打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唉 升一隻機要30蚊.......

唉  升一隻機要30蚊先可以上6lv.......
雖然話出左好多新武器  但好多都好高cost
即係擺明要你升上6lv -__-
回復

我用破獲者純升+60- -
又點會唔夠用...
回復 支持 反對

睇下佢會唔會出duc換rt/uc換金幣既活動a0a
回復 支持 反對

我用破獲者純升+60- -
又點會唔夠用...
jimmy12220 發表於 14-1-2010 18:47

下   唔加其他野防咪好低LOR?
道彈都會廢左......
陸戰同空戰又係唔可以全加cost  
點好呢 ~_~?
回復 支持 反對

下   唔加其他野防咪好低LOR?
道彈都會廢左......
陸戰同空戰又係唔可以全加cost  
點好呢 ~_~?
kwoktszwing 發表於 14-1-2010 21:08

唔用新武都得姐
或者將部機換配件 降低個COST
咁咪渣到新武
回復 支持 反對

其實機體升lv6以上主要是為了學技能, 比如破壞神會學高速移動、跳躍,
甚至lv9才能學的moving burst (移動中可以全彈發射)及隱匿 (反雷達)等等。

陸機也是大部分都要升lv6才有高速移動及跳躍, 只有小數機體在初期已經能夠習得。
回復 支持 反對

問多一問   王牌  機娘 破壞者咁應該點強化??
回復 支持 反對

要發揮王牌, 上lv9是必要的。
全身零件盡量+wlk, tune up也是, 理想的組裝是有26~30wlk。

武器會選用"特制手槍"(16攻 100cost) 及重型衝鋒槍(13攻 90cost)
技能要點爆炸防護、搖動、高速移動(lv6)、突發移動(lv9)、隱形系統(lv9)、增加容量x5。

打法是利用高速移動接近對方, 由於突發移動是可以移動中全彈發射, 給對方一個迎頭痛擊。
內藏及手持的武器都是高連射力的大威力武器, 以最短時間將目標放血甚至擊破。

機娘要等到開放覺醒道具才有用, 現時用劍鳥比較實際。

破壞者在lv5以內的話, 爆炸防護、強化武器x2、增加容量x2。
武器沒什麼選擇, 火箭實在太萬能了。
回復 支持 反對

哦  唔該哂你丫 ^3^
咁劍鳥會唔會同機娘一樣好易比人擊沈嫁??
同埋呢   點解龜龜就同短距  王牌就同搖動既??
係唔係有分架??
回復 支持 反對

哦  唔該哂你丫 ^3^
咁劍鳥會唔會同機娘一樣好易比人擊沈嫁??
同埋呢   點解龜龜就同短距  王牌就同搖動既??
係唔係有分架??
kwoktszwing 發表於 16-1-2010 13:34

睇HP同TGH=3=
回復 支持 反對