打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] [理性討論]點解有人用外掛而無被踢,但樂古完全無人討論?

咁如果俾您地咁做 您係咪可以肯定個版唔會亂?
加上早已經有集中帖 無需故意開帖 ...
oscartsecn 發表於 15-8-2012 23:49

呢個係你地既方案&你地既責任,亂唔亂係由你地控制同埋你地定義
如果你覺得個集中帖係有人睇既話,OK完全無問題
隨便鎖左佢我以後唔開POST
回復 支持 反對

1,保fd用掛
    2. 小學雞見有掛就可以贏,所以f4
    3. 自己團
    4.唔知佢係掛(最無辜)
    5.小 ...
ufo8989899 發表於 15-8-2012 23:49

依加有幾個問題
1. 為左勝負,所以唔踢
2. 因為用非法程式既係自己團友/自己朋友,所以唔鍚
3. 因為佢連係唔係都唔知,所以廢事踢錯人

咁遊戲入面,最多應該係邊類人呢
回復 支持 反對

我地都阻止唔到人地點踢同用外掛,你話我地唔開post嚟討論,咁你覺討論完有咩用?
最多咪多咗樂古嘅人支持踢掛 ...
小小子 發表於 16-8-2012 08:28

我阻止唔到人地用外掛,佢一心諗住用,已經破壞左遊戲平衡同埋違反左遊戲規條
我最多可以report佢同埋等官方做野

教導人地點踢 係一個比 阻止用外掛 更加容易既方案
討論完點解無用?樂古既人支持左踢掛已經好大幫助
全香港cso最多人上既就係樂古,如果連樂古都唔做野,我唔覺得cso未來會有任何改善
回復 支持 反對

其實除了官方的無能外

玩家的品格也是令外掛猖獗的原因

昨天入左一個倉庫火併(團隊死鬥),我是做CT

之後 ...
v1w1 發表於 16-8-2012 10:25

中point我認為除了官方有責任外
玩家都有責任
回復 支持 反對

1同2應該最多
1大多數係小學雞
2係人都會有,人性黎
ufo8989899 發表於 16-8-2012 01:08

因為用非法程式既係自己團友/自己朋友,所以唔鍚     呢樣野,我無辦法解決,因為早有預謀,而且係同黨
但係因為勝/負 呢樣野而唔踢,係唔係有機會改變佢地既諗法呢?

第一日玩?
ZoMble乂幻月 發表於 16-8-2012 00:46

我由你地未接觸佢已經開始玩緊
睇返頭幾頁,真係難免會令人覺得你係博上位.
乜野理性討論

1)發表於 昨天 16:09 | 只看該作者 因為不值討論 ...
vZak 發表於 16-8-2012 01:16

理性討論好似無咩直接關係?
BTW,我已經講過對NAKUZ版主無任何興趣
同埋要上位唔洗咁做

有邊個唔想自己隊羸
LBJ-KING 發表於 16-8-2012 01:31

打MATCH,GOT5既時候當然係咁諗

去到街場,自己隊贏與否係唔係咁重要?

你係到講,開外掛果d會聽?
sealion2 發表於 16-8-2012 02:42

我唔預計佢會聽
我既目標亦都唔係佢地
係一班無用外掛,而唔識用投票功能的人

自從公測以來 都過左3年幾4年
呢d帖多到數唔哂
已經習慣成自然
hin456258 發表於 16-8-2012 08:54

我未見過有討論呢個行為既帖子
最多都係話邊個邊個用外掛...etc

對唔住可能係我孤陋寡聞

(一)本版討論方針 :
以討論CS Online遊戲內容為主,並且不接受任何討論不法程式、遊戲BUG的主題。 ...
andyau58 發表於 16-8-2012 08:34

哦
回復 支持 反對

不過gamania就.......要另計呢
~tcc~ 發表於 17-8-2012 09:25

可能有人認為官方專員會睇呢^.^
不過.......(                                                        ...
Killer104 發表於 17-8-2012 03:06

樂古都唔係gm,討論都做唔到d咩野
~tcc~ 發表於 16-8-2012 18:31

呢樣野GM幫我地唔到,佢做到既野大家都有眼睇...可以靠既只係自己

樓主係咪比掛狗殺得太多,唔鋸出黎嘈@@?
雷比亞卍卍 發表於 17-8-2012 04:45

唔係,基本上踢唔到佢我就會自己走,打黎無意思

你意思係無人起踢定係起左踢唔到先
不過道高一尺魔高一丈
今日更新,可能後日外掛已經有新版本可以用到
NG帶 ...
51371262 發表於 16-8-2012 17:16

我既意思係踢到,但係無人投票對於外掛防踢真係無能為力

E+討論-0-
hoyin1996121 發表於 16-8-2012 17:12

係遲嫁啦,但起碼好過無討論過先...
回復 支持 反對