查看: 19811|回復: 67
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] [Nakuz]版兵堡(自選有或無成吉及哈囉版)

由於網上有眾多不同版本的兵堡,加上有些檔是作弊版,令各玩家有機會玩到不公平遊戲

同時應會員要求,現為提供[Nakuz]版本既兵堡檔,為大家提供更優質更完善既遊戲

希望大家多加使用,令[Nakuz]版本既兵堡檔廣泛使用。
[Nakuz]兵堡-無攻城-自選有或無成吉及哈囉版.zip (24.22 KB, 下載次數: 2995)

以下是[Nakuz]版本兵堡的相關資料:
==============================================
累積指定殺敵人數並自動升級帝王時代:

文明 - 維京人 100
文明 - 阿茲特克人 120
文明 - 塞爾特人 140
文明 - 條頓人 200
文明 - 匈奴人 200
文明 - 哥德人 250
文明 - 日本人 350
文明 - 法蘭克人 350
文明 - 中國人 400
文明 - 其他國家 500(不包括土耳其人及西班牙人)

文明 - 土耳其人及西班牙人需要在出 村民 起 城鎮中心 自己手動升帝

其他:

- 所有國家累積殺敵 600 及 800 人,會獲得村民 1 個。
- 此兵堡版本會顯示到每名玩家殺敵人數上限為5000人。

==============================================
除了1P自設關閉相關系統外,以下資料將預設執行:

- 所有國家累積殺敵 2000 人,會獲得 40 隻 成吉思汗。
- 所有國家累積殺敵 3500 人,會獲得 40 隻 哈羅德哈佐德。(無限出但同時最多只可擁有40隻)

如有任何問題,請在此回報。

*請注意,此系列兵堡版本是嚴禁在未受權下修改的。
*附件已免樂點免費下蛓。
*已更新自動移除已棄權的遊戲者物件(etc:兵..建築物)及更新「無攻城版本」改不能興建箭塔
*此版本增加了1P可設定有冇「成吉」或「哈囉」功能。
回復

終於有一個樂古指定兵堡..
回復 支持 反對

支持 a_a `
希望nakuz d人都用呢個檔
回復 支持 反對

拉人果時指明自己係樂古正版檔 可能會拉得快d
邊個扮野開改檔第2個檔都可以po上無品區就very good
回復 支持 反對

不如加埋樂古標示上去= =
睇落專業d = =v
回復 支持 反對

但d人都可以整個bug板ge樂古兵堡ga?
回復 支持 反對

原帖由 [S]25仔 於 17-1-2008 09:42 PM 發表
不如加埋樂古標示上去= =
睇落專業d = =v

簡簡單不是更好嗎?
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

當所有人都用呢個檔個陣
有人用BUG檔就馬上知道
回復 支持 反對

可唔可以俾多樣 勝利目標阿 ?

可以殺夠7千兵  自己勝利嗎?
此方法對付一些沒品的人   持住人多(哈)人少-__-    幾個哈打我一個哈
仲有一樣野  岩岩玩佐你個兵堡
可唔可以整到棄佐權  屬於棄權人既建築物同埋兵  會死哂!!
thx!!  支持正版 樂古兵堡!!

回復 支持 反對

原帖由 小tea 於 18-1-2008 10:05 PM 發表
可以殺夠7千兵  自己勝利嗎?
此方法對付一些沒品的人   持住人多(哈)人少-__-    幾個哈打我一個哈
仲有一樣野  岩岩玩佐你個兵堡
可唔可以整到棄佐權  屬於棄權人既建築物同埋兵  會死哂!!
thx!!  支持正版 樂古兵堡!!

不能吧...兵堡一向也是無上限咁殺

而另一個問題係我出左後都發覺整漏了

所以會再出一個版本,但目前測試現有版本有冇BUGS...
回復 支持 反對