打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ccy 你同我入黎

關閉 [複製鏈接]

你真係好撚好笑spam?spam你老味!
----------------------------------------

"跟住你就話2 claws in 1 trip
咁我就話lucky for you. I killed 200 td in 2 day nothing dropped
跟住你就開始發癲 "Stfu, I said rune claws"

我同adam講嘢
關你春事咩?
---------------------------------------------
邊撚個會同你計gmt ka?(actually it didn't show u got that 13 tds b4 u logout.didn't know u was killing tds)
----------------------------------------------
你話我睇唔起nakuz cc? 問下 mega/lam/yanz...la..
就算我唔入你咬我食呀?
----------------------------------------------
流行串人又點?係唔係想學點做跟尾狗?

pr0 gooder math l0l.jpg (122.59 KB, 下載次數: 3)

pr0 gooder math l0l.jpg

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
燎原火 -30 內容不雅/有粗口/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 3# 古德
To dear mod,
我唔知我平時係CC俾人印象點
最多汁到正野show off下, 汁唔到抱怨下, 幾句fuck同shit都有講過既
但真心我從來唔會對人講STFU/GTFO囉, 人地講既話我當玩笑算, 今次Ccy講D野我真係當唔到係"lol JK"囉

我同adam成日咁玩ka la

鬼有同你講嘢牙?

my arcane post can show it

most of ppls saying me nub etc or watch mega reply that show u all
回復 支持 反對

Glad that you know the evil side of _ _ _ _ _
icy920801 發表於 22-3-2010 12:29

lmao 我又騙下sin ^ ^
回復 支持 反對

回復 18# 古德

didn't even spam lolz
唔話你老味咁我就話你媽媽

adam pm 無on 我點pm orz

你兩日刀無200la l0l (唔撚同你計gmt, 咁撚煩)

你問下人先啦 我通常刀入cc

"就算"我真係唔入你同我吹bb?
回復 支持 反對

回復 26# 古德

比你咁屈我spam

我好更更呀

nice dude u love to be on9

i was talking to adam at all till u saying me on9 lmfao

希望我咁好汁到啦 l0l

比你9up講幾句我就要到自殺?唔好膠啦!

問心我係有入 你係唔係唔gr?

係就舉高隻手yoyoyo
回復 支持 反對

回復 28# 古德

有無spam?心照唔該

我E+真係信D人有兩面啦. 對其他就hiding ur evil face

當得返我同你個陣,你就係到盛放你既另一面比我受(我知無mud人會相信,過此事當真喔.)

"屈人串人"

屈人:你米係個個好鍾意屈人果個囉.( 只係對住我先咁,真係錫我)

串人:我認我係有串人,下過大部分刀係串到熟既,其餘我串D人刀係irl ge(係呢到我唔介意講sor :))

btw 唔知你係唔係打得飛機多打到爆q jor 好想證明你係有一條既,然後就係咁講個"撚"字

大朋友你D文化水準真係與眾不同,想證明你有條腸仔唔係咁既
回復 支持 反對

回復 36# 古德

笑 離晒題.

1.唔好講返你自己唔該.
2.nty
3.請明示.
4.巴士阿叔:老味唔講講咩呀?
5.咁唔好係咁講個"撚"字. 好易令人誤會.

我都唔介意費事幫你配對,
你自己諗諗你邊度柒咗啦.
回復 支持 反對

實際上我真係唔想同你嘈.

你咁smart.你可以一開始 ignore我. 你唔洗開post博上位.

恭喜你最後成功上位.

你想串我我唔會介意既.

下面條link just for lolz

http://www.youtube.com/watch?v=zfwJUnWnK8w
回復 支持 反對

唔想同我嘈你有兩個choice
1. 講得好聽叫ignore我, 講得難聽叫潜水怕屈機
2. 講句sorry
我開得post串你,  ...
古德 發表於 23-3-2010 22:22

sor 以 say (係你回之前)唔知又你想點.

我可以咁講你無權叫我二擇其1.

so now i'll thinks more about what should i do b4 inch ppls k?
回復 支持 反對