樂古Nakuz

標題: 雙刀+ 劍盾自創PVP連技 [打印本頁]

作者: 60973709    時間: 17-8-2013 20:18
標題: 雙刀+ 劍盾自創PVP連技
可能呢個連技同一D 高閃OR高血人打 可能會用唔上 但最小都可以打得出一SET 華麗連技
人物能力圖因為上載唔到 我夜小小再加番[youtube]cNgQutCdRxY[/youtube]

跟住呢條就係 我思考過 強化過
[youtube]_m34y1vUiPI[/youtube]

可能呢個連技同一D 高閃OR高血人打 可能會用唔上 但最小都可以打得出一SET 華麗連技
人物能力圖因為上載唔到 我夜小小再加番

跟住呢條就係 我思考過 強化過

可能雙刀唔係一個PVP人物 因為係技能上 都比人地火跑 法C 屈機 可能根本上雙刀PVP 一開波就比人秒殺 但係加左劍盾之後可能係PVP上強左好多而且仲裝劍盾一些技能用得更好 連技連得更好 SO 呢個雷刀流入面會先用劍盾招盾沖先沖去人地後面再用雙刀沖技 沖去人地背 再加上劍盾暈技 3秒足夠打出一SET 傷害

呢個連技都可以係PVE打出一個幾好傷害
瞬影殺用左之後人地係打唔到你 單體技都係  但群技就傷到

作者: 開工專店    時間: 18-8-2013 04:36
支持  雖然吾糸玩雙刀..但都有意想玩`
作者: 60973709    時間: 18-8-2013 21:29
支持  雖然吾糸玩雙刀..但都有意想玩`
開工專店 發表於 18-8-2013 04:36

我比個我2FK主POST你www.跟住呢到就打2FK全名就可以   .com/thread-5426765-1-1.html甘樣你就可以KEEP住C我最新連技
2FK=2 0 0 0 f u n

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2