查看: 1200|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 臨別踢爆 奸商的秘密 指點新手

本人都是一名奸商...由於近來競爭對手愈來愈多  加上對彩虹島冇FEEL所以提供在下的搵錢方法...方法十分簡單..只要抽點時間到礦場就可以   新手愈多 賺得愈多..當然要小量本金20M左右就可以令你風山水起    做法好簡單..走到多無知新手都礦區   說收礦石...易我出價..  有D行家係有定價 例如銀1000=1....我就是 說收礦石...易我出價   就有好多無知既新手送上辛苦掘來的礦石  由於不知價通常任何礦都會在1000=1以下  有次 16M收了99粒銀..去到自由市場掛..90M=99銀 瞬間就俾人掃了...  在有錢的高手心中銀是市值1M=1   在無知的新手心中銀最多就是幾百=1   可想言之  銀的確好好賺   我每日玩2-3個中,,3日就賺左300M,,  前排我掛係1M=1  但衣家  已經出現7000=1  在多日黎的轉賣中  銀是最好賣的... 其次係金..鐵..      金市價1M=1  鐵5000-7000都有人要  銀7000-1M睇你好唔好彩....  普石99=7M即有人買  銅99=10-12M都係搶手價  ....  更多行奸商之路的技術就要靠自己領悟了....    記住新手心目中既價往往比你低十倍... 最好就叫  [ 易/密 我出價] 慢慢壓佢價就是奸商之路  搵快錢的王道.... PS.現有身家600M ><"不算多但比起一齊玩既朋友多好幾倍...
回復

咁樣就係呃新手錢
呢d野我唔會做
正所謂盜亦有道
你可以低收高放冇問題
不過如果咁樣去呃d新手唔知價
未免有d...
回復 支持 反對

我唔會咁奸~_~
我d錢係我辛辛苦苦搵返黎的...囧
回復 支持 反對

呢個POST唔係叫你地去厄新手錢   應該改改標題
回復 支持 反對

一轉買賣都唔止搵你身家個600M-_,-
回復 支持 反對

人地d新手升高左lv之後....知道你當佢水魚....到時你有排受呢...
回復 支持 反對

[re 小龍  我知你身家多   知你好勁  洗唔洗暗串先...  最憎D咁既人 扮高手 /]
我已經退出左...剛剛將身家送哂俾D玩家....  開POST本冇惡意...不喜都勿亂插
回復 支持 反對

[re 小龍  我知你身家多   知你好勁  洗唔洗暗串先...  最憎D咁既人 扮高手 /]
我已經退出左...剛剛將身家送哂俾D玩家....  開POST本冇惡意...不喜都勿亂插
JaSto 發表於 7-7-2009 21:59

講笑- _,-
回復 支持 反對

我挖野果時, 都成日有人行過, 跟住就講一大堆野, 好煩
我都無理過
d 石實在太有用~無諗過要賣
回復 支持 反對

收高稀175萬,賣返出去都幾個開啦^^"
你果d算得係咩
回復 支持 反對