打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 唔使逼你地回,驚既話就回下啦!~~~~~~~~~~續集已加於第5頁~~~~~~~~

有d復雜..唔係幾明..''
不過都係+油努力!!!
回復 支持 反對

回復 40# 的帖子

0.0,本書咩野名呀,我都想去圖書館搵下黎睇0.0!
等我睇下有冇d靈感比我作續集0.0!!

=========================================

你地第二集唔係幾明0.0??
唔明邊度呢0.0??睇我下我可唔可以解答0.0!!

=========================================

續集呀=.=??我都唔知架,e排睇緊漫畫/補課,沒咩時間0.0!!
得閒就作啦,請各位多多支持-v-!!
我會盡快出下集架啦!

回復 支持 反對

樓主..都幾好啦~但係可唔可以交代番點解有隻鬼同個d慘叫點黎~_~..

唔好等待續了..因為講左先好待續..嗯..整睇都作都唔錯..都要十卜下我~_~"!
回復 支持 反對

= =唔係好恐怖姐= =不過好睇~回下先@@"
回復 支持 反對

幾好睇,不過唔多恐怖,如果係都話就係第一個恐怖d,我覺得血腥左小小-- +油在作多d!
回復 支持 反對

=.=乜個貼仲有人回架--
我仲以為沉落左大西洋海底tim!
(仲以為唔使作落去==)!

仲有人支持,甘我就作落去lo
e幾日之內出續集(仲未諗=.=)!
回復 支持 反對

嗯嗯~~永遠都係呢類鬼故最恐怖
回復 支持 反對

原帖由 路飛 於 1-8-2008 03:33 發表
=.=乜個貼仲有人回架--
我仲以為沉落左大西洋海底tim!
(仲以為唔使作落去==)!

仲有人支持,甘我就作落去lo
e幾日之內出續集(仲未諗=.=)!

樓主多謝我吧..我是特意幫你回覆的xd
回復 支持 反對

原帖由 gary889 於 2-8-2008 23:20 發表

樓主多謝我吧..我是特意幫你回覆的xd

你..................
又來推貼..........
唔比我沉黎去呀嗎............
甘絕=''=!好!我聽日就做埋第3集佢................
回復 支持 反對

相傳講鬼故果間課室,我以下用(X課室)代替!

因為e幾日真係發生太多慘重係校園啦,所以校方決定停課7日.

e個消息傳度x課室度,大家都叫天叫地,高興到極,
有d同學仲講"死左幾個人,就可以放7日假,正呀,一直死落去未可能放好耐"
現場根本冇憂傷既心情.只得興奮而已!

"7日假波,不如我地去學校既後山露營lo"
"好主意,就聽日去啦"
"新黎果位同學,你同唔同我地一齊去呀"
果位同學冇應佢地,不過心就係到諗
"我當然唔會去啦,我要係度睇住你地死呀嗎!"
於是4位同學就行上左歸西路喇!

4位同學去度後山山頂,見度個井波!
行埋去睇睇!
"車,一個楛井黎,冇乜好睇!"
"行喇,去搭帳蓬仲好過啦"
忽然個井陰陰地甘講左一聲"有食物到喇"
"你地聽唔聽度呀,個井好似講野"
"咪自己嚇自己啦,仲唔黎幫手"

到左晚上,大家食完晚餐,坐左係帳蓬度飲啤酒!
其中一位急起尿黎!就行左去井邊小解,
當佢小解完之後,個井又陰陰甘發出聲黎
"到我食晚餐喇"
小解果位同學正想向其他同學講"個井......."
忽然一隻手從個井到黯住小解同學個口!
慢慢甘拖左落個井度.........

飲酒果班同學醉到暈,於是入左個帳蓬度訓!
佢地唔知小解果位已經身亡左!
當佢地訓得好sweet果時,同時發左個夢波!

個帳蓬滴左d野落佢地面度,
當佢地打開隻眼時,唔相信眼前既景物!
佢地竟然身處於一個大口腔裡面,
而且口裡到處都係血液...
牙縫之間隱約可見有支體係牙縫度!
"救命呀,走呀!"
佢地向後面走之際,嚇呆左,
後面黑得見唔到盡頭,
而且放住一個已經腐爛既頭顱,
但各同學很肯定個頭係小解果位同學,
因為個頭面上塊疤痕只有佢先有甘深!
佢地恐懼之際,個口已經開始吞噬緊佢地!

"嘩!各同學驚到醒左!
"好彩你一場夢黎姐"
"唔係夢黎架,睇下我地下半身"
佢地下半身已經血肉蒙湖!
就係e個時候,其中一位同學既手機sd左一條短信黎!
"你地玩得開唔開心呀!死左你地,學校又可以放假喇,多謝晒"
就係甘4位同學們死左係後山度...........

而佢地黎果日個楛井,已經滿到就黎潟........
不過果d唔係水..........而係血............!

學校x課室裡面有位同學坐左係窗口度望住後山!
"e場遊戲愈來愈好玩喇...............!

唔好問果位x課室果位同學係乜水!
追落下睇就知係邊個黎架啦!

我都覺得e次唔係好恐怖!
所以為左增加恐怖性,大家晚上睇啦=.=!(圍

回復 支持 反對