收起左側

[綜合討論] ============猛將討論區==================

力同咩- -?
咩技咁西利= =??
回復 支持 反對

百性技, 精之後唔記得, 我玩PK戰係用"空"人地個招技令佢攻低先打死佢... 都幾勁!
回復 支持 反對

星夢-.-?我冇玩唔知係唔係玩錢作品

不過吞2的確係要玩錢先至勁

無錯裝備的確係猛將佔有上風,同級裝當然冇得比
但係吞2並唔係比較白裝強弱,而係睇強化多少
依到就係「有錢先至勁」的原因(裝備冇分係:丹品極品,已經呃少左錢)

大家唔好逃避依個現實,有玩過武林群俠傳或者三國鼎立既朋友一定知
當然未玩過可能話係濕game兩隻,我都同意
不過濕game還濕game,佢依種食錢系統就偏偏好多人會買點數去沖

就以港台同馬來西亞兩個版本作對比
港台版明顯到封測後期,已經有一堆發晒火既人周街走,點解個個都有+12裝
只不過係封測搵巴豆妖送既10萬元去沖吧,好似仲送埋"加合成機會率"既道具

相反睇返馬來西亞版,會全身著火既人有幾多個,或者可憐到一個都見唔到
如果沖裝真係冇錢都可以話,又點解會咁大差距呢?
強化道具300金唔係太貴,貴在果d增加%同埋防止爆裝既道具
咁點可以得到佢地呢,幫襯商城~

網龍就係咁,唔好用吞1同飄流作對比,吞2玩法根本就係武林+三國
強化防具->掛機容易,強化武將->提升能力,強化武器->20級武=40級白裝威力

以上係事實,信又好唔信又好,反正隻game已經係咁-v-

回復 支持 反對

好多人都話猛將好廢...不過我都諗住玩猛將...希望各位玩猛將的大大都加油...
回復 支持 反對

但係呢.. 你識用點呢.. 我地都識... 唔係杰一定會勁過猛-.-唔洗咁激動
回復 支持 反對

沖裝唔沖裝
只不過係個人喜好, 唔沖裝=廢 ??
無錯,係比用錢既廢d, 但係唔用點一定廢??
又唔係喎, 你比時間落去,升高lv用高lv既野換番點數又得(我玩game係開頭果1-2張點數, 升高lv之後就唔用)
玩開online game既朋友, 唔好再討論有錢係咪大曬呢個問題
人地開game就緊係為搵錢, 唔想比人捹錢就玩私服啦
開私服比你玩果d人先係偉大, 呢到係正服, 佢都要錢請人開發同埋維修的 [[bao_16]]

"覺得我講得唔岩, 大家可以討論下"
回復 支持 反對

回復 23# 的帖子

你講廢話?
有咩GAME唔昆點呀?
仲有豪傑可以正到猛咁勁

猛夠可以正得更勁啦= =
仲有你咁唔LIKE你咪唔好玩囉~
回復 支持 反對

飛村劍心, 你係咪話緊#23??
回復 支持 反對

招人做水猛a_a"'
回復 支持 反對

有D用玩風猛都好好- -
爆力
勁快秒人又有基防[[yoyo_041]]
回復 支持 反對