查看: 9043|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[已重設]HK Nakuz RS 的 Friend List 已經爆滿 !! 多謝大家支持 !!

大新聞

To: All Hk Nakuz Rs User
From: Hk Nakuz Rs Owner

各位親愛的 Hk Nakuz Rs 支持者們,感謝你們長久以來的支持。時至今日本 ClanCaht 的 Friend List 已經爆滿。因此有意對 ClanChat 的 Friend List 作全面更新,並且製作新的 ClanChat 指引。現有的職級會員將優先保留,但不排除有變動。沒有任務職級 (笑臉) 的全數 Delete。但會在未來日子中重 Add,前題是你有 login。主要目的是刪除一些已經不存在/長期不存在/離開/分身帳號的名單,把有需要的位置給更活躍/熱心的玩家。而指引方面會由本討論區的創立人 矢吹狂狗 負責更新,請期待他的表現。最後,再向各位支持的朋友說句多謝。

To: All Nakuz Member
From: *Ah_馳

Hk Nakuz Rs 升降基制
A. 金星至銅星 升格
- 常登入Hk Nakuz Rs ClanChat。
- 表現優良 / 常幫助會員解黎遊戲中的難題。
- 在 Forum 多發放有意義的帖子 or 各類 guide。
- 有優良管理能力。
*銀星將由銅星定期輪換,輪換期為兩至三個月。

B. 金星至銀星 降格
- 甚少登入Hk Nakuz Rs ClanChat。
- 表現不良(eg.滋事/無故問候別人)。
- 在 Forum 發沒建設性的帖子(如:灌水)。
- 處事失當。

C. 一至三柴 (Banana) 進升
- Forum 資深會員
- 有潛質。
- 處事冷靜。

D. 一至三柴 (Banana) 降格
- 犯事。
- 行為怪異。
*三柴是有進升星級會員潛質的人。
**如果希望降格,可自行提出。

E. 星級會員進級申請步驟
Step1: 先在 CC/Forum 表明望申請成為銅星級別。
Step2: 所有 NAKUZ 會員可向申請者提出質疑/支持理據。
Step3: 經 Step2 程序後,再由金、銀星成員投票表決。
*得過半數者即申請成功,否則失敗。
**投票的詳情及討論內容不會公開,只會出結果。

From: CCY

本人不是「No Life」RuneScape Player。

From: 燎原火

在查看 Steven 的主題後,本人親身致賀電 (恭賀電子訊息) 給 CCY 以表支持。而 CCY 有一說話希望本人帶給大家,以及幫忙澄清最近的不實言論,有關 CCY 是「No Life」的言論他本人已經作否認。希望大家不要再以「No Life」來形容他。在此引用某網頁遊戲的 GM 對玩家的投訴回覆作結。「你做不到的事,不代表別人做不到。」簡單而明確。謝謝。
回復

講下笑JE
就話比人誘導
我發覺我講咩野都比人針住
我都冇晒地位..(跟本冇地位) ...
Clmak814 發表於 10/5/2010 03:21 AM

認真你就輸了。
回復 支持 反對

講下笑JE
就話比人誘導
我都冇晒地位..(跟本冇地位) ...
Clmak814 發表於 10-5-2010 03:21

說笑而已,別那麼認真=]
回復 支持 反對

我都唔想嫁=]

係比人誘導JA MA XD
因子-yanchi 發表於 9-5-2010 20:42

講下笑JE
就話比人誘導
我都冇晒地位..(跟本冇地位)
回復 支持 反對

靚仔不嬲都會比人串KA LA XD
回復 支持 反對

唔好再繼續吋我得唔得 /_\
jcjefferson 發表於 9-5-2010 19:08

我都唔想嫁=]

係比人誘導JA MA XD
回復 支持 反對

JC做銅星既原因可唔可以改改-.- 因為靚仔而做高階未免太.. Lol

無QUOTE錯

BTW,邊個話因為佢靚 ...
因子-yanchi 發表於 9-5-2010 18:00

唔好再繼續吋我得唔得 /_\
回復 支持 反對

oic 明晒
(now whole chat smiles.. i feel i am so special -_-)
回復 支持 反對

你係咪quote錯左?
Clmak814 發表於 9-5-2010 17:54

JC做銅星既原因可唔可以改改-.- 因為靚仔而做高階未免太.. Lol

無QUOTE錯

BTW,邊個話因為佢靚仔先做高階?你聽邊個講?
回復 支持 反對

我打出黎個D唔係做BRONZE STAR既原因,只係介紹
因子-yanchi 發表於 9-5-2010 13:08

你係咪quote錯左?
回復 支持 反對