樂古Nakuz

標題: 自從改版之後,連線一直係黃 [打印本頁]

作者: tyhming2005    時間: 2-3-2013 22:20
標題: 自從改版之後,連線一直係黃
有無人都係咁,明明之前都綠都唔綠

而家禁一下要等一下先郁

會唔會係個人思想影響到條連線bar
作者: 毛百萬    時間: 2-3-2013 22:33
改版之後無黃
但係2月25號台灣機房著火 就黃到今日 但重點係應該HKBN先有呢個問題
作者: 毛百萬    時間: 2-3-2013 22:34
放心 全世界用HKBN都係咁
makkwankeung 28-2-2013 22:34
hi...毛哥@@"
我想問點解我呢幾日玩都系黃燈!!!
我之前玩甘耐完全未試過黃燈!!!
黃燈真系完全玩吾到-.-help!!!
我仲岩岩先入左點咋=_=!!!
有冇辦法可以搞搞佢?
感激不盡XD
作者: 宇智波鼬    時間: 2-3-2013 22:50
網上行亦是
作者: 毛百萬    時間: 2-3-2013 22:51
又扣9我分
作者: 毛主席萬歲    時間: 3-3-2013 00:25
網上行直連FS都係黃,經VPN玩FS就綠,不過都有少少LAG
作者: 宇智波鼬    時間: 3-3-2013 14:10
回復 6# 毛主席萬歲

求介紹
作者: 毛百萬    時間: 3-3-2013 15:32

我唔小心打多左個9字你就扣我分 超板大哂呀? 會唔會係你其身不正 見人地打個9字就當粗口

我靜係打個9字 唔通你又當我講粗口 吹帳

作者: brian12345    時間: 3-3-2013 16:50
HKBN100%黃
搞到我唔可以發揮係咁輸
如果唔係依家D魚毛蝦將邊係我對手
作者: 毛百萬    時間: 3-3-2013 18:02
HKBN100%黃
搞到我唔可以發揮係咁輸
如果唔係依家D魚毛蝦將邊係我對手
brian12345 發表於 3-3-2013 16:50

憑你既實力 幫我刷鞋都重要排隊
我決定以後每個回覆都加上一堆9以反映我既不滿

作者: brian12345    時間: 3-3-2013 18:29
你以為你自己係邊個呀?
超版都敢得罪
你死梗喇
等比人封AC喇
你應該理性接受扣分 跟著要自我反省下 一個數目字代表幾多個意思
以後唔好亂用先岩
作者: 毛主席萬歲    時間: 3-3-2013 19:31
超級唔好恰我地呢D平民啦,呢個區其實好少人,不如你去巡查其他版啦
作者: 毛百萬    時間: 3-3-2013 19:47

到底幾時先黃完
我比辣椒食左1100點好慘

作者: brian12345    時間: 3-3-2013 22:17
偉大既超版有無咩解決辦法整走黃線既問題?????
作者: 毛百萬    時間: 4-3-2013 01:55
偉大既超版有無咩解決辦法整走黃線既問題?????
brian12345 發表於 3-3-2013 22:17

基本上係HKBN既都出事..........9999999999999999999999999999999999999999

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2