樂古Nakuz

標題: 測服更新 天王武 覺醒科雅卡 40關 [打印本頁]

作者: +plzza+    時間: 15-6-2017 11:26
標題: 測服更新 天王武 覺醒科雅卡 40關

- 2017.6.15 -

[鉅賈補丁27100 ]。

1。雀天 玄天 武器新增

[attach]1101503[/attach]
- NPC新增合成武器

- 雀天武器 : 高級麒麟角 高級朱雀嘴 刀柄*50 火焰石*50 覺醒石*2 力量之源*2

[youtube]HxgwMsr811A[/youtube]
被動技 火龍轉到特定HITor傷害數(唔肯定) 身上會儲一個火 儲到3個定4個火就放有一隻雀係怪上面撞落黎
傷害大概係火龍轉*5 即係1hit轉1萬既 佢就爆5萬 速度唔算快  普通練功唔會有太大影響
感覺上打boss先會有明顯用途

- 玄天武器 : 高級麒麟角 高級的玄武武 枇杷碎片*50 結冰石*50 覺醒石*2 力量之源*2

[youtube]isaNRKA61dY[/youtube]
被動技 入戰時自動召一隻女冰弓手跟住 冰弓手會有生死決自動放比龜天 龜天比人打扣血佢會一齊扣 而佢比人打扣血龜天唔會扣  
好似唔可以轉放比第2個 生死決可能重複放(祖23) 傷再/2

2。覺醒祖的劇情模式新增

3。覺醒祖的專用設備新增

4。二轉將 科雅卡 覺醒系統新增

覺醒後攻擊唔會現形 被比人先會現形 技能每3秒充能一次  然後普攻會有一個範圍雷陣

5。天安附近的武廳進行重組。

-戰鬥新增到40關

-而家除左結算獎 入面怪都會掉寶

-一日只限打三場

-獎勵困難度調整

6。系統功能表設定視窗[寵物]按鈕新增。

通過設定按鈕 設定跟住你既怪 即係神符 小海師 精靈 3選1 無得後面跟一大排野LU~

-檀鏡召得唔受影響~
作者: +plzza+    時間: 15-6-2017 11:31
武道場次數可以食卷加  類似打改造材料 但係點黎就唔清楚

作者: 淚無情    時間: 15-6-2017 13:19
虎天武仲未出埋。。。。
作者: 淚無情    時間: 15-6-2017 13:22
港巨等多半年。。。了要可能
作者: +plzza+    時間: 15-6-2017 13:34
淚無情 發表於 15-6-2017 13:19
虎天武仲未出埋。。。。

我都想要虎天武呀 無合雀龜天
作者: 淚無情    時間: 15-6-2017 15:54
+plzza+ 發表於 15-6-2017 13:34
我都想要虎天武呀 無合雀龜天

唔知把虎天武器  會唔會增加體量。。。x5倍
作者: riverycoffe    時間: 15-6-2017 16:04
做等龍天武
作者: +plzza+    時間: 15-6-2017 16:33
淚無情 發表於 15-6-2017 15:54

邊有可能5倍= =加50%都偷笑
作者: DCking    時間: 15-6-2017 16:41

巨商試玩龜天專武
https://www.youtube.com/watch?v=tjesEO3HcQw

目前只知隻野係一入場就係兵陣到,可控制
會射3箭,攻擊力都唔錯,3箭威力=隻鞋爆一次(好似係)

個人覺得用黎掛機打怪都唔錯既XD, 其他等高手發掘
作者: 淚無情    時間: 15-6-2017 18:47
真係好期待虎天武   等一年半載。。。。
作者: arhoronald    時間: 15-6-2017 19:05
淚無情 發表於 15-6-2017 15:54

諗下好啦..咁玩法4合一仲得了既
作者: 花の舞    時間: 15-6-2017 19:15
合左雀天 即刻上線睇下先
作者: arhoronald    時間: 15-6-2017 19:52
好像問下力量之源係未各5根合個粒?
作者: 淚無情    時間: 15-6-2017 20:31
arhoronald 發表於 15-6-2017 19:05
諗下好啦..咁玩法4合一仲得了既

時間問題  2020年有機會
作者: +plzza+    時間: 16-6-2017 10:49
花の舞 發表於 15-6-2017 19:15
合左雀天 即刻上線睇下先

我合左隻虎天 無得玩 而家根粒粒都2~3000萬 貴到HIHI
作者: +plzza+    時間: 16-6-2017 10:49
DCking 發表於 15-6-2017 16:41
巨商試玩龜天專武
https://www.youtube.com/watch?v=tjesEO3HcQw

打好慢而且會散射 無咩用   龜天放一下雪D怪早就死晒
作者: +plzza+    時間: 16-6-2017 10:52
淚無情 發表於 15-6-2017 18:47
真係好期待虎天武   等一年半載。。。。

應該下個版會出掛 不過感覺上都係差不多 天王本身太強 所以佢呢兩隻都係加防
虎天可能加少少傷 防佢又唔至在
作者: +plzza+    時間: 16-6-2017 10:52
arhoronald 發表於 15-6-2017 19:52
好像問下力量之源係未各5根合個粒?

應該係掛 無合過唔知 粒野黃色既
作者: +plzza+    時間: 16-6-2017 10:54
淚無情 發表於 15-6-2017 20:31
時間問題  2020年有機會

應該下個或者下下個版會有LA 之前都已經講2016年係計劃出4合1
作者: kevin0603    時間: 16-6-2017 23:09
覺醒暗殺者依舊系垃圾
都系要繼續等
作者: jchiu312    時間: 17-6-2017 00:02
雀天增加了傷害, 危天增加了生存能力

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2