打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 光明 誠信破產

關閉 [複製鏈接]
之前又勁好聽咁講到   收$拎黎買新機,,[[yoyo_215]] ,
而家又過左第2個gunz,,,
又話拎去交電費

故且不論
玩家有無蝕底問題
亦當他真係拎晒去交電費^,^

但是,
咁樣前言不對後語法,
誘騙方式哄玩家買點
事後,一過轉手叫起晒成個光明._.

咁佢以後講過ge野重點有說服力?![[yoyo_195]]

希望

大家客觀少少討論^_^

我都想聽聽光明買左點ge玩家 d意見

我們不是討論 你介唔介意貼錢比明哥

請不要轉移話題,,

不喜這個帖,
可以任插[[yoyo_111]]
回復

係你之前自己話用d錢黎開新機!!

你唔理server大哂??
回復 支持 反對

我無嘈你-.-
你自己咁激動做咩?

我只係講下~
你之前幾好藉口咁講到神聖點唔係為自己,係為大家,買個新server"
而家又係度"瀉博"
比晒成個波呀wing~
而家係你收錢不是wing收$~
你唔好講到唔關你事好唔好?

我覺得你唔應該掉低一班咁忠實的玩家
u c...人地出錢出力支持你...
你拍拍patpat就走,,

我只是想,,,
你可唔可以履行自己ge承諾,,
將收益幫返下新server,,
唔好話交電費咁行ge藉口好唔好?

再者,
你話
"點解係要搵我唔係搵你
因為我能力比你高好多倍"
佢搵唔搵我,我倒是無所謂...
你認為你好勁,你慢慢威飽佢,
我唔會善慕你
我亦都唔會去妒忌你的能力,,
因為我實在唔想花心機,花時間去學習呢d
,請你加油為hkgunz界研發.

而且,這個帖我完全沒有
"你以踩低我黎黎提高KYO
依個方法表現出你既自私"

我只係話你誠信破產,
its the truth!!!
但係,我無否定你的付出,
的確,我也承認ur ability 係得ge

但係,我未見過男仔咁小家._.1d responsibility都無
even我以局外人的身分看這件事,
icouldstillsee光明你係個dim ge人.

我重申聲明,
我不是diamond...
我只是個看不過眼這件事的人,而係度發表下我ge意見..

我完全無利益,
我亦唔識古仔,我都無玩gunz
我無必要幫佢,
只係,我覺得你好cheap._.
我係講你個為人,,從你所做ge幼稚行為已經睇得出..
你唔好成日開埋d無鬼聊聊ge post出黎串人得唔得?

this post,
我係told everyone the fact...
如果串親你,i apologize to you...

我講完,,,,,你慢慢發揮你串人本色,
我[[yoyo_200]] [[yoyo_200]] [[yoyo_200]] [[yoyo_200]]
回復 支持 反對

naturally_awake  咁佢一開頭就應該話賣神點黎拎去交電費la  點解要話要換機??

光明  咁你之前話過係要換機!! 咁龍族無話用d錢拎黎做咩!!
回復 支持 反對

唉,你地之前話佢交電費係岩
依家又話換機比自己玩
你地想點呢@@?
回復 支持 反對