查看: 3328|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

膠.FC Barcelona Public Server

關閉 [複製鏈接]

我踩親你條尾:lol ?
斷正哂啵

回復

HAHA,,,,ty好29ar
回復 支持 反對

你唔比 人地 入侵佢電腦 控制做呢D野 ?
你唔比個ser人地幫佢開...開ser者條友唔順你 ?
你唔比人地post ip 而唔順你 ?
只要有 1點可能 , 就即是有可能 ;)

令外,,,你個餅Server 好Lag , 唔該唔好以為你個 Ser好勁 ;)  起度串咀
i-cable開得咩場 ? 哈;)
仲有...我點知你個相唔係 合成相 ?  ;)  叫專家來Check 吧[[bao_50]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你唔比 人地 入侵佢電腦 控制做呢D野 ?
你唔比個ser人地幫佢開...開ser者條友唔順你 ?
你唔比人地post ip 而唔順你 ?
只要有 1點可能 , 就即是有可能 ;)

令外,,,你個餅Server 好Lag , 唔該唔好以為你個 Ser好勁 ; ...
193193 發表於 2-1-2009 17:21

1.so?
2.我何來有話過我個ser順?;P 何況而家講緊佢炸我
    我用咩開場,我個ser勁唔勁關咩事 九唔搭八 :lol
    剩係講畀人炸+貼兩幅圖都叫串咀
   唔知你串咀既定義係咩?
3. 一時又話畀人hack電腦 一時又話我合成相 睇黎你冇point過我.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

囧     so?  

唔鋸既  炸番我ser!
Tyler.H23 發表於 2-1-2009 17:53

你咁勁就去炸CSO 香港Server
只係識炸1.6 Server
請停止 你的傻仔行為吧
相信你現實也是不受歡迎的人
到網上發洩自己的情緒
真低級
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你咁勁就去炸CSO 香港Server    --------------    我會作出嘗試
只係識炸1.6 Server                 --------------     您喜歡的話可以開其他Ser 睇下我炸唔炸到
請停止 你的傻仔行為吧                    ...
Tyler.H23 發表於 2-1-2009 18:33

1. 你又知我玩老翻?
2. csdos咁易防 你都話你炸到d勁Server --o咀咯
3. 你慢慢試CSO香港Server -------------- 祝你早日比CSO 個d人 報警拉你咯
4. 這是公認的傻仔行為
5. 其他比較高質素的遊戲 --> HL2 等 , 已沒什麼可炸的方法
6. 看你的言語已知道你的品德有多差
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對