樂古Nakuz

標題: 自認玩天山勁既玩家 歡迎細閱 第2回 [打印本頁]

作者: 光云    時間: 4-11-2014 06:54
標題: 自認玩天山勁既玩家 歡迎細閱 第2回

見大家上次反應唔錯(比想像中好多了) 唯有放埋第4集 (唔好問第3集去邊 比較低質) 想睇可以留言 考慮下次poz

今回比上回更加精彩 實力更為平均

p.s 我唔會話你聽片末比人屈爆重樓連控被秒

最後真係希望呢2條片能夠搞旺番個版(算吧啦) 同埋唔少天山同志係當中學到唔少野

btw 某1-2場留意下武當條氣... 無中生有

片中人唔中意可留言要求del post 放出黎只係比天山們作一個參考 當時天山都係問人借玩

[youtube]Tk8i4rheBEM[/youtube]
作者: c.c_hin    時間: 4-11-2014 11:55
好正。我好興奮
作者: 初音乂lui    時間: 4-11-2014 14:58
點會咁嫁
作者: cola88899    時間: 4-11-2014 18:56
打得幾好
作者: ∼香B∼    時間: 4-11-2014 23:39
都係覺得以前30萬血  平推唔夠一萬血既時代先係最好玩
作者: 光云    時間: 5-11-2014 05:22
都係覺得以前30萬血  平推唔夠一萬血既時代先係最好玩
∼香B∼ 發表於 4-11-2014 23:39

時代進步了....  老老豆豆 好掛住無進階無強控既日子....
作者: tommmcy    時間: 5-11-2014 05:44
天山不嬲牛B
作者: k172209715    時間: 5-11-2014 09:29
靚走位 心仔 而家有幾何見到天山唔隱入校場 以前既時代過去了
作者: cth45678910    時間: 5-11-2014 12:11
回復 6# 光云

我都好掛住  
作者: 楓 〞    時間: 5-11-2014 13:36
係G1 ON_姐
俾人抽真丹 有錢個班食到D HP勁多 輸出打唔入班真丹佬
之後真元計埋石 雙晶+冥晶/雙冥晶+晶 輸出倍增 對班食丹既黎講 係叫做平衡返既
不過普遍玩家血量追唔上輸出 校場節奏實在太快 根本秒住過 有心玩下都好快完場
真係有心玩 都可以除咁D攻裝 平衡返既 不過又有幾多有心人呢
作者: c.c_hin    時間: 5-11-2014 13:45
回復 10# 楓 〞

幾時同我玩。我肯落裝打架#13
作者: 光云    時間: 5-11-2014 16:42
靚走位 心仔 而家有幾何見到天山唔隱入校場 以前既時代過去了
k172209715 發表於 5-11-2014 09:29

諗番當日。。。 我用呢隻人打校場 有人問我做咩唔隱入秒 我聽完真係得啖笑
作者: c.c_hin    時間: 5-11-2014 21:18
回復 12# 光云

我諗反果時我仲糸紫綠,你教我點玩天龍好懷念,好想你再教我玩...
作者: 光云    時間: 6-11-2014 00:50
回復  光云

我諗反果時我仲糸紫綠,你教我點玩天龍好懷念,好想你再教我玩... ...
c.c_hin 發表於 5-11-2014 21:18

我印象中無教過你玩逍.... 因為我都唔識玩
作者: c.c_hin    時間: 6-11-2014 06:39
回復 14# 光云

同你係校場打過
作者: 雪花乂飛舞    時間: 6-11-2014 07:33
賣下廣告先 放樓主隻天山
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
作者: 光云    時間: 7-11-2014 04:24
賣下廣告先 放樓主隻天山
雪花乂飛舞 發表於 6-11-2014 07:33

收到風 好似已放
作者: tommmcy    時間: 7-11-2014 04:41
.............
作者: 雪花乂飛舞    時間: 7-11-2014 10:53
收到風 好似已放
光云 發表於 7-11-2014 04:24

對啊 所以我已經改post了
作者: 籃雨    時間: 7-11-2014 22:02
我認我逍遙好渣
作者: 光云    時間: 8-11-2014 05:47
我認我逍遙好渣
籃雨 發表於 7-11-2014 22:02

係度扮廢
作者: yuuuuuuuuuuuuu    時間: 10-11-2014 04:54
我刀想同你打下,可惜星夜空隻人放左:(
作者: yuuuuuuuuuuuuu    時間: 10-11-2014 05:00
雖然隻ac比左人長期代玩,但見隻人出現響條片入面先入尼留個言,不過如果我本人同你玩的話我刀唔會mind你擺出尼比人欣賞嘅:P
作者: 光云    時間: 13-11-2014 05:12
雖然隻ac比左人長期代玩,但見隻人出現響條片入面先入尼留個言,不過如果我本人同你玩的話我刀唔會mind你擺 ...
yuuuuuuuuuuuuu 發表於 10-11-2014 05:00

你係果隻武當?@@
作者: yuuuuuuuuuuuuu    時間: 16-11-2014 05:12
天山
作者: 123!!    時間: 7-1-2015 22:32
無知一問其實你秒子雲大半血..點解5穩身入起手先呢?
作者: 化合物    時間: 8-1-2015 01:05
睇番天山打慕容(慕容除重樓果場),你天山完全用晒天賦,完全拉住隻慕容黎打,好佩服
利申:俾著我係隻慕容我都吾知點追你
作者: 光云    時間: 10-1-2015 04:02
無知一問其實你秒子雲大半血..點解5穩身入起手先呢?
123!! 發表於 7-1-2015 22:32

唔隱入當練意識 要天山變得好玩  就係唔隱入場 我成日都話如果係打校場為左出同一套技秒人 點解唔錄低佢自己無限loop
作者: 光云    時間: 10-1-2015 04:13
睇番天山打慕容(慕容除重樓果場),你天山完全用晒天賦,完全拉住隻慕容黎打,好佩服
利申:俾著我係隻慕容我都 ...
化合物 發表於 8-1-2015 01:05

研究過慕容招80技得8米距離先飛到過黎 所以都幾易恰
唉..都無玩好耐lu...
作者: wah2oo1    時間: 10-1-2015 07:26
你同我打平均打10場咪贏2場唔通8場都中重樓
作者: 光云    時間: 11-1-2015 01:09
你同我打平均打10場咪贏2場唔通8場都中重樓
wah2oo1 發表於 10-1-2015 07:26

本身大家輸出差幾千... 一個全7帶6 天山只係全6
作者: 123!!    時間: 16-1-2015 01:01
回復 28# 光云

得罪講句,你咁打子雲同秒佢有咩分別..連商陽劍都懶得走前一步
作者: everlove123    時間: 16-1-2015 14:29
其實講真有得秒做咩唔秒? 玩花式 outout地啦. 你玩走位都係想回技 唔想人地打到你 咁應秒就則秒.
作者: 光云    時間: 17-1-2015 01:23
回復  光云

得罪講句,你咁打子雲同秒佢有咩分別..連商陽劍都懶得走前一步 ...
123!! 發表於 16-1-2015 01:01

因為第一回既片全部都係唔隱入
作者: 光云    時間: 17-1-2015 07:19
其實講真有得秒做咩唔秒? 玩花式 outout地啦. 你玩走位都係想回技 唔想人地打到你 咁應秒就則秒. ...
everlove123 發表於 16-1-2015 14:29

打校場只求享受 不求輸贏 你有你隱入播片咁秒人 我有我既走位打法
作者: 小鬼長大了    時間: 17-1-2015 11:43
唔錯 支持下 台服更新后 真丹已經恢復原廠設定 即係2粒 唔知港服跟唔跟
作者: 楓 〞    時間: 17-1-2015 13:30
回復 36# 小鬼長大了

HK算_數啦 恢復原廠設定既話 分分鐘趕走埋有錢個班 仲邊有人玩天龍
奢望下合SER/移民好喇
作者: 123!!    時間: 17-1-2015 16:01
回復 34# 光云

你自己又話:有人問我做咩唔隱入秒 我聽完真係得啖笑
    新手一問,有咩好笑? 你自己講到5隱入好有技術,但入到去打同秒人有咩分別(子雲個段)
    5同既係佢起手先,你再秒佢...咁天山5係隱入好點嗎?
作者: 光云    時間: 17-1-2015 20:25
回復  光云

你自己又話:有人問我做咩唔隱入秒 我聽完真係得啖笑
    新手一問,有咩好笑? 你自己講到 ...
123!! 發表於 17-1-2015 16:01

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4502976  
for your references

如果你要係咁多場入面靜係揀呢場黎吊  我無野好講 唔隱入就係考你臨時汁生 睇情況黎玩
作者: everlove123    時間: 17-1-2015 21:54
回復 39# 光云 哈.咁你真係果段有懶 同埋- -. 有時候唔係享受 享受係正常 但係榮譽比享受更高級.
作者: 光云    時間: 18-1-2015 21:24
回復  光云 哈.咁你真係果段有懶 同埋- -. 有時候唔係享受 享受係正常 但係榮譽比享受更高級. ...
everlove123 發表於 17-1-2015 21:54

榮咩譽呀 贏完做到誠仔咩
作者: everlove123    時間: 18-1-2015 22:18
打校場輸左比條友會唔會好唔抵先  人既天性不會認低威
作者: 123!!    時間: 18-1-2015 23:31
回復 39# 光云

首先5知你條LINK想表達d咩
    問緊大師你點解5隱身入,你又5知做乜咁
    恕我新手,未到你lv,可否簡單解答?   
    btw 見你打龍天武第一場,上緊毒都隱有咩含意?
作者: 光云    時間: 18-1-2015 23:43
回復  光云

首先5知你條LINK想表達d咩
    問緊大師你點解5隱身入,你又5知做乜咁
    恕我新手,未到 ...
123!! 發表於 18-1-2015 23:31

貼link為左證明我打人係場場都唔隱 你吊我果場只係睇情況而爆技 上毒初隱有0.5 對面係睇你唔到

btw 唔好扮新手啦 而家天龍邊有新手 吹得太大了吧
作者: 橋鋒    時間: 19-1-2015 17:55
唔隱既天山? 南ser Kim 候教
作者: 123!!    時間: 19-1-2015 20:44
回復 44# 光云

對於你D'技術'天山泥講,我咪新手囉
    你話你睇情况爆技,咁點解5走左先?完左少澤,中沖先爆
    其實見你用滑鼠打架,好打有限,明明可以秒,又要懶係野咁
    教人5隱入,係5係應該睇情况先決定呀!? 打丐5隱入,比人上毒起手先
    學人拉打都睇情况呀,個丐識玩拉返你都得 真係係咁曬0.5秒咩 見你移花
    打龍天武扣血速率就知其實你秒到佢7,8成血 何必要懶係野咁
作者: 光云    時間: 20-1-2015 00:20
回復  光云

對於你D'技術'天山泥講,我咪新手囉
    你話你睇情况爆技,咁點解5走左先?完左少澤,中沖 ...
123!! 發表於 19-1-2015 20:44

因為完左驚佢回到半怒同埋有機會唔夠血出同生
作者: cth45678910    時間: 20-1-2015 00:48
快d番黎同我打
我好悶
作者: 123!!    時間: 21-1-2015 19:45
回復 47# 光云

精打細算wo 佢怒又會回得咁快都有既~
    你就好,個天龍咁傻仔~ 一定好好玩
作者: fongkapan    時間: 21-1-2015 23:10
回復  光云

精打細算wo 佢怒又會回得咁快都有既~
    你就好,個天龍咁傻仔~ 一定好好玩 ...
123!! 發表於 21-1-2015 19:45

求初心者發片教我天山如何連技同如何由f1按到f10利申已退game唔撚知幾耐
作者: 光云    時間: 22-1-2015 07:33
求初心者發片教我天山如何連技同如何由f1按到f10利申已退game唔撚知幾耐
fongkapan 發表於 21-1-2015 23:10

吊你老未... 人地都話天山新手.. 拍咩片姐
作者: danny214    時間: 22-1-2015 11:09
支持樓主華麗既打法  星夜空隻人其實都算高階既六石人 如果同差唔多既天龍打 相信比天龍解穴再中沖硬拼移花都唔係太化算 況且人地都係分享下打法姐 成日都係得個連控秒 咁同高石人打低石既壓制力有咩分別  贏輸真係唔重要…望下依家既教場 有得打下已經算好 希望樓主拍多d片
作者: fongkapan    時間: 22-1-2015 15:28
回復 51# 光云
可能有特別嘅禁F1到F10嘅技巧
作者: 123!!    時間: 22-1-2015 20:42
回復 50# fongkapan

你有冇睇樓主打架嫁?佢其實已經係連控咁秒人..成個教學係到!
    第1場都有教啦..睇都5睇..又話要學
    BTW 我淨睇佢打子雲個場..
作者: 123!!    時間: 22-1-2015 20:53
其實樓主你由個天龍全怒起,你已經同秒人冇分別
何談得上勁? 通街都係咁打
BTW 滑鼠出技好用嗎?
作者: 123!!    時間: 22-1-2015 20:58
回復 53# fongkapan

SOR 5記得樓主連keyboard都5洗用,,你跟佢用滑鼠秒人啦(子雲個段) 都不錯架哈哈
作者: 光云    時間: 22-1-2015 23:49
回復  fongkapan

SOR 5記得樓主連keyboard都5洗用,,你跟佢用滑鼠秒人啦(子雲個段) 都不錯架哈哈 ...
123!! 發表於 22-1-2015 20:58

都係果句啦 如果我同子云打左咁多場 你剩係吊我呢場我真係無野好講..
作者: 123!!    時間: 23-1-2015 13:41
回復 57# 光云

5知係5係我眼殘,你同子雲打得1場?
     之後你打跨SER WO
作者: 旋    時間: 24-10-2016 14:28
小第就係片中既武當    希望有機會同D有技術既玩家再交流下  
作者: huangyufen    時間: 26-10-2016 12:53
.         

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2