樂古Nakuz

標題: 200/250LV 明男 谷戰 全血VS全力 [打印本頁]

作者: 肥仔霸王    時間: 16-7-2013 02:08
標題: 200/250LV 明男 谷戰 全血VS全力
200/250 明男全血高戰定全力高戰?
1.未計食天下
2.計食天下
作者: k8989889    時間: 16-7-2013 08:23
[[(最小攻擊力+最大攻擊力+敏捷+智力)/3]*當前血量/20]
條式就係咁 自己計 200lv有千3紅利左右 250有2256紅利~
作者: 14588563    時間: 16-7-2013 09:55
無記錯全力點段食埋大力就最大
作者: lemonwong735    時間: 16-7-2013 10:01
一定唔系全血最多
作者: 東東粒粒    時間: 16-7-2013 14:47
有著裝...同無著裝...差好多...仲有特性
無裝...無特性就係下面咁....
全力             200  大約 15192戰    250 大約24369戰

大力 全力     200  大約 29784戰    250 大約48139戰

全血             200  大約 22298戰     250 大約36702戰

大力全血       200  大約 39664戰     250 大約 65284戰
左邊= (大攻+小攻+智+敏)/3 * 右邊 體*4/20
左邊 同 右邊 最接近就最高戰
例如有10點
5*5=25
6*4=24
7*3=21
作者: k8989889    時間: 16-7-2013 14:54
回復 5# 東東粒粒

話得明男谷戰就緊係全鍛嫁啦
計多轉吧少年
作者: 東東粒粒    時間: 16-7-2013 15:01
回復  東東粒粒

話得明男谷戰就緊係全鍛嫁啦
計多轉吧少年
k8989889 發表於 16-7-2013 14:54

未玩過...唔識計喎...
仲有都唔知佢著咩裝....
著力裝 應該全血高戰...
著血裝咪 全力高戰...
左邊= (大攻+小攻+智+敏)/3 * 右邊 體*4/20
左邊 同 右邊 最接近就最高戰
仲之  著完裝之後  左邊 同 右邊...
邊樣少點咪...加邊樣....平衡返咪得囉.,..
洗鬼計咩
作者: 肥仔霸王    時間: 16-7-2013 15:14
未玩過...唔識計喎...
仲有都唔知佢著咩裝....
著力裝 應該全血高戰...
著血裝咪 全力高戰...
左邊= ...
東東粒粒 發表於 16-7-2013 15:01

我左邊2407  右邊2304

全力食左天下
作者: 東東粒粒    時間: 16-7-2013 15:23
我左邊2407  右邊2304

全力食左天下
肥仔霸王 發表於 16-7-2013 15:14

左邊= (大攻+小攻+智+敏)/3
右邊= 體*4/20
仲有 特性: 发惊、身体锻炼 都唔知有咩用
左邊*  右邊 = 戰
你 依家92428戰啊?
作者: 落難軍人    時間: 16-7-2013 16:30
有著裝...同無著裝...差好多...仲有特性
無裝...無特性就係下面咁....
全力             200  大約 15192 ...
東東粒粒 發表於 16-7-2013 14:47

左面=右面=最谷呢個講法昆人架

九世幾前 唔掂既

唔係 5X5 7X3 咁樣黎分
作者: k8989889    時間: 16-7-2013 16:45
回復 7# 東東粒粒

其實我睇唔明你做緊乜...唔好怪我
作者: 蜜蜂糖=)    時間: 16-7-2013 19:05

岩岩計完 全力食大力勁過全血 (要用米SET假血+鬼太/大波太SET 先得) 如果單用米SET/毀SET既話 全血會勁D
作者: 東東粒粒    時間: 16-7-2013 19:10
左面=右面=最谷呢個講法昆人架

九世幾前 唔掂既

唔係 5X5 7X3 咁樣黎分 ...
落難軍人 發表於 16-7-2013 16:30

唔係既 可能我講得唔好啦  只不過唔係加既點...係 2邊*既點
左邊= (大攻+小攻+智+敏)/3 =5
右邊 體*4/20 = 5
左邊X右邊  =戰
所以 咪
5X5=25 係最多戰
作者: 落難軍人    時間: 16-7-2013 19:20
唔係既 可能我講得唔好啦  只不過唔係加既點...係 2邊*既點
左邊= (大攻+小攻+智+敏)/3 =5
右邊 體*4/20 ...
東東粒粒 發表於 16-7-2013 19:10

我明白你講乜
但好似唔係咁加最高咁樣...

其實精華有個POST教人點谷最高...
作者: 小勇仔    時間: 16-7-2013 23:49
我明白你講乜

其實精華有個POST教人點谷最高... ...
落難軍人 發表於 16-7-2013 19:20

唔知講實戰邊個戰力最高,過到900M嗎
作者: FriendShip    時間: 17-7-2013 03:45
全力啪大力全鍛
作者: 東東粒粒    時間: 17-7-2013 09:41
我明白你講乜

其實精華有個POST教人點谷最高... ...
落難軍人 發表於 16-7-2013 19:20

哈哈.原來係我記錯....
因為 左邊 同右邊  除既數唔同....左邊 3點=1 右邊 5點=1
原來係 (大攻+小攻+智+敏+體+紅利)/2= 左邊或者右邊
作者: 小学鸡    時間: 17-7-2013 11:13
爆力全鍛,食大力藥,200級用軍槍最高有80M戰
作者: 宇智波鼬    時間: 17-7-2013 11:18
全鍛全力明男最好谷
作者: timmy0214    時間: 20-7-2013 19:53
全段+全力 我都係咁谷
作者: dddkap    時間: 20-7-2013 21:57
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p;extra=&page=1
自己入數值計,唔同裝都有唔同戰力

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2