先,但係老實咁講
你份人太自私,一味為自己諗,人地可能冇你咁有錢買靚機呢,得GTS級既顯卡同埋雙核呢
咁人地點?唔係自己搵錢返黎就係大哂,一味為自己諗,同我以前一模一樣,而且仲要比我以前更加爛口
人地部機差,可能玩唔起呢??你就一味話砌部靚機出黎緊係要靚畫面
我都冇乜野好講..我玩緊580都可以玩LF2啦..又唔見LF2畫質超凡?
好了,緣盡於此,再講落去頂多鬧得仲金
作者: s15ooooo    時間: 14-8-2011 11:59
負荷大=張顯卡錢姐=.=  屋企窮無法..唔通打機都要阿媽出錢wow

自己零用錢又唔多=.=

儲成3-4個月先換到卡 ...
jackyam123 發表於 14-8-2011 09:27

唔好心急換顯卡...你計返你零用有幾多,慢慢草,可能你岩買完張顯卡,佢又出新系列架喇..所以不如草耐少少
出新系列岩岩好由(下個系列可能600系的話)550你草多D,等到新系列出,變660呢..因為差都係差幾舊水而已,再唔係好似我咁囉-.-中1開始暑期已經去M記廿1蚊粒鐘,後來就去派下傳單果D25~30蚊粒鐘,有時搵到份多既,45蚊一粒鐘都試過..
作者: gbagames    時間: 14-8-2011 15:32
我幾時有話你部腦唔係靠自己搵錢- -||?
話說,6970好勁-.-??570好強-.-???
我講多次你知^_^我中三出黎用左 ...
s15ooooo 發表於 14-8-2011 11:55

我砌部靚機出黎係要靚畫面,我冇話人地冇靚機5可以玩,我冇話如果佢畫質低我要x佢bor,你就冇lala系到曬咩570系最低要求,5系5好拎出黎= =喂你冇野ar,可能你比我更有米ok,o甘我系要拎低gepo出黎o甘右點= =
我系怕畫質低,o甘右點-_-?我怕畫質低開po右點?
你用左幾個月草錢換顯卡,o甘你米高手lo,我暑假2個月草1m5 砌部靚機,顯卡只系一部份,1m5 全用系顯卡到我冇尼個需要,online用到o甘高有咩用? 我系要靚顯卡7千都5夠我用la下哇

喂你其實幾好笑,同你以前一模一樣,wow,o甘右點,?我5想知,我地系到講game/顯卡,你up咩ar?
你E+讀時裝設計右關我咩事先,你真系好x 9吾搭8,我同你講我都系讀va ge,玩開平面設計同cg,喂但系尼d野同隻game有咩關系?曬?勁?wow!
作者: gbagames    時間: 14-8-2011 15:34
唔好心急換顯卡...你計返你零用有幾多,慢慢草,可能你岩買完張顯卡,佢又出新系列架喇..所以不如草耐少少
出 ...
s15ooooo 發表於 14-8-2011 11:59

去打工la如果夠碎數,我部野都系自己打工錢,系就草一部機ge錢會好d.
作者: gbagames    時間: 14-8-2011 17:36
回復 22# s15ooooo

E~版主哥哥,del post ar? ayaya 可憐哦,你5系想講你讀咩時裝設計右關我事ar ma,嘈我都5想,你系o甘話咩咩勁我都冇計/__\
睇左上po回完右del?> 我尼d叫粗咩/___\呵呵呵,版主ar,我份人最憎版主串人/__\
作者: ckltkwss0508    時間: 15-8-2011 12:12
回復 21# jackyam123
有零用錢,儲3~4個月就換到張顯示卡 都話自己屋企窮..?
作者: jackyam123    時間: 15-8-2011 12:16
有零用錢,儲3~4個月就換到張顯示卡 都話自己屋企窮..?
ckltkwss0508 發表於 15-8-2011 12:12

1日零用得15蚊 想點?
作者: ckltkwss0508    時間: 15-8-2011 12:18
回復 28# jackyam123
只想講
你呢d唔係叫窮-_-
作者: jackyam123    時間: 15-8-2011 12:21
只想講
你呢d唔係叫窮-_-
ckltkwss0508 發表於 15-8-2011 12:18

我想講我一個星期要增一次50蚊八達通...

係零用錢扣

我家陣仲省緊食飯錢黎買點+買顯卡 仲想點耶

我知有人窮過我

窮到機都買唔到tim好無
作者: ckltkwss0508    時間: 15-8-2011 12:28
1星期增值50蚊 食飯錢+交通費? 上班一族?
btw,唔知買點係你生活支出既一部份
作者: DicKiT    時間: 15-8-2011 16:45

回復 24# gbagames
你講野句句粗口,1d修養都無,唔怪得你17歲走出黎做野喇,原來讀屎片既^_^,但我真係好佩服你讀屎片都咁勁,2個月草到1m5, 1個月草到750k ,人地做雞做鴨都無你搵咁多^_^~~~
作者: gbagames    時間: 16-8-2011 04:25
回復  gbagames
你講野句句粗口,1d修養都無,唔怪得你17歲走出黎做野喇,原來讀屎片既^_^,但我真係好佩服你 ...
DicKiT 發表於 15-8-2011 16:45

^_^wa,1m5 hkd你搵5到咩?搵人cheak下我ip睇我系邊?^^
你尼d人系香港做到隻狗o甘都系26蚊(只系講你~)
我系usa 1日系勤力做都有60usd啦
我系日日做再勁d腦都入到la^_^
話9我做鴨,小心d 現眼報ar,^_^
你17歲5洗做系因為你仲用緊屋企錢咋
以為175洗做好威?^^
成個on8+1系o甘,點姐,屋企大把啦wow
遲早米比你敗 手然 曬^^
死on8+1系,上面嘈我用屋企錢,e+右話自黎做野就讀c片,你真系好撚on8+1,真ga,笑 手然 死我d fd,佢地一面睇一面笑,你系要串就米8+1前後矛盾la!
作者: jackyam123    時間: 16-8-2011 10:05
^_^wa,1m5 hkd你搵5到咩?搵人cheak下我ip睇我系邊?^^
你尼d人系香港做到隻狗o甘都系26蚊(只系講你~)
我 ...
gbagames 發表於 16-8-2011 04:25

哇完來你usa做野

唔怪得咁有錢啦@@

不過而家你usa玩有時差...

有可能你玩既時候好多人off哂=.=
作者: DicKiT    時間: 16-8-2011 17:07

回復 33# gbagames
邊手然到有前後矛盾^_^ ,我開頭誤解左你用老豆老母錢,SOR9RY囉^_^,
但有時SAY SORRY 唔一定要咁白,前文咪無題囉^_^,
我都知暑假可以搵暑期工既^_^;
另外,我無話讀屎片搵唔到錢,
亦都無話讀屎片一定搵唔到大錢,
仲有我無話你做鴨^_^ ,眼殘驗眼喇^_^,
我只係話人地出黎做企街都未必好似你咁搵咁多^_^,
我係衷心咁讚你^_^ ,估唔到你理解能力咁差^_^,
仲話自己係USA ,USA?_? WHO FUCKIN CARE^_^
住USA 一定有錢咩^_^? USA 大手然晒^_^ ,大手然到可以隨街話人戇 1.5+2+2.5+3 ,
就算你好似BILL GATES / WARREN EDWARD BUFFETT  咁大把錢,唔該你積下口德喇^_^
最後,你話自己2個月搵1M5 ,
1M5=1,500,000 = 1500K
按你1日搵60USD , 2個月最多62日,
62*60=1240USD
我就當
USD$1: HKD $8
1240X8= HKD$29760 ~ 30000
作到咁大都有^_^

作者: gbagames    時間: 16-8-2011 17:34
回復  gbagames
邊手然到有前後矛盾^_^ ,我開頭誤解左你用老豆老母錢,SOR9RY囉^_^,
但有時SAY SORRY 唔一 ...
DicKiT 發表於 16-8-2011 17:07

衷心咁讚我?問心la kai子,你有冇野ar,日日做ga?你知5知有幾辛苦?!
5知就收la,我屋企系5算有錢,但1m-2mhkd電腦可以比到,但系我想自己努力搵錢,似你?勁到yy o甘wow,收la,
我highschool學生咋,你話9我讀屎片你冇9野ar?
仲9敢話衷心咁讚我?!有冇人信你ar,on 9系! 火撚到粗口都直爆

仲有,我5撚系作60蚊1日,系hk學生系m記做到系o甘有幾多ar?系尼到最少肯努力做就有收穫la!
點ar系米洗屋企$洗到系左ar!到e+都5肯回?驚AR!!!!!!!!!

點9樣AR你,幾大AR,串9人讀屎片,讀到邊AR你!5撚系你搞9火我會撚嘈你?我系冇口德,你都冇GA咋死KAI子!
作者: gbagames    時間: 16-8-2011 17:40
哇完來你usa做野

唔怪得咁有錢啦@@

不過而家你usa玩有時差...

有可能你玩既時候好多人off哂=.= ...
jackyam123 發表於 16-8-2011 10:05

錢系辛苦做野搵GE...你都可以GE...但HK人工好低...
都冇計= =想玩MA...
作者: DicKiT    時間: 16-8-2011 22:33
回復 36# gbagames
大過你又點,細過你又點?_?
年齡只不過係過數字^_^
highschool 學生唔可以讀屎片?_?  
讚你2個月做到百萬富翁又要問候人;
讀邊到又點?_?李+x 都係工廠出生,
正如我之前咁講,讀屎片唔代表唔可以發達^_^;
btw ,我從來無話你作你搵60usd 1日, 我係讚你2個月搵到'''1.5million'''' 咁多,
你話我話你讀屎片 ,我覺得完全無錯^_^,讀咁多書唔知咩叫修養,郁下就係咁講粗口,
雖然,我某程序唔覺得講少量粗口係問題 ,因為粗口始終係中國幾千年黎既優良傳統,
但我覺得你因為1d人既批評/言論而令到你不斷爆粗,係一個不智既表現,亦代表左你既eq(emotional intelligence) 係有問題[[[異常地低^_^]]]
我希望你可以好好咁改善自己既言行同埋情緒;
仲有,唔回覆唔代表我驚你^_^,只係我都有自己要做既事,唔係得你咁得閒^_^

作者: gbagames    時間: 17-8-2011 05:22
回復 38# DicKiT

我妖,同你講野真系好曬氣,明系反串我右吾9認,系o甘重覆自己講ge野.讚我wo,冇話我作wo,心照la尼d野,一條死on9.你米系到再撚on9d嘈落去lo,再系o甘重覆自己講ge野lo,冇人理9你.睇上面d人就知個個當你on9當睇5到你d cm"la.仲死頂,反歸la你

5理你幾大,心智都成個小學雞o甘.
作者: CHRISTON_HO    時間: 17-8-2011 15:12
回復  DicKiT

我妖,同你講野真系好曬氣,明系反串我右吾9認,系o甘重覆自己講ge野.讚我wo,冇話我作wo ...
gbagames 發表於 17-8-2011 05:22

兩個都恰下恰下甘-0-..TOPIC CLOSE@@
作者: gbagames    時間: 17-8-2011 17:19
回復 40# CHRISTON_HO

=..=
作者: DicKiT    時間: 17-8-2011 17:52
回復 39# gbagames
你自己咪又係不停話人on1.5+2+2.5+3 ,仲係到__ 我 ,
唔係我串你,係你串我先^_^
作者: gbagames    時間: 18-8-2011 04:36
回復 42# DicKiT

哦.收聲la
作者: jackyam123    時間: 18-8-2011 12:37
回復  DicKiT

哦.收聲la
gbagames 發表於 18-8-2011 04:36

樓主來自粉嶺wow

我住粉嶺><
作者: gbagames    時間: 19-8-2011 06:46
回復 44# jackyam123

系? 哈住冰ar你,@@我粉嶺圍, 26返hk la我=3=
作者: jackyam123    時間: 19-8-2011 08:02

系? 哈住冰ar你,@@我粉嶺圍, 26返hk la我=3=
gbagames 發表於 19-8-2011 06:46

你都算係聯和墟個邊鳥=.=
我係華明村@@
作者: gbagames    時間: 19-8-2011 16:49
回復 46# jackyam123

*0* 你讀冰間?我系聯和墟frcss讀
作者: QQ小子    時間: 19-8-2011 18:15
回復 1# gbagames

你講果個n年前既game黎 以加個隻係上年新出架
作者: gbagames    時間: 20-8-2011 14:19

回復 48# QQ小子

/__\系?......
相比起尼樣野,我對你.....i-con有興趣d,真人?應該系假ga呵?

marco男仔名黎-3-
MSN:marco1127@yahoo.com

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2