查看: 8362|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 完全屈機

一隻10LV左右刀遊戒落我35LV 96防 弓遊扣3XX
高LV D 果D刀遊戒落來扣450+  
最高600都試
這隻GAME所有人都得1000血
但刀遊一野已經扣左你一半
仲可破武 / 破足 任佢屈機
根本就唔公平
弓遊最高攻果招300攻 我國弓打落人到都係扣90(盾戰) ~ 200(法)
但刀遊一下 =  3下強射 / 10下空襲 / 8下精準
咁樣公平咩?
回復

刀遊...又稱暗殺者!!

有很多線上遊戲....這稱暗殺者的職業.....攻低  致命高!!...可致秒殺...!!
例:

武俠遊戲稱:暗器
希臘神話遊戲稱:小刀/暗殺者

都是偷偷來一個突擊,,出致命必殺職業!!

其實這職業....來一個無視高盾及高防禦.都照殺出高傷害性的攻擊......真係無言!!
回復 支持 反對

原帖由 大將風範 於 9-8-2008 21:52 發表
有很多線上遊戲....這稱暗殺者的職業.....攻低  致命高!!...可致秒殺...!!
例:

武俠遊戲稱:暗器
希臘神話遊戲稱:小刀/暗殺者

都是偷偷來一個突擊,,出致命必殺職業!!

其實這職業....來一個無視高盾及高防禦 ...

但這隻game 高攻  致命高  可致秒殺 不要偷偷摸摸
直接破你武破你足慢慢sm 都可
戒完你破你武破你足又得
sm  完全不平均
回復 支持 反對

你可以係佢未埋身之前打到佢現身 懲戒特點就係只可以係隱身果時用
弓遊係低攻 你想高攻不如玩法c   戒完佢頂多出一招(通常係破武
正常刀遊係lee個時候都會跟住你 前提係你走
你走ge時候第一下小跳 之後直走 走返多自己人ge地方
用鼠標(唔係用準心,because準心太慢)掃佢係邊 同埋聽下有冇腳步聲
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

就算懲戒唔係隱身果陣用,我諗你唔會正衝果去用懲戒下化?
回復 支持 反對

你咁講法戰士仲屈啦..
睇下d裝先..
武器又係最高攻既..
防具又係最高防..
招巨龍...一下扣80-130度
仲要3下..如果中3-4條友..咁就900-1200傷啦..
重壓車過去300度...我地1000血咋...so?就要玩落去咖..

一句講哂
咩職都有優點..
唔可以講咩職屈機咩職廢
睇下弓手...遠距攻擊..攻速快
招吹飛箭又可以救人..
玩得好過...冇一場過唔到1m傷..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

只怪樓主你低lv- -"
我都成日畀人懲戒我- -"
我仲扣得多...600幾咁扣- -"
回復 支持 反對

原帖由 一二三路由器 於 16-8-2008 01:24 發表
只怪樓主你低lv- -"
我都成日畀人懲戒我- -"
我仲扣得多...600幾咁扣- -"

我37lv 俾d 1xlv刀遊 懲落來都3xx~4xx
但係你弓遊 射15~20下先扣到刀遊3xx~4xx
極不平均
回復 支持 反對

我想講,你未埋到我身我就射死左你,你點秒我-_-?
弓就係要屈距,如果又高攻又射得遠,近戰搵鬼玩...
同埋弓有大范圍插人技,賊仔無~
賊識隱身你唔識忍身走佬- -?
玩弓手係後面狂射,一有人追上黎就走,
跟本弓手先係最屈,成班人只係睇個打擊數值,
都唔用下個死人腦諗野!唉~
回復 支持 反對