打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] 信長英雄集中玩法區

關閉 [複製鏈接]
阿國cp板玩法
1 神舞
2 凋舞
3 死舞
4 神舞(唔記得左個名係咪咁)
5 十字
一開始 庫加回血去cp
cp左隻強度
行到冇魔番去補
再買個回魔
草錢買個魔鋼
之後就
吹煎>火計>血/法兜>毒弓/毒泉>風傷
通常就完場架啦....
點法
232124233314.......
記住唔好打強度王
實唔夠打= =

[ Last edited by yuckwarrior on 2006-6-17 at 08:19 PM ]

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的
回復 支持 反對

前田利家

2121242113343355......

褲 魔鋼出街            

行上下都得 唔好去中

21連技打人 第12招都可以保命 殺人唔好用第一招呀 幫你走嫁咋
除飛你打人地入塔或者兵仔堆  大絕殺人易到爆 早期打幾刀殺左個
要買魔水喎  之後塞能量鋼      
裝應該係  褲 魔水 能量x4
直衝長船 長船之後菊一   名槍.....自由....
通常長船菊一就完場嫁啦-=-

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

[H]風無痕 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

森仔

12113413335455555555222......................

魔鋼 褲出街

用第一招打兵  第2招殺人又得 保命又得

6lv就係你的富有期 在塞能量 1支魔水

中期裝   褲 魔水 能量x4

狂打兵 見人就殺 隊友要幫就要幫 team戰就企係一2邊偷射 都可以汁倒1,2件嫁

因為你有大絕 打兵快到咩咁 加埋豪雷 快啦 出名刀冇難度

之後衝菊一   你已經好勁 之後長船 全能力+25果把 自由

[ Last edited by 池少~ on 2006-6-17 at 08:28 PM ]

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的
回復 支持 反對

百地玩法(8.0a)
1 盾地
2 吹免
3 炸彈
4 旋風
5 十字

庫+雷卷>天變/吹煎>火計>毒弓>毒泉>賣毒泉轉風傷>大炎
通常風傷就完場
點法(入地型)
131314133.......
點法(炸彈型)
133134311.......

再加個8.1b板百地
1 盾地
2 吹免
3 炸彈
4 旋風
5 十字

庫+回魔x2 or 3(如果炸彈型)>天變>火計>毒弓>大炎
or
庫+回魔x2 or 3>吹煎>火計>大炎,....
其實玩法冇咩變到
主要8.0係可以玩爆敏
但係8.1最好係玩爆智
點解我會post兩個@@?
廢事比人話呃post=w=

回復 支持 反對

阿市玩法(8.1b)
1 回血
2 回魔
3 暈陣
4 起塔
5 十字
爆父助型
庫+回魔/回血>吹煎>和泉>血兜/法兜>風/火/山卷>菊一.......
點法
121224121.......
其實可以再諗埋吉鋼鐵
因為有暈可以幫人走啊嗎=w=
自創既
唔同意請凸= =
(迷:呢個post比凸架咩)
(亞:就係唔比凸先叫人凸=w=v)

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

上面個個血鋼係900蚊嫁
雜賀孫市玩法
技能點法:
1:狙擊
2:鐵炮兵
3:雨鐵炮
4:三段
5:黃點

加點:121314133554355555......

一開始買褲子,回血鋼
先努力賺小兵 2級 召鐵炮兵 賺比較快
如果對手是阿松 或是道三
再補個回血 或是 換血剛 如果 沒有 就拿回血就OK (唔係唔夠血)
湊到1200就買武士刀 買到四把 然後疾風裝(加攻速)

然後開始存錢 這時候大概 開始暗殺時刻了
把鐵炮兵 召到 陰暗處[偷襲小路]
按H 注意!! 這樣玩法 很容易死 也很容易殺人 所以鐵炮兵放在偷襲小路
可以讓死亡率降低!
然後開始慢慢賺錢[如果壓人狀態 有三段就開三段 射塔]
這樣賺很快 被壓就專心打小兵 跟注意紅點動向
然後賺到7200 恭喜妳 變成殺人魔了
回血賣掉 換長船

如果有小島 勝賴 叫佢定住敵人你再她後面
開狙擊 (一定死)

如果被壓超大 那就乖乖出 陣太刀 狂暴太刀
然後再把狂暴太刀 換成長船吧 (個時爆到1000幾)

咩野都唔夠你黎!!

回復 支持 反對

今川玩法
1 巨人之臂力
2 暈煎
3 硬化外皮
4 多重煎
5 十字
硬插塔型
庫+回血x4>三叉x2(賣個回血)>神速裝>御神or青蜓......
點法
131314133.......

回復 支持 反對

立花道雪玩法
1 魔免
2 電
3 捉
4 雷神之怒
5 十字
庫+魔鋼>回魔/血>雷卷>赤雷>血兜/法兜>火計>大炎
點法
2123242333.................

回復 支持 反對

松永玩法
1 火波
2 捉
3 火風暴
4 撕裂大地
5 十字
庫+魔鋼>回魔>血鋼>血鋼>火計>毒泉>風傷(賣毒泉)
點法a
131314133224....
點法b
12121412.....
點法c
32323432.....

回復 支持 反對