樓主: miracle_chan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] >>AOC經典遊戲大集合(4-4)---集合各類劇情於一劇<<

兩分鐘加一血,玩到最後果關,條佬30hp都未必到,變到好廢...
幾時出3-1版呀...
回復 支持 反對

Originally posted by miracle_chan at 2006-6-12 18:29:

過到30hp...宜家先叫岩岩好...
之前30秒加1血...好屈機....以我所見...現在平均了好多。bao_17

出了2-8後....bao_05
見到2-8版有無謂既BUGS....呢d BUGS沒有太大問題
可能再出2-9版....再修正BUGS..... ...

3-1版又推遲...29
捉迷藏好玩好多,不過做鬼做得好既,被人捉都係死,
但鬼冇以前咁屈機,可以說是兩者取得平衡。
最正尋日玩左好多埸捉迷藏,其中一埸有條29變左狼,
隻狼咁o岩行到鬼王前面,又咁o岩鬼王夠時間放出黎,之後鬼王又咁o岩三把斧頭齊飛。
作者你覺得哩條友係咪好好笑呢~11
改完版之後我見到好笑既情況之一,
亦見過有條友轉自爆仔炸死三隻王~11。
不過做鬼既太削,鬼王未出,所有兵都死晒...抵佢地三隻鬼王一鑊熟~11

[ Last edited by chancheungfai on 2006-6-13 at 03:50 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by miracle_chan at 2006-6-13 06:33:

家下係咪玩野先...前者後者都係我....
d鬼兵都冇減...只係鬼王遲放出黎而已...
不過比我炸爆死鬼王的一刻...真係比我笑死
無人叫佢放鬼王前唔打死我~11bao_36

乜原來係作者你呀,咁就真係好笑囉...
哩隻捉迷藏開始拍得住以前果隻捉迷藏。
但覺得始終都係差d野咁...
回復 支持 反對

Originally posted by 憂鬱的魔鬼 at 2006-6-19 00:56:

唔係.. 姐係話 殺人升級 輕騎殺50->騎士再殺50->騎兵等
你可以較殺敵比例1比1金佢 咁50金就升騎士(呢d觸發要先關左先,等選左馬堡就開)
就每關一開波都收哂所有金
咁咪得lo(唔知岩唔岩)

咁咪有問題囉,如果你識整劇既你就明白點解唔整殺人系統落個馬堡度。
你上面講既方法已經好多問題存在...所以一定行唔通。
回復 支持 反對

竟然有村逃...
好難得喎,都唔係我比你果個地圖...
回復 支持 反對

其實我估你出3-1版,又冇捉迷藏,又冇村逃,只係多左個進化論,
未必會多人玩...
咁樣名副其實,你隻劇係正宗既退化論...11
回復 支持 反對

Originally posted by miracle_chan at 2006-6-22 05:08:

取笑乎?bao_15
3-1版有它的強處~11
我要同你輸賭XDDDDD(出了3-1版先開賭)
開盤係2-9版會多人玩d...定3-1版多人玩d...

[ Last edited by miracle_chan on 2006-6-22 at 01:50 PM ]

如果你仲係以哩個模式出3-1版我一定話係2-9版多人玩,
但我估到時你3-1版又唔知會加d乜野上去。
回復 支持 反對

我係度問下大家,
2-9有村逃,有捉捉,冇進化論
3-1冇村逃,冇捉捉,有進化論
你地會支持邊隻多?
回復 支持 反對

根據作者所講
第一關精選論:大改...兵種更平衡,更多兵種選擇,玩法會更不同。
第二關馬堡:升級系統有新變化!?
第三關足球:改用火槍兵打國王,good job
第四關防塔:難度會比依家難,正!
第五關火槍:應該係唯一一個冇變化既關卡。
第六關死守:四選一會有所改動,買兵所需金額會作更改,加入新兵買。
第七關大運會:共九小關,全部都略為更改,加強難度。
第八關捉捉:已作刪除。
第九關兵堡:地圖再細,兵種變得更平衡。
第十關村逃:已作刪除。
第十一關進化論:未完成...
如果3-1版有捉捉,村逃更新版會更完美。
回復 支持 反對

Originally posted by miracle_chan at 2006-6-26 16:52:

........................大約3-1既內容都比人你講晒TIM~bao_13

唔駛客氣喎,反正哩d都係公開既秘密。
回復 支持 反對