打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

Hei熙 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

等左咁耐唔好意思=-=

Firzen:嘩~多謝哂大佬~好彩你個咩鬼如意門咋~bao_05
yoda:隨意門bao_01
jedi:死囉~原本係果到練耐d點知條會長冇啦啦跑鬼左出黎bao_48 bao_48 bao_48
mondy:依家點算先~
gloria:去青基地好唔好?
Firzen:邊到黎架bao_26
jedi:好似係青集團的總部~講得好聽d就係管理綜合碼頭的公司~難聽d就係犯罪集團~
mondy:我問主任果陣青有三個大佬係唔同層數到波~bao_05
Firzen:大佬bao_31
gloria:咁係咪去?
yoda:睇佢地個衰樣去硬啦~出發~
Firzen:唔係用如意門就得架啦咩?
yoda:隨意門呀bao_37
Firzen:唔好意思~bao_03
yoda:更係唔得啦~我都未去過~
Firzen:喔~
gloria:出發囉~出生體加速先~
jedi:行得~
---------------------係綜合碼頭時----------------------
警棍賊頭:喂!~!~令仔!~!~
Firzen:咩樹~~~
警棍賊頭:食東菇[棍]啦你~
Firzen:咁你食香蕉[劍魂]啦~
警棍賊頭:我cut大佬黎~你咪走呀~
Firzen:彩你都傻[細細聲]
gloria:再黎多次~生體加速~~~
---------------------到左青基門口-----------------------
警察:唉~~~死啦死啦...........
yoda:咩事呀警察哥哥?
警察:我唔見左1f,2f同3f的鑰匙呀.........
mondy:咁我地幫你搵咪得囉~~~
警察:真係bao_12
jedi:係~
gloria:咁你幾時唔見有咩印象?
警察:我好似同一個大隻佬飲完茶之後唔見..........
警棍賊頭:又見面啦~我的大佬..................槍手[賊頭槍手]哥同猛男哥[殘酷光頭猛男]~
警察:就係佢~~~
Firzen:咁我地幫你囉番可唔可以借比我地用呀bao_19
警察:......................得.........得............[心想]我唔比佢又驚佢唔幫我囉番,冇左條鑰匙洗比上頭斬死都有份]
Firzen:咁...............為左入青基搶番條鑰匙啦~
所有人:好!~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

Firzen:光頭大哥~等我地黎ko你啦bao_32bao_32
殘酷光頭猛男:你打win我咩bao_04
Firzen:我又唔敢講我一定可以打得低你.......bao_05
殘酷光頭猛男:鐵頭功~!~!~!~
一下撞爆左Firzen後面塊牆~
Firzen:想殺死人咩bao_16
殘酷光頭猛男:死令仔玩我?
Firzen:嘩!~
jedi,yoda:妖~昇龍亂舞,反彈氣~
殘酷光頭猛男:嘩............[死左]
Firzen:佢身上有key嗎?
jedi:有哂三條~
mondy:good!~
gloria:咁就可以上去青基啦~
yoda:快d啦~等唔到啦bao_18
Firzen:我都係.........警察哥哥,我地囉左番黎啦~
警察:咁快...... bao_50
Firzen:更係~~~
------------------入到1f-------------------
殘暴惡女:有客人........等我幫你做好手續呀..........
成幾十隻衝緊埋黎~
昇龍亂舞~聖靈召喚~大地之怒~精靈之舞~獅之怒吼~
死哂~
寒冰將領:.................有人黎呀?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
十卜十卜..快出下集啦..好好睇
回復 支持 反對

好正呀= =
但係仲未去到最後果度
十卜十卜
回復 支持 反對

好好好好鬼ar 我去sleep~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

寒冰將領:..............有人黎呀?
Firzen:嗯?你係物水呀?
寒冰將領:我?咪你寒冰將領囉~請問你地黎有咩貴幹?
jedi:我地黎圍嘔你的~
寒冰將領:有趣有趣...........黎啦~
yoda:小心d~!
mondyk~
gloria:毅力激發,保護符,地靈防護,狂戰提升~
mondy:迴避驟升~
Firzen:極光護體,極光防護,鋼體屏障~
jedi:極光護體,嗜血術~
yoda:鬥氣,熱血~
寒冰將領:迴旋攻擊~
Firzen:劍魂~
寒冰將領:我避~
Firzen,jedi:聖靈召喚,昇龍亂舞~
寒冰將領:我避~二連番身迴旋攻擊~
jedi:呀.........死啦~中招~
寒冰將領:哈哈~小心呀~我把刀有毒架~
Firzen:可惡~
yoda:打傷jedibao_01反彈氣~獅之怒吼~無空波~
mondy:穴道制壓~精靈之舞~流星隕擊~
gloria:大弱化符~大地之怒~精靈召換~
寒冰將領:我避我避,我避避避~死啦~中左穴道制壓~
mondy:好機會~固定射擊~
寒冰將領h~!死火啦~行唔到...........
gloria:精靈召換~
寒冰將領:呀!~!~@#w@#杯fdasfd
回復 支持 反對

岩啦
ag啦十卜十卜
回復 支持 反對

刀神係碼頭出...XD
不過我明..小說唔可以死板..=.=
呢幾集都唔錯啵...
繼續努力啦!!
回復 支持 反對

Hei熙 該用戶已被刪除