查看: 18935|回復: 162
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 停戰希望

不!是因為!是因為再打下去!只會傷害雙方的感情!拙者很掛念小月姊大人!大家麼該也有兄弟在其他的盟中的 ...
NGLEO 發表於 23-9-2011 23:55

唔怪得=3=
原來係因為葉月

mams你既諗法我都明既
我潛左水果個星期. . .
蝴蝶團某幾位人兄內哄
家陣雪拉寧願去外國團都唔番呢. . .
回復 支持 反對

樓上唔好扮到咩都知啦
又叫人全部散會入江虎
又話得佢一個想打  佢地團只係不滿周既作風先走

mams
尋日周搵我傾左陣
你地冇必要散會
根本冇用
2個團停戰就ok了
第一 你散左會 佢都唔會全部收
第二 你果邊d人肯唔肯散都成問題
回復 支持 反對

你2個停得未呀
真係咁想打既
咪2個團自己組齊人
盟戰分勝負囉
回復 支持 反對

嘛 周叔 我是奧米
我以路人的身份來看吧
msma沒說過江虎是垃圾堆出來
不過那個cc(弟)倒是很討厭就是的了 ( ...
s022335 發表於 26-9-2011 17:04

所以我之前先話叫佢搞清楚事實先
我知道,所以ps那句是送給某君的。
那個cc弟也不明白我們江虎的本意...
唔係話人多就好,貴精不貴多,
唔係一 ...
江東小霸王 發表於 26-9-2011 17:51

其實呢
我覺得你地嘈咁耐
最大問題係根本只係自己既立場去睇
多d逆地而處
唔好成日諗住要個個聽哂你話先叫好團友
有時同下對方既角度去睇
咁你就會明點解人地會咁做
回復  江東小霸王
    拙者都係叫他過來,他唔想練的,拙者都無逼過他,更無試過罵新手,拙者好尊重星野 ...
NGLEO 發表於 26-9-2011 18:19

mams
講新手 你唔算
但你既人品
好多玩開既都知
你唔係會亂咁開火既人
但有時
可能係你太關心d新手啦
佢地係有心學既 自然會問嫁啦
冇心既 你講多幾句都係冇用
回復 支持 反對

見人就走既人 有咩強勁可言  國戰只係識係後場
盟主都係咁既人...正所謂"物以類聚"  江虎唔係垃圾係咩?
戰 ...
kelu11 發表於 27-9-2011 15:19

老實講 佢見人就走既事 都唔係第一日嫁啦
雖然我對佢果所以既戰術真係好無言=-=完全冇落場實戰過既紙上談兵
其實好以我地這些新人
只希望有人去教下我地點玩
過程中或者對這起了好感也不定
我地新人like不likeCB有一 ...
plk111 發表於 27-9-2011 18:16

. . . . .
咁到底有d咩老手可以令到你地留低呢
回復 支持 反對

伍子都同我差唔多 咁伍子軍係唔係好廢?
一話你認為伍子轉左國服之後叫勁?
係既咁你好打有限,唔係伍子軍就多 ...
江東小霸王 發表於 27-9-2011 20:31

睇到你d對白 我終於火起了
第一 由頭到尾 我一直都話左伍子團去左國服之後廢左好多
第二 你抽水係勁呀 但你只係識抽d血殘呀嘛 留番d多血既打你隊友 咪又係要輸
第三 你係咁有腦有戰術 你唔係連以上果點都諗唔到呀嘛  抽水都唔該你抽好d先講啦
路過
明明是芋蟲還那麼囂張
戰甚麼術,龜縮就龜縮吧
沒扣cost殺人是空機的美學?
簡單點來說即是抽水→即是 ...
mahiru 發表於 27-9-2011 22:25

抽水唔係唔好
抽水抽得好 只少可以拖住對方 比隊友集火打人
但佢只係識抽d血殘 變相汁人雞 仲要等人去打自己隊友
不是有你們這種衝去死cost換cost的人 ,我又何需這樣打。
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:41

你係夠勁既 你支援到你隊友 佢地狂衝都唔會死得多囉
呀top都成日衝去抽水啦
又唔見佢貢獻分低
佢只少唔係好似你咁 只識抽血殘  佢靠佢隻mb既火力 拖住d多血既比機會隊友去打其他人
只少係一隊人呢講 佢做既野比你有義意n倍 只少佢有能力番到呢搵我補血
唔死殺到人 唔有貢獻, 但都唔一定係負累,比起見人就殺既你 唔係更加係負累?
拿隊友擋彈 怎不拿隊友支援? 做 ...
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:46

冇貢獻既人而經唔係幫到手
幫唔到手就已經係負累
你講到自己咁勁
咁點解你一定要隊友去支援你 你支援你隊友唔得既
無想到周居然不是和拙者同道
拙者發現cb很重要的一點,就是友軍救援,因為cost係共用,不救的話可能會一下 ...
NGLEO 發表於 27-9-2011 23:16

換分都要睇你換得值唔值
ct係共用 你冇義意出去換分就真係廢物
但你換分幫到隊友走既 隨時比你由隊友死既分仲低
唔救人 唔只係戰力危機 係成個場散哂
你自己諗下個團散哂會變成點
回復 支持 反對

回復 47# NGLEO
只係講事實
佢睇野永遠只係自己角度去睇
從來唔諗下隊友
回復 支持 反對

回復 50# 江東小霸王
你連死左既人果份都打埋? 好聽d就係咁講
難聽d只不過係你拎隊友去做肉盾送完死再汁人
我d思想同伍子緊係差得遠啦 我又唔係佢
係呀 我仲係step1呀 (你算吧啦 係度step呢step去
你話壓到線 出機重生要返戰區耐左呀
咁我問你呀
你比人壓住 連走既位都冇 咁你咪死得仲快
你壓得到上去 自然拉大既你可以退既空間
就算比人壓番 你都仲有路可以退 可以重整

講到自己咁勁
但你連凡事必有利弊呢d咁簡單既道理你都唔明
唔該你諗清楚先講
睇野唔好只係一個角度睇

成日只係睇到自己諗出呢d野既優點 其他人諗出呢既野你就只諗到缺點

幫到手就隊友 幫唔到就肉盾  ?
咁又一次說明既你既思考方式
永遠只係要人去幫你 從來唔識去幫人
回復 支持 反對

明明好地地講好不再吵架結果又吵起來
忍不住入來發表一下
先說明,我並不是來參戰或是什麼的,只是想和平的 ...
零諾斯 發表於 28-9-2011 11:29

我地都唔想咁既陣容出呢嫁
但d真係打得既
唔係唔記得時間就係去左另一個團玩=-=(望向隻死人top
加上 2次團戰 2次都只係得3個夾開既.  .  .
其他都係第一次打合作
係直到雞雞出聲先開始打得好番d

不過你講伍子既實力幾何級下降我完全同意=-=
冇同團係度 佢死到7千幾分都試過
有同團係度 佢打番相同既分都死唔過2500=-=
一見冇補機就亂呢
回復 支持 反對

死亡醬
你講既就正正係40tgh霸體火男出現既主因
高輸出 高生存力  高吸彈力 再加上突破力強
回復 支持 反對