查看: 21282|回復: 152
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 童話 Online 專屬討論區2 ] (人氣太強...加開新區!)

又係我呀.因之前開既童話討論區爆左啦.所以再開過一個新psot比大家

台灣ser:
本人係童話既名:乂鬼v影乂 /HK影  /HK乂影
常玩既ser:棒棒糖-最下果個ser
本人lv:15lv                     /17lv    /15lv
本人職業:格                   /法      /劍

香港ser:
本人係童話既名:HK乂影  /HKv乂v影
常玩既ser:2ser
本人lv:            11         /10
本人職業:        法         /闍

台灣:
官網:http://fairyland.lager.com.tw/
ps:如果你下載安裝器好慢..你就去下載迅雷5黎下載啦...

香港:
官網http://www.fairylandhk.hk/

回復

原帖由 eyab34 於 2006-11-27 21:55 發表
我諗改個好聽d既標題名會好d...

下..不如你比d意見= =|||
回復 支持 反對

原帖由 什?麼? 於 2006-11-28 19:43 發表
~敏捷/智慧~
那一個對暗師重要d
請比d意見.....

我就覺得兩種都咁重要..
但一定要我選既..就敏捷重要d..
因為當你同人pk..你唔夠佢高敏.就算你幾多法.你多數都係死(有例外既..一係佢一招打唔死你.唔係你死得.)
回復 支持 反對

原帖由 士多啤梨` 於 2006-11-28 21:56 發表
我想問童話online係台灣免費定香港免費??(邊個多d人玩呢?)
同埋香港個官網入唔到喎??點解呢??

第1:台/港 兩個ser都係免費
第2:香港ser當然多人玩d啦= =
第3:可能個官網有問題掛= =
回復 支持 反對

原帖由 ansonleung5678 於 2006-12-2 09:45 發表
你地認為法c勁or 暗c 勁??
我林唔到=.=''

打怪法C勁D PK闍C勁D(個人覺得)
回復 支持 反對