樓主: ivanokok111
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] [原創機評]勝利的吶喊 V2 BUSTER 10月5日更新~入黎睇下回應

老實講 普通對sd認識有少少..都唔會亂沖..唔好話識玩先..
ivanokok111 發表於 3-10-2011 21:33

你5好敢講呀- - v2b就係1部可以沖的機啦~F91都係 你真係認為v2b type-d果D5沖得?

有兩種5識玩的人 1:5沖 2:9沖 =) 沖係5同9沖的 =)
回復 支持 反對

你5好敢講呀- - v2b就係1部可以沖的機啦~F91都係 你真係認為v2b type-d果D5沖得?

有兩種5識玩 ...
percy1314000 發表於 3-10-2011 21:36

咁睇下點囉== TYPE -D 其實後場也很給力
回復 支持 反對

咁睇下點囉== TYPE -D 其實後場也很給力
ivanokok111 發表於 3-10-2011 21:37

type-d 都可以沖架,你5識咩= =? 係後場的話,1武咪冇得用囉~.~
    洗5洗拍video你睇XD?
回復 支持 反對

詳細得嚟又唔會悶,support!~
回復 支持 反對

type-d 都可以沖架,你5識咩= =? 係後場的話,1武咪冇得用囉~.~
    洗5洗拍video你睇XD? ...
percy1314000 發表於 3-10-2011 21:39

我想講..如果去到前場玩導彈..命中可能會重低..因為佢孤度既關係 當然沖上前場 有佢既好處 可以睇到邊到要幫手..但係好容易比剪機玩殘..係中場放下導彈其實也可以..加上中場都睇到前場情況 隨時決定幾時放倒地炮
回復 支持 反對

我想講..如果去到前場玩導彈..命中可能會重低..因為佢孤度既關係 當然沖上前場 有佢既好處 可以睇到 ...
ivanokok111 發表於 3-10-2011 21:41

你剛剛係話後場wo- - 咁如果D拳全部沖了,你重企係後面= =?我估你D隊友會小你>.<
回復 支持 反對

你剛剛係話後場wo- - 咁如果D拳全部沖了,你重企係後面= =?我估你D隊友會小你>. ...
percy1314000 發表於 3-10-2011 21:44

我知..但係我講緊唔識玩既type-d=.=
type-d後場我諗已經發揮到 70%能力 因為主要輸出係2.3武 加上佢1武難食晒
另外我話後場 只係想帶出唔可以亂沖= =
回復 支持 反對

我知..但係我講緊唔識玩既type-d=.=
type-d後場我諗已經發揮到 70%能力 因為主要輸出係2.3武 加上佢 ...
ivanokok111 發表於 3-10-2011 21:52

我都5係想講type-d都可以沖姐-3- 如果同拳機一齊S_M一部機,哇,咩機都88呀;P
回復 支持 反對

題外話:我係15:57唔小心禁錯左 f5 咩都無晒") 重新打過...

下次用word打定先啦
回復 支持 反對

R前推進錯誤
回復 支持 反對