打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 部隊招募集中帖(A ser + B ser)

關閉 [複製鏈接]
此帖只限招攬及搜尋部隊加入的玩家回覆

如有非相關回覆,扣10分處理
回復

戰國風雲部隊分亨帖+收人                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                        本部隊由開部隊到現在5級部隊  真的十分感謝各位成員的努力成果
剛剛影的部隊相 再會放在這
而且本部隊收人  希望有更多的朋友加入我們的部隊
本部隊不歡迎外掛  如有外掛 一經查出"踢"
本人id:白羊座卍穆
如有意加入者  請密我
白=ha1 羊=tq1 座=ig4 卍=nx2 穆=hh6 速成的
好了 現在分亨我們的部隊相了
雖然人數係小d-x-
同埋第2張係亂左小小-3-
希望有更加人加入  然後影一張更多人的吧@@
p.s 這是綠國的

冇啦啦比人扣10分 我開個時 我都見唔到呢個post 無奈

回復 支持 反對

[Ser1]5Lv部隊 <漫遊星空> 誠招大家

<漫遊星空>誠招15lv up 或 2星 up 人才入部隊~只要愛吹水 團結 唔用外掛 識打中文 常上 就可以喇[[bao_34]]

要入既可以係game 密 ID:你們都騙我

MSN:hkming1652@hotmail.com (請說明自己係fez玩家同想入部隊)

希望大家支持下啦[[bao_27]]
回復 支持 反對